marianh píše: 19 kvě 2017 08:51 Citajuc to tu, urcite si nebudem zapisovat tankovania.
Tych momentalne 9.2 na displayi ma tesi, preco si to kazit nejakou hlupou pravdivou hodnotou.
![]()

Moderátor: Miky_CZ
marianh píše: 19 kvě 2017 08:51 Citajuc to tu, urcite si nebudem zapisovat tankovania.
Tych momentalne 9.2 na displayi ma tesi, preco si to kazit nejakou hlupou pravdivou hodnotou.
![]()
tlačítkem na páčce blinkrů si displej přepneš na položku setting a potom pomocí tlačítek na volantu se v nastavení pohybuješ a měníš, co potřebuješ.Zlumik74 píše: 19 kvě 2017 10:55 No jsem asi trotl, ale na displeji mezi budiky zadny settings nemam. Jediny, co tam nastavim je limit rychlosti![]()
Hilfeee....
Asi to vyresim na servisu. Prehodej mi to diagnostikou...snad. Nebo si zvyknu![]()
Hele, já například přepínat displeje čudlíkem v levé páčce můžu, ale settings tam mezi nimi není. Asi to souvisí s tím, že ovládání na volantu mám dodělané dodatečně.xxx píše: 19 kvě 2017 13:26tlačítkem na páčce blinkrů si displej přepneš na položku setting a potom pomocí tlačítek na volantu se v nastavení pohybuješ a měníš, co potřebuješ.Zlumik74 píše: 19 kvě 2017 10:55 No jsem asi trotl, ale na displeji mezi budiky zadny settings nemam. Jediny, co tam nastavim je limit rychlosti![]()
Hilfeee....
Asi to vyresim na servisu. Prehodej mi to diagnostikou...snad. Nebo si zvyknu![]()
Pokud nemáš na volantu na pravé straně u klaksonu nic, tak potom jedině diagnostikou.
tady máš video z RR, kde je to stejné
Přesně tak to mám i já. Ovládání na volantu dodělané dodatečně, do "settings" menu se nedostanu. Asi by se to muselo diagnostikou nějak odblokovat?Mahatma píše: 19 kvě 2017 13:40 Hele, já například přepínat displeje čudlíkem v levé páčce můžu, ale settings tam mezi nimi není. Asi to souvisí s tím, že ovládání na volantu mám dodělané dodatečně.