Přátelé, kamarádi.... především bych chtěl poděkovat všem těm, kteří nejenom slibují, ale hlavně těm, kteří dorazili! Poděkovat bych chtěl nejenom závodníkům, kterých se bohužel nesešlo tolik, kolik jsem doufal, ale i divákům, protože počasí bylo opravdu mokré
Abych to zrekapituloval... v úterý jsme přijeli na tankodrom a začalo pršet, no a včera odpoledne pršet přestalo

to učinilo z Píseckého tankodromu jednu velikou bahenní lázeň a i z původně lehkých sekcí se díky dešti staly skutečně náročné tratě
Největší úspěch měla u závodníků razítkovaná, hlavně noční sekce byla velice kladně hodnocena a to i přes to, že se kluci vraceli do depa až hodně po půlnoci.

Komu z diváků nevadilo že se trošku ušpinil od bahna, mohl vidět v akci nejenom nadupané Defíky a Discovery, ale i prototyp Toyota Jarka Bednáře, který v konečném hodnocení vyhrál kategorii prototypů. Krom razítkované si závodníci užili okruh měřený na čas a dále triálky, kterých se leštěnky účastnily jen dobrovolně.
na videu se ještě pracuje, zatím se můžete podávat na fotografie, které jsem už z části roztřídil...
http://offroadlife.cz/index.php/fotogal ... rophy-2013
Díky kladným ohlasům mě letošní nízká účast neodradila a rád bych uspořádal další ročník. Poučil jsem se v řadě věcí, ať už co se týče organizačních, výběru termínu, rozložení sekcí mezi dny, rozlišení kategorií atd. Takže se pokusíme uspořádat OFFROADLIFE TROPHY 2014, která bude doufejme lepší, s více závodníky i fanoušky a hlavně zase s dobrou atmosférou jako tomu bylo letos
Tonny