Dobrý večer/noc,
Reaguji timto na celou vec v tomhle vlakne.
Nevím cim jsem si zaslouzil Cyriluv "ODSTREL" na tomto foru, kdyz jiz vse bylo vysvetleno v konfer. hovoru (s Krytenem)ihned po zaslani tvoji SZ.
Presto ale budu reagovat na tve obvineni.
Vysvetleni: SI jsem koupil v SRN. a dovezl do CZ. (presne pred 2 lety). Nabizel jsem zde vozidlo na prodej cca 1.5 roku (pozor neplette si ho s timto:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 24&t=12177" onclick="window.open(this.href);return false;
Pred rokem tento vuz koupi Cyril (ca cenu nizsi nez porizovaci) a vozidlo si mel a prohledl na WM v Belci., kde mu k tomu Kryten vysvetlil vsechny neduhy a celk. stav vcetne nepuvodniho motoru a natrav. Byl nabizen jako predrenovacni stav.
To ze v tomhle mas gulas, je tvuj boj, ale byl jsi na to upozorneny (mam to (radeji) nahrany kdyz jsem ti volal v konferencnim hovor). Tvoje odpoved je " jsem hojt asi bl... kdyz si na to (po roce) nepamatuji.
Nic na tom ale nemeni ze jsem NIKOHO NA TOMTO FORU NECHTEL ORADST A OKLAMAT zamlcenim udaju o vozidle.
Mozna tomu Cyrile nebudes verit, ale jsi na tyto serie vetsi odbornik nez ja a ja jsem o tomhle faktu opravdu nevedel.
Jestli mohu poprosit, nerikej nikde ze jsem autohandlir. Auta kupuji a prodavam ale mam to jako konicka a pres den prodavam mobilni telefony a vecer svaruji v dilne narazniky tak nerikej a neurazej. To ze mam jeste u nekoho duveru a chce ode mne obstarat nejakeho Defika a nebo Discarnu neberu jako handlirskou cinnost ale jako placenou pomoc pri porizeni vozu, coz jsi pri koupi (jako neodbornik)mel udelat taky.
Taky prosím jiz nepis SZ kde vyhrozujes s tim ze (po roce) prijedes vratit auto a nebo rozbit hubu
(presna citace : nebo ti za to, že jsi mě vědomě podvedl nechat rozbít hubu a napráskat to na fórech. )
Timto se nadale k tomuto nebudu vyjadrovat, mozna k tomu jeste neco napise Kuba.
Nejsem konflitkní osoba co ma zapotrebi nekoho zde odsuzovat a nebo urazet.
Je mi s toho opravdu nejak smutno
S pozdravem vsech Lubos