jenomze mas jinou znacku, on ma americkou tak jako kubaacze akorat nevim proc jim dali takove blbewill.26 píše:ja bral ten rámeček od eliota a pasuje perfektněbobes píše:Taky nemůžu sehnat plast. rámeček na tuhle RZ. Je to ta oddélníková a má menší typ písma.
Umístění SPZ ( RZ )
Moderátor: Acon
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Umístění SPZ ( RZ )
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Jesli chce tak ja mu ten ramecek za zaplaceni nakladu na zaslani sezenu
Maji je kousek ode mne zadarmo.. Jeste si mozna bude moct vybrat jestli chce cartec nebo house of england reklamu
Kdyz je v servisu slusne poprosim, tak snad neco daji.. Jen at mi da rozmer. Ale myslim, ze v Praze nebo odkud je mu ji daji taky vsude mozne.

Ja treba na muj rozmer 280x200 nikde nesehnal. Nakonec jsem nasel pred Kladnem tuhle firmu (http://www.aviplast.cz" onclick="window.open(this.href);return false;) a tam maj vsechny rozmery.
Ja jsem si byl pro svuj ramecek na free1 a hodil mi do kufru spoustu jinych ramecku, ze prej si mam vybrat a zbytek nechat, ale ja to poctive vratilWobl píše:Ja treba na muj rozmer 280x200 nikde nesehnal. Nakonec jsem nasel pred Kladnem tuhle firmu (http://www.aviplast.cz" onclick="window.open(this.href);return false;) a tam maj vsechny rozmery.

Rámečky od Eliotta samozřejmě mám, neb i auto je od něj
Na tenhle rozměr RZ ale nemá. Neměli ho nikde kde jsem byl.

Na tenhle rozměr RZ ale nemá. Neměli ho nikde kde jsem byl.
LR Series, Zetor, Ferguson TEA 20, Ferguson 35
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší na RZ je Mamut od Tatara... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Zapoměňte na rámečky co z toho padaj SPZ do potoků, nerez šrouby jsou nejlepší rámečky 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
po zkušenostech mám obojí provedenítagr píše:Zapoměňte na rámečky co z toho padaj SPZ do potoků, nerez šrouby jsou nejlepší rámečky

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
no v mohelnici sis nevsim ze ti nekdo preparkoval auto tak ja bych na to nevsazel:-Dwill.26 píše:po zkušenostech mám obojí provedenítagr píše:Zapoměňte na rámečky co z toho padaj SPZ do potoků, nerez šrouby jsou nejlepší rámečkyv plast. rámku a poctivé čtyři šrouby na každé spzetce
...leda že bych ztratil narazník ale toho bych si asi všiml
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Udělejte si nalepovací RZ ,jak ministr Bárta a máte pokoj .... 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
To jo, protože bez papírů nikam nebudeme mocRudaK píše:Udělejte si nalepovací RZ ,jak ministr Bárta a máte pokoj ....

- RudaK
Ani na WC ......pajam píše: To jo, protože bez papírů nikam nebudeme moc![]()
![]()

no v mohelnici sis nevsim ze ti nekdo preparkoval auto tak ja bych na to nevsazel:-D[/quote]
člověk se jednou vožere a furt to má na talíři
člověk se jednou vožere a furt to má na talíři

- RudaK
Jak doma .....will.26 píše: člověk se jednou vožere a furt to má na talíři

- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
I já mám americkou, ta náklaďáková se mi zdála moc velká, tak jsem uřednici přesvědčil, že mi nepůjdou otevřít horní dveře a s klasickou podlouhlou už vůbec ne a potřebuju menší, aby to bylo OKWobl píše:Ja treba na muj rozmer 280x200 nikde nesehnal. Nakonec jsem nasel pred Kladnem tuhle firmu (http://www.aviplast.cz" onclick="window.open(this.href);return false;) a tam maj vsechny rozmery.

- RudaK
Mě se zas opticky auto po demontáži zahrádky prodloužiloMike III píše: Je zajímavý, že se mi opticky po výměně RZ ze čtvercový na USA zdá dico zezadu širší

p.s. u nás mě nabízeli ať si vyberu kterou značku chci

- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Zjistil někdo za tu dobu něco nového? Jsou nějaké změny? Nenašel jsem v podstatě nic, jen to samé a že RZ se má umístit na místo, které určí výrobce vozidla. Dnes mě stavěla policie, k běžné prohlídce. Ale bylo vidět, že def se mu líbil, tak si počkal až na mě. Všechno v pořádku, dejchnul jsem, ani mi dneska necpali použitý foukátko, pak mě velmi mladý policista šel prolustrovat ke staršímu kolegovi. Pak přišel a povídá mi, co ta registrační značka? Tam má jako být? Povídám mu, že nárazník i naviják mám zapsaný v TP, ohnout jí nesmím, ale mohl bych jí dát ještě třeba nahoru na zahrádku, ať mi doporučí, kam bych jí měl dát. Když si mě prohlídnul, že to myslím vážně a není to z mé strany žádná provokace, dal mi doklady a že je vše v pořádku, abych pokračoval. Mám jí na A-baru a je cca 116cm od země, takže by asi neměl být žádný problém ze zákona. Za měsíc jdu na technickou, tak abych to pořešil.
Tvl hned jsem si vzpoměl jak jsem minuly rok v lednu posadil brachu na kapotu s hraběma v ruce a šli jsme projiždět potoky kde jsme předtím brodili,, a světa vylovili jsme ji.tagr píše:Zapoměňte na rámečky co z toho padaj SPZ do potoků, nerez šrouby jsou nejlepší rámečky

- Miki242
- tel.: 737488161
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci,
chtěl jsem se zeptat jestli jste v poslední době někdo řešil umístění přední SPZ na Disco 2 s navijákem a pevnostním nárazníkem? mám ji vlevo po směru jízdy přímo na nárazníku.
Na STK mi řekli ať tam s tím ani nechodím nebo mi dají závadu, ať si to jdu přepsat na úřad. Tam mi zase řekli, že chápou že ji nemůžu dát vpředu doprostřed když tam je chladič a naviják (zapsaný ve VTP), ale že ji na straně prostě mít nemůžu, protože to zákon nepřipouští, ledaže bych měl papír od výrobce/dovozce, a oni mi potom napíšou výjimku a vše bude OK.
Neřešil jste to někdo někdy?
Díky za info, Miki
chtěl jsem se zeptat jestli jste v poslední době někdo řešil umístění přední SPZ na Disco 2 s navijákem a pevnostním nárazníkem? mám ji vlevo po směru jízdy přímo na nárazníku.
Na STK mi řekli ať tam s tím ani nechodím nebo mi dají závadu, ať si to jdu přepsat na úřad. Tam mi zase řekli, že chápou že ji nemůžu dát vpředu doprostřed když tam je chladič a naviják (zapsaný ve VTP), ale že ji na straně prostě mít nemůžu, protože to zákon nepřipouští, ledaže bych měl papír od výrobce/dovozce, a oni mi potom napíšou výjimku a vše bude OK.
Neřešil jste to někdo někdy?
Díky za info, Miki
Ahoj, původně jsem ji měl na masce DII (download/file.php?id=57813&mode=view), ale chtěl jsem dát vzduchu volný průchod - teď ji mám chycenou přes ocelové rolny a hodlám tam dát vyklápěcí pant, jako to má tady více lidí (download/file.php?id=57812&mode=view)....je to myslím nej řešení, když už nemáš kam jinam.Při navijákování ji vyklopíš pouze nahoru....
Benja
Benja
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz