Motorová pila
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Motorová pila
doplním - nejenom zaplatíš, ale i na kvalitu si dohlédneš. Umí být velmi kreativní při výrobě prvních kusů - vyberou ty dobré. A při následném objednání kontejneru se člověk nestačí divit.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
ako pise lumberjack - dostali sa tam cez vzduchacdesmosedici-rr píše:byli pod horním víčkem,mezi víčkem a folií a v dolním pod membránou,bud se tam dostali při čištění filtru nebo tam museli jít přes
neviem ako inde ale mi kazdy karburator (v hodnote nad 17e - nejedna sa o pily) cistime prinajhorsom v ultrazvuku alebo tlakova skuska...
membrany menit je tiez normalna vec - nie lacna, kedze obycajna skrutka stihl stoji 1euro

aj nahrady membran a karburatorov su drahe
spat k membranam - piliny im neskodia - no tiez neprispievaju spravnemu chodu pily

odhlad alebo vlastne pozorovanie - karburator zalieva - preplavuje
membrana o ktorej sa bavime sa meni len ak je stvrdnuta zostarnutim - karburator dlho stal bez benzinu...
skor si myslim ze ak si tam toho mal vela tak to prehlo tu kolisku pod stredom membrany a treba ju zrovnat - nastavit

k cinam sa mi uz nechce vyjadrovat, skusenost - viac vyrobcov - male odlisnosti navonok, vnutro rovnake - jeden cinsky zavod

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Dnes jsem si dovezl ze servisu tu H560xp, nakonec vyměnili celý karburátor za nový, že prý nevěděli čím by to mohlo být. Zkoušeli dávat jiný membrány a nevim co všechno... Hmmm, kdyby to udělali hned, mohl jsem si ušetřit dvě cesty. Jak je to s tou reklamací, když by pila opět nešla a já bych jí tam dovezl již po třetí, mám nárok na novou nebo na peníze zpět?
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Podle mě tři závady se řeší a při čtvrté lze odstoupit od kupní smlouvy pro ztrátu důvěry ve výrobek bez opravy ( neumím se v tomdle pohybovat,ale tak jsem to měl já - sice nešlo o pilu,ale by to mělo být stejný ) . Jó a myslím ,že to musí být závada,která brání v užívání .lumberjack píše: Jak je to s tou reklamací, když by pila opět nešla a já bych jí tam dovezl již po třetí, mám nárok na novou nebo na peníze zpět?
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- lumberjack
Hmmm, to jsem si myslel,že už je to automaticky po druhý opravě, v podstatě po třetí závadě... No pokud mi pila neběží a neudrží volnoběh, tak bych předpokládal, že je to závada, co mi brání v užívání...RudaK píše:Podle mě tři závady se řeší a při čtvrté lze odstoupit od kupní smlouvy pro ztrátu důvěry ve výrobek bez opravy ( neumím se v tomdle pohybovat,ale tak jsem to měl já - sice nešlo o pilu,ale by to mělo být stejný ) . Jó a myslím ,že to musí být závada,která brání v užívání .lumberjack píše: Jak je to s tou reklamací, když by pila opět nešla a já bych jí tam dovezl již po třetí, mám nárok na novou nebo na peníze zpět?
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Pánové platí jedno staré pravidlo.
Značka je hodně důležitá ale ještě důležitější je obsluha a konkrétní servisman. A PÁNŮ servismanů žalostě ubejvá.
Já každém říkám kup si to na co máš dobrej servis. A je už celkem jedno zda je to H nebo S. Proto mám samodomo opravitelnej LR.
Značka je hodně důležitá ale ještě důležitější je obsluha a konkrétní servisman. A PÁNŮ servismanů žalostě ubejvá.
Já každém říkám kup si to na co máš dobrej servis. A je už celkem jedno zda je to H nebo S. Proto mám samodomo opravitelnej LR.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- desmosedici-rr
- auto: free
pilu mám opravenou doma,bylo něco s karburátorem,nepřišli na to co, tak mi dali starší za kilo,ale mimo jiné další věci za 2300kč (nová řetězka,spojka a další drobnosti) a info že je ještě v dobrém stavu a investice se vyplatí, co jsem koukal nová pila (stihl) ve stejné třídě začína na 21000kč
- lumberjack
No tak co se týče servisu, nedal bych tam pilu už ani náhodou. Byla prostě v záruce. Po druhé, opět byla zase sesazená jako od prasete. Gumové těsnění, co drží karburátor s vypínačem má být usazené v kolíčku uvnítř krytu. Já jí převzal s gumovým těsněním z poloviny vytaženým ven přes ten hlavní kryt!!! Evidentně tam byl upínací bod, který nebyl upnut a takhle mi to dali. Tu pilu dosud neznám, protože je v záruce a nechci se v ní hrabat, ale evidentně jí znám už víc než nějakej Lojzík ze servisu... Před vyzvednutím pily, mi tedy ještě přinesli Stihlku 180, řikám, kolego, to asi nebude ono ne? Mladý klučina mi řiká jo, to je vono, to je vaše číslo
Pak mi tedy přinesli mojí pilu a mladík mi řiká, já vám ukážu, že to chodí. Povídám mu, hele nech to bejt, co je tohle? (gumový silentblok, který měl být za prvé alespoň někde uchycen a ne venku) Hmmm to je v pořádku mi povídá klučík, ukážu vám, že startuje. Smál jsem se a řikám mu na to kašli, minule jste jí taky nastartovali. Nicméně, v záručním listě mám pokaždé napsanou jinou závadu, abych náhodou neuplatnil svůj nárok ze zákona... Celou dobu tam pan majitel seděl a odpovídal na internetě na facebooku na nějaký hovadiny... Jedinej schopnej kluk, kterýmu bych pilu svěřil, se udělal sám pro sebe a odešel od něj před rokem.... Jak píše Hubert, tohle je špatně, hodně špatně a proto mám teda asi taky toho landrovera, kterej mi zrovna nedělá úplně to co byměl, ale jsem spokojenej....... 

Naposledy upravil(a) lumberjack dne 08 pro 2014 22:52, celkem upraveno 1 x.
- lumberjack
Hele sory, já nemám nic proti stihlkám, naopak taková 441 je hodně dobrá pila, sice ses do ceny nevešel, ale karburátor za 100, řetězka, jestli myslíš prstýnek, je od stihlu dražší teda než od oregonu, to máš teda 200.-, za spojku do H357 jsem kdysi dal 600 bez těch pružin, dobře nechám to za 1000. Sakra by mě zajímaly ty drobnosti za tisícovku?desmosedici-rr píše:pilu mám opravenou doma,bylo něco s karburátorem,nepřišli na to co, tak mi dali starší za kilo,ale mimo jiné další věci za 2300kč (nová řetězka,spojka a další drobnosti) a info že je ještě v dobrém stavu a investice se vyplatí, co jsem koukal nová pila (stihl) ve stejné třídě začína na 21000kč

-
- tel.: 777667094
- auto: D1 300Tdi
ms440 starší kus,stále v kondici,řetězka,spojka,plechovej kryt pod ní,filtr do nádržky a další drobnosti 500kč,možná změn servis 

- gibson
vynikajuca pila, bohuzial skoncila vyroba a uz sa len dopredavaju posledne kusyMira 101 píše:ms440 starší kus,stále v kondici,řetězka,spojka,plechovej kryt pod ní,filtr do nádržky a další drobnosti 500kč,možná změn servis

DI 300Tdi - pojazdne
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
- desmosedici-rr
no abych to nemusel vypisovat tak přikládám soupis dílůlumberjack píše:Hele sory, já nemám nic proti stihlkám, naopak taková 441 je hodně dobrá pila, sice ses do ceny nevešel, ale karburátor za 100, řetězka, jestli myslíš prstýnek, je od stihlu dražší teda než od oregonu, to máš teda 200.-, za spojku do H357 jsem kdysi dal 600 bez těch pružin, dobře nechám to za 1000. Sakra by mě zajímaly ty drobnosti za tisícovku?desmosedici-rr píše:pilu mám opravenou doma,bylo něco s karburátorem,nepřišli na to co, tak mi dali starší za kilo,ale mimo jiné další věci za 2300kč (nová řetězka,spojka a další drobnosti) a info že je ještě v dobrém stavu a investice se vyplatí, co jsem koukal nová pila (stihl) ve stejné třídě začína na 21000kčPokud nařežeš pár metrů/rok ok... Ale jinak...

- desmosedici-rr
ještě se vrátím k debatě china ,čistím takhle filtr a co nevidímlumberjack píše:Tak u Walbro je všeobecně známý, že se dělá v Číně. Od tud ty posměšky, že husqvarna se dělá celá v Číně. Mám toho od husqvarny dost a made in china jsem našel pouze na nosném postroji ke křovinořezu. Jinak jsem měl rozebranejch spousta různých typů pil a všude bylo vyražený made in sweden. Ale je pravda, že mám doma pily od 15000 výše. Jestli je na nejlevnější husqvarně někde na dílech made in china, je to tam jen proto, že trh si prostě žádá levné sračky. Já spíš rezignuju na věci made in usa. Protože je to všechno jen že to tam bylo zkonstruovaný a stejně je tam made in china... Holt si to výrobce musí uhlídat sám tu kvalitu co si tam nechá vyrobit...

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A je to v té staré pile originál? Nebo už tam někdo dal levný náhradní díl?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Si snáď páni nemyslia,že to walbro je origo :made in Japan.ZAMA je minimálne tak isto kvalitná ako WALBRO a kde je to vyrobené v tomto prípade nehrá úlohu,lebo tu záleží na konštrukcii a tá je dobrá u oboch. 

V jednoduchosti je krása.
- desmosedici-rr
myslím že je původní už si všechen servis nepamatuju,má přeci nějakej pátekMadTom píše:A je to v té staré pile originál? Nebo už tam někdo dal levný náhradní díl?
- gibson
ja som vcera robil z dvoch babiciek jednu funkcnu 

DI 300Tdi - pojazdne
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
- lumberjack
desmosedici-rr: hele já to nemyslel nijak zle, jen jsem se ptal. Rozhodně tady nechci s tebou soutěžit, kdo držel v ruce víc pil a kdo toho víc nadělal, asi si jich držel a viděl víc, já jen ty, se kterýma jsem za ty léta dělal nebo viděl u kolegů. že HQ používá walbro, které se již léta dělá v číně jsem tu psal. (měl jsem už asi 15 HQ od nova a na žádné nikdy nebylo na víčku karburátoru nic vyraženo, hmmm zajímavý, nejsou to třeba pily z trhu pro USA nebo Austrálii?). S HQ 365 jsem se něco nadělal, v podstatě je mi to fuk, já potřebuju, aby pila běhala a poprvé jsem měl problém s karburátorem, ten autotune mi neseděl od začátku, ale holt je to krok dopředu a musí se to odladit. Pro mě to dopadlo dobře, až na to běhání po servise, mám zase funkční pilu a jsem s ní velmi spokojen. Musim ale přiznat, že ti trochu závidim tu hodinovou sazbu v tom servise, tady jsme asi blíže ku Praze.
gibson: před 14 dni mě jeden kamarád nechal řezat s tou jednou z prapůvodních SOLO. šílený pily, ale přitom nádherný
gibson: před 14 dni mě jeden kamarád nechal řezat s tou jednou z prapůvodních SOLO. šílený pily, ale přitom nádherný

- desmosedici-rr
ale dyt já taky ne ani bych to už nerozebíral,ale prostě to překvapení když sundám vzducháč a kouká na mě čína jdu teda na druhou a tam walbo hned mi blesklo jak jsi psal že tam z číny nic není musel jsem to vyfotit a ukázat ti to,u hq taky nikdy nebyl problém s karburátorem spíš jiný věci ,to ta stihlka byla víc problémová-2xzapalování v háji,(ještě že je na něj doživotní zárukalumberjack píše:desmosedici-rr: hele já to nemyslel nijak zle, jen jsem se ptal. Rozhodně tady nechci s tebou soutěžit, kdo držel v ruce víc pil a kdo toho víc nadělal, asi si jich držel a viděl víc, já jen ty, se kterýma jsem za ty léta dělal nebo viděl u kolegů. že HQ používá walbro, které se již léta dělá v číně jsem tu psal. (měl jsem už asi 15 HQ od nova a na žádné nikdy nebylo na víčku karburátoru nic vyraženo, hmmm zajímavý, nejsou to třeba pily z trhu pro USA nebo Austrálii?). S HQ 365 jsem se něco nadělal, v podstatě je mi to fuk, já potřebuju, aby pila běhala a poprvé jsem měl problém s karburátorem, ten autotune mi neseděl od začátku, ale holt je to krok dopředu a musí se to odladit. Pro mě to dopadlo dobře, až na to běhání po servise, mám zase funkční pilu a jsem s ní velmi spokojen. Musim ale přiznat, že ti trochu závidim tu hodinovou sazbu v tom servise, tady jsme asi blíže ku Praze.

- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
lumberjack:gibson: před 14 dni mě jeden kamarád nechal řezat s tou jednou z prapůvodních SOLO. šílený pily, ale přitom nádherný
Akože sa ten kamarád volá?Poznám tam od vašich končín jedného fandu
Akože sa ten kamarád volá?Poznám tam od vašich končín jedného fandu

V jednoduchosti je krása.