http://www.youtube.com/embed/ByGSMmenPDM?rel=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Miky_CZ
Do dnešního dne jsem měl lodě rád,ale asi to přehodnotím.Jaromír píše:![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/embed/ByGSMmenPDM?rel=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi to není pro ně tak strašný,když si to ten borec na lodi točil kamerou,jednu chvíli to vypadá že si snad šel dát ven čouda?!Jaromír píše:![]()
![]()
![]()
To je opravdu bohužel realitamasar píše:Rok 2613 kdesi ve světě:
Synátor:"Tati, prý kdysi žili nějací
Čechoslováci?"
Otec:"Jo... a podle nich se dnes říká: Seš blbej jak Čech nebo Slovák... můžeš si vybrat!
Synátor:"Aha, a kde ty Čechy byly?"
Otec:"No, už se to přesně neví jistě, někde ve střední Evropě, tam kde jsou dnes Spojené Emiráty Německo a nejzápadnější provincie Číny s názvem Rakousy."
Synátor: "A to vážně byli tak blbí?"
Otec: "No jo...je to v historických análech...prý rozprodali a vytunelovali vlastní stát, vláda tam nechala lidi umírat hlady kvůli exekutorům, za prezidenty si volili kriminálníky, tuneláře, ožraly, zlikvidovali si zemědělství, průmysl, dováželi zkažené potraviny z jiných států, vzali lidem práci a dali ji přistěhovalcům, vyživovali z vlastní kapsy nejchamtivější hamouny a stali se poskoky ostatních států Evropy, ale to kdoví...někdy si myslím, že za jejich vymřením bylo i něco jiné, vždyť se tomu ani nedá věřit, víš .... tak tupý přece nikdo nemůže být!!!"
... to je zábavné . Dal jsem 29 znakúJaromír píše:Oční test - barvocit .
http://www.farbocit.sk/index.php?option ... icle&id=66" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemá Jaromire, nemá. V takovým provinčním městě, ve kterém žiju, je bezpečno. A to žiju už dva roky v nejhorší čtvrti, kam se kámoši z venkova bojí jít, a parkuju tam své auta na ulici, včetně těch bez střechy. Roční průměr vychází v Brně tak, že se ukradne jedno auto za 20 hodin, za čtvrtletí cca. 100 aut - zdroje PČR, což by podle tvé statistiky znamenalo, že se téměř všechny auta za loňský rok ukradli v červenci a to tím způsobem, který je tam uvedený. Takže si to správně zařadil do kategorie "Nevážně"Má někdo takovou zkušenost???
No jiný, nicméně 100% pravdivý příběh z Prahy. Můj známý, angličan, žijící a pracující v Pze si takhle jednoho rána stojí ve svém služebním BMW ( řádově za cca 2,5 MIO ) na červené u Tančícího domu. Jako první. Aktovku na sedadle spolujezdce, jako spousta z nás. ( nezamčené autoMirko píše:Nemá Jaromire, nemá. V takovým provinčním městě, ve kterém žiju, je bezpečno. A to žiju už dva roky v nejhorší čtvrti, kam se kámoši z venkova bojí jít, a parkuju tam své auta na ulici, včetně těch bez střechy. Roční průměr vychází v Brně tak, že se ukradne jedno auto za 20 hodin, za čtvrtletí cca. 100 aut - zdroje PČR, což by podle tvé statistiky znamenalo, že se téměř všechny auta za loňský rok ukradli v červenci a to tím způsobem, který je tam uvedený. Takže si to správně zařadil do kategorie "Nevážně"Má někdo takovou zkušenost???Další "urban legend"
Měl peška, tak je reakce vcelku pochopitelná. Nicméně na motorce (a částečně i LR) mám projetou celou East Europe a Balkán mnohokrát a nikdy mě nikdo nic neukradl. Vlastně jednou se pokusili, rozlomili mě spínačku, ve Francii v kempu u Chamonix. Ve slavné West Europe (GB, FR) je v současnosti naimportovaných víc xindlůZanzibar píše: Dodnes nevěří tomu, co se mu stalo a do "East Europe" už prý nepojede ani na dovolenou.
To zní na hovno. Lepší je CENTRAL EUROPE nebo CENTRE OF (AT) EUROPEZanzibar píše:Taky všem našim západním dodavatelům důrazně zdůrazňuji, že My, jsme MIDDLE EUROPE !
Táta když jezdil s kamionem, tak z vyprávění ostatních řidičů a jejich zkušeností, měl obavy hlavně pokud musel parkovat někde v ulicích italských nebo španělských městpablo.gs píše:Měl peška, tak je reakce vcelku pochopitelná. Nicméně na motorce (a částečně i LR) mám projetou celou East Europe a Balkán mnohokrát a nikdy mě nikdo nic neukradl. Vlastně jednou se pokusili, rozlomili mě spínačku, ve Francii v kempu u Chamonix. Ve slavné West Europe (GB, FR) je v současnosti naimportovaných víc xindlůZanzibar píše: Dodnes nevěří tomu, co se mu stalo a do "East Europe" už prý nepojede ani na dovolenou.než ve zbytku kontinentu. Jen si to ti bývalí nadutý kolonizátoři nechtějí přiznat.
No ja s nima delam a travim v praci dost casu. Tenhle anglickej vykvet bohuzel nema vetsinou ani poneti o vlastni historii.Zanzibar píše:Ano, všem se snažím vysvětlit, že srdce Evropy je tady někde v čechách. A oni ( ti angličani ) pořád: "Czechoslovakia, somewhere between Russia and Germany, my grandfather flew on Lancaster bomber over ..... " tak je u toho většinou nechám, já to tady mám pořád jako ČeskoSlovensko .
Já 30erik píše:... to je zábavné . Dal jsem 29 znakúJaromír píše:Oční test - barvocit .
http://www.farbocit.sk/index.php?option ... icle&id=66" onclick="window.open(this.href);return false;