presneHanys_a_Kaca píše:To je duvod, proc uz si delam vsechno na aute sam, sice podle toho to auto vypada, ale nemusim se na nikoho zlobit.

Moderátor: Miky_CZ
presneHanys_a_Kaca píše:To je duvod, proc uz si delam vsechno na aute sam, sice podle toho to auto vypada, ale nemusim se na nikoho zlobit.
jo s tím jsem počítal, dyž mě začaly odlítávat matky a já myslel, že to dojedu...50 m před cílem sem vyryl kotoučem 5m rejhu do asfaltu...Maxsel píše:V nulových rychlostech je paradoxně zatížení některých dílů mnohem větší, než za pohybu, protože je jednosměrné. Při pohybu se síly rozkládají do rýzných směrů dle rotace, pohybu, zrychlení nebo setrvačnosti. Učili nás to na školení, když jsem dělal na kontorle kovaných autodílů na trhliny. To je někdy dobrý vědět.Tomas K (tkala) píše:...tam ulítly ty poslední dva šrouby. Urvaly se v nulové rychlosti. Proto to dopadlo v podstatě dobře.![]()
Držím palec, ať zaplatí odtah a opravu.
To je fakt, na celý kardan 120 Kč, to je strašně mocFrana píše: neco stojej a par jich tam je...
eliott píše:To je fakt, na celý kardan 120 Kč, to je strašně mocFrana píše: neco stojej a par jich tam je...
eliott píše:To je fakt, na celý kardan 120 Kč, to je strašně mocFrana píše: neco stojej a par jich tam je...
ano tak nějak bych si to představovalJohny R píše:Hlasuju pro skálu! http://www.youtube.com/watch?v=ckAwT9AkRgE" onclick="window.open(this.href);return false;