Ono je vic variantMiloš II píše:No záleží v jaké variantě.......co nejrychlejší...... nebo jakou máš představu....jinak v té jednoduché, aby to fungovalo...se to dá zmáknout za dopoledne, ale to asi nebude to pravé ořechové. Miloš II
Webasto, Ateso - nezavislá topení
Moderátor: Acon
Re: Webasto, Ateso - nezavislá topení
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Prartele kamaradi,vcera mi me Webasto air top 2000 zacalo dvat chybu F 3(prepeti co podpeti).Zjistil jsem ze mi v nem prdlo podsviceni.
Je mozne ze by to byl duvod k nahlaseni takove chyby?
Diky, H.
Je mozne ze by to byl duvod k nahlaseni takove chyby?
Diky, H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
U autorizovaného servisu na Ateso mi naúčtovali za kompletní montáž s digiovládáním 12 normohodin x 390,- a 1.800,- za další materiál. Což vyšlo cca 6.500,- bez daně.Miloš II píše:No....jinak v té jednoduché, aby to fungovalo...se to dá zmáknout za dopoledne, ale to asi nebude to pravé ořechové. Miloš II
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
to docela jde, normalne to trva dve hodiny. Ja jsem si nechaval montovat webasto air top za 20 tis. vc. montaze.
No já nevím. Vyříznutí koberce, provrtání podlahy, montáž topení, protažení a zapojení elektriky, umístění hodin, napíchnutí nádrže, přívod paliva, odvod spalin z pod auta, ošetření podvozku po vrtání, zatmelení okolí sací jehly (pro jistotu), nastavení a test topení + vypínání termostatu a zaškolení obsluhy. To imho udělá za 2 hodiny u atypického auta a podle přání majitele a kvalitně, jedině Děda mráz. A pokud na to vše dá i záruku a atest tak už to je Ježíšek.Stavros píše:to docela jde, normalne to trva dve hodiny. Ja jsem si nechaval montovat webasto air top za 20 tis. vc. montaze.
me to ten kluk delal a bylo to cca 2 hod. byl jsem u toho a radil jsem mu.
Fakt je, ze uz diskoveru delal, takze vedel kam sahnout a ja jsem mu byl pri ruce. Jinak to asi trva dyl, to je jasny. Jen se mi tech dvanact hodin zda prehnany, ale co nadelas, obcas se podari neco levne, obcas ne.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Nějak se vydělávat musí ....Stavros píše: Jen se mi tech dvanact hodin zda prehnany, ale co nadelas, obcas se podari neco levne, obcas ne.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Mě se jen nechce věřit že se všechny ty úkony dají stihnout kvalitně za 2 h
když se něco vynechá pak asi jo.. A o těch 12 normohodin ani nejde. Taky jsem to přistavil ráno a odpoledne odjel neb to dělali 2 chlapi. Asi podstatná bude výsledná cena 4.600,- za práci, jestli mě někdo vykáže 12Nh á 390,- nebo 6Nh á 780,- je přece buřt. Netvrdím, že se to nedá jinde levnějc, ale obvolal jsem asi 5 servisů s atestem a tito byli nejlevnější v okolí. Dát to do ještě levnějšího už bylo výrazně dražší, bo to představovalo vzít si dovolenou, natankovat plnou a jet s autem do horoucí pudele a tam celej den stepovat. Jestli mě někdo nabídne že to udělá o 2litry levnějc a bude to 200km od baráku tak je to prodělek 
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
tak jsem konecne sehnal topeni, ale je na 24V, poradite jaky koupit menic?
http://hadex.cz/aku-bat-zdroje-nabijeck" onclick="window.open(this.href);return false; ... peti-DC-DC
bude stacit jeden z tech dvou prvnich nebo nejaky jiny?
http://hadex.cz/aku-bat-zdroje-nabijeck" onclick="window.open(this.href);return false; ... peti-DC-DC
bude stacit jeden z tech dvou prvnich nebo nejaky jiny?
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
to je jasny Pavle, to chapu. Me jen prekvapila ta delka montaze, jinak o nic neslo.
s tim menicem covece ja nevim, taky jsem jednu dobu schanel presne tohle topeni, protoze je velice levny, ale na menic, kterej meni z 12V na 24V jsem nikde nenarazil, asi si ho budes muset nekde postavit na miru, mam dojem, ze Madtom o necem takovym tady psal.
Take it easyStavros píše:to je jasny Pavle, to chapu. Me jen prekvapila ta delka montaze, jinak o nic neslo.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
pablo.gs píše: Taky jsem to přistavil ráno a odpoledne odjel ..... výsledná cena 4.600,- za práci
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:55, celkem upraveno 1 x.
to je ono, jak nasel pidibi, to by snad melo fungovat.
to webasto fakt vychazi levne, napr:
http://cgi.ebay.de/Standheizung-Webasto ... 20b543a02e" onclick="window.open(this.href);return false;
to webasto fakt vychazi levne, napr:
http://cgi.ebay.de/Standheizung-Webasto ... 20b543a02e" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady prave chce autorizovany servis auto na cely den..ze pry to snad za den stihnou..holt anglani 
dyt si to muzes namontovat sam, zas tak slozity to neni.
- Miky_CZ
diky za odkaz, akorat mi staci tak 5A, tohle je zbytecne moc a levnejsi tam nemaji:-(pidibi píše:miky_cz
http://www.elektroeden.cz/menic-stejnos ... +dp123329/" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo postavit
postavit, to by pro me nebyl az takovy problem akorat najit schema no, asi se zacnu probirat tunami casopisu amaterske radio snad tam neco najdu
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- Miky_CZ
taky si ho budu montovat sam, uz to vidim pulden mereni, pulden rozebirani pak vrtani sroubovani pri tom zahodim pet sroubovaku a to vsechno na mrazu:-D ale co aspon se nenudimStavros píše:dyt si to muzes namontovat sam, zas tak slozity to neni.
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:56, celkem upraveno 1 x.