Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Lanďáci zdravíte se?
Také zdravím, byl jsem na obědě ve Zlých časech a protože jsem Rangieho předminulý týden odzimoval, užívám si ho.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Pist
- tel.: 724754310
- auto: LR disco 2 td5
tak presne tohle se stava me kdyz nahodou neloho potkamKubrtos píše:Dneska jsem se nas..štval. A fest.![]()
Parkuju si v centru na pěší zóně a naproti přes cestu stojí diskárna stejná jak moje, jen nenazbrojená a chlápek v ní čumí do telefonu. Mávám jak na prvního máje a nic.
Za hoďku odjíždím a z náměstí kolem mě projel G4 oranžovej Defík - mávám, nic. Říkám si asi mě neviděl, zrovna jsem dával batoh na zadní sedadlo. Zaparkoval 100m odemě, stejně pojedu okolo, tak na něj bliknu, stojím u něj na křižovatce, blikám rampou, mávám jak blb, chlápek kolem mě prošel a totální nezájem.

LR. Disco I 300 TDI - 2"lift, 235/85/16. zahradka , snorchel. LR Disco td5-2"lift zahradka
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Tak včera se žena zdravila s vínovou D1 v bechyni (je to Jerguš?)
Dnes cca 13:00 výjezd z Kolína směr Poděbrady, ještě jednou zdravím tuším Jirku 116 s jeho šedivým nazvedaným 110 Tdi, kterej jel dom ze severu a my zas dom z jihu na sever.. Po dlouhý době krásně zdravící Defík. 

Dneska jsem se zdravil hned se 3-mi Discoverami, naposledy s černou D2 Facelift (vlastně na první pohled dvojčetem té mojí) na Skalce, chvíli před tím jsem potkal D1 na výjezdu z Parku Hostivař a dopoledne jsem potkal D1 s přívěsem, jak jela do Sběrného dvora na Spořilově, odkud jsem zrovna, také s přívěsem, odjížděl. Řidiči všech 3 Discover vzorně zdravili.
Discovery 1 je vůbec moc sympatické auto. Jejich řidiči obvykle zdraví, vzhledem k tomu, že nejmladším D1 je už přes 15 let, tak se jejich majitelé o ně musejí starat, obvykle mají nějaké to vaření už za sebou, nemá punc life-stylového auta jako některé nafintěné Defendery (nic proti nim, je to úžasná ikona) a celkově působí dojmem pracanta, který si na nic nehraje. Aspoň já to mám takhle nastavené, protože opečovávám RRC a Serii a Discovera musí oddřít veškerou práci.
Discovery 1 je vůbec moc sympatické auto. Jejich řidiči obvykle zdraví, vzhledem k tomu, že nejmladším D1 je už přes 15 let, tak se jejich majitelé o ně musejí starat, obvykle mají nějaké to vaření už za sebou, nemá punc life-stylového auta jako některé nafintěné Defendery (nic proti nim, je to úžasná ikona) a celkově působí dojmem pracanta, který si na nic nehraje. Aspoň já to mám takhle nastavené, protože opečovávám RRC a Serii a Discovera musí oddřít veškerou práci.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Já sem všechny zdravení nepíši, ale z každého mám opravdu radost a vždy mi to zvedne náladu.
Ale dnes se pánové musím pochlubit s extra "úlovky"
Dnes před 16-tou jsem v Líbeznici u Prahy zkusil pozdravit nového RR Sporta a k mému překvapení jeho řidič bez váhání a nechápavého pohledu ihned mával
super
Pak si to frčím ke Globusu v Čakovicích a rozjařen tímto skvělým úlovkem mávám na protijedoucího Evoqua. Pán v něm mi úplně vyrazil dech, když ihned začal mávat jak o život
Takhle kdyby se dařilo každý den. To by byla paráda
Oboum LandRoveristům moc díky a všem ostatním přeji ať se jezdí s radostí a úsměvem na rtech
Ale dnes se pánové musím pochlubit s extra "úlovky"

Dnes před 16-tou jsem v Líbeznici u Prahy zkusil pozdravit nového RR Sporta a k mému překvapení jeho řidič bez váhání a nechápavého pohledu ihned mával

Pak si to frčím ke Globusu v Čakovicích a rozjařen tímto skvělým úlovkem mávám na protijedoucího Evoqua. Pán v něm mi úplně vyrazil dech, když ihned začal mávat jak o život

Takhle kdyby se dařilo každý den. To by byla paráda

Oboum LandRoveristům moc díky a všem ostatním přeji ať se jezdí s radostí a úsměvem na rtech

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
- jirka116
- tel.: 776670047
- auto: Defender 300a130 TD5
Také zdravímRomyšák píše:Dnes cca 13:00 výjezd z Kolína směr Poděbrady, ještě jednou zdravím tuším Jirku 116 s jeho šedivým nazvedaným 110 Tdi, kterej jel dom ze severu a my zas dom z jihu na sever.. Po dlouhý době krásně zdravící Defík.

Defender 110 300tdi, 130 td5
Potkávám občas nějaké lanďáky.
Freečkaři jsou asi otrávení, že je moc ostatní nezdraví a tak přestože jsem v poslední době mával nejméně na deset Freeček, nikdo mi neodpovídá
Velké RR je úplně zbytečné zdravit, nejen že neodpovídají, ale skoro vždycky si mě vůbec nevšimnou, evidentně jim LR nic neříká
Včera jsem ale pozdravil posádku D.III, za volantem holčina s tmavými brýlemi a odpověděla
Trošku překvapeně, ale ano
. Někde u Otrokovic nebo Napajedel.
A dnes ráno ve Spytihněvi nazvedaná D.I (II?) s nálepkami, odpověděl váhavěji...
A v UH jsem před sebou u Barev-laků za mostem viděl Camelku, ale stál jsem na světlech a odbočoval...
Čekal bych, že odpoví "pracovní" auta, někdo táhne s D.I trámy a nic (v září Rožnov), někdo přívěs s koněm, malý bagr, platoňák s autem a pod. A kupodivu nic....
Ale pořád je to vlastně fajn, jiné značky se (asi) nezdraví.
Je nás málo a těch několik značek, které jsou taky neobvyklé, bývají spíš voňavky a kundolapy. Málokdy je řídí někdo "běžný".
Freečkaři jsou asi otrávení, že je moc ostatní nezdraví a tak přestože jsem v poslední době mával nejméně na deset Freeček, nikdo mi neodpovídá

Velké RR je úplně zbytečné zdravit, nejen že neodpovídají, ale skoro vždycky si mě vůbec nevšimnou, evidentně jim LR nic neříká

Včera jsem ale pozdravil posádku D.III, za volantem holčina s tmavými brýlemi a odpověděla

A dnes ráno ve Spytihněvi nazvedaná D.I (II?) s nálepkami, odpověděl váhavěji...
A v UH jsem před sebou u Barev-laků za mostem viděl Camelku, ale stál jsem na světlech a odbočoval...
Čekal bych, že odpoví "pracovní" auta, někdo táhne s D.I trámy a nic (v září Rožnov), někdo přívěs s koněm, malý bagr, platoňák s autem a pod. A kupodivu nic....
Je nás málo a těch několik značek, které jsou taky neobvyklé, bývají spíš voňavky a kundolapy. Málokdy je řídí někdo "běžný".

Discovery je životní styl.
Nevím jestli mám takové štěstí ale na pozdrav mě odpoví 90% aut.
Dnes sem se zdravil se zelenou D2 v Praze Suchdole u kurtů.
Zlepšilo mě to náladu. Tak děkuji.
Dnes sem se zdravil se zelenou D2 v Praze Suchdole u kurtů.
Zlepšilo mě to náladu. Tak děkuji.
- Tungdild
- tel.: 721070078
- auto: D II - 2000-NO LIFT
- Kontaktovat uživatele:
Steve píše:Potkávám občas nějaké lanďáky.
Freečkaři jsou asi otrávení, že je moc ostatní nezdraví a tak přestože jsem v poslední době mával nejméně na deset Freeček, nikdo mi neodpovídá![]()
Velké RR je úplně zbytečné zdravit, nejen že neodpovídají, ale skoro vždycky si mě vůbec nevšimnou, evidentně jim LR nic neříká![]()
Včera jsem ale pozdravil posádku D.III, za volantem holčina s tmavými brýlemi a odpovědělaTrošku překvapeně, ale ano
. Někde u Otrokovic nebo Napajedel.
Vim ze se Subaraci taky zdravi...
Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Jo, švára má patrola a taky furt na nějakýho mává... Asi to nebude zase tak něco výjmečnýho, ale je pravda, že pokud si s někym mávnu, tak mám na ksichtě rohlík a den je zase o trošku fajnovější 

- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Buď nemám štěstí nebo tady na západě republiky LR nejezdí
Tedy krom těch pár co osobně znám
Ale včera jsem při výletu do pohraničí v obci Rybník před sebe pouštěl Camelku a pěkně jsme si na sebe houkli.
Příjemné
Tak ještě jednou zdravím

Ale včera jsem při výletu do pohraničí v obci Rybník před sebe pouštěl Camelku a pěkně jsme si na sebe houkli.
Příjemné

Tak ještě jednou zdravím

- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Já se včera zdravil s diskárnou kousek od Uničova. A před dvěma týdny taky, možná s tou samou. A tenkrát na mě ještě v Uničově mávala paní ve Free.
Dnes jsem si našel zaparkovanou neznámou D1 kousek od baráku - v Hodolanech u Sigmy, někdo zdejší?

Dnes jsem si našel zaparkovanou neznámou D1 kousek od baráku - v Hodolanech u Sigmy, někdo zdejší?
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Cerveny trpaslik zdravi oranzoveho mastodonta : )
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- maniac
- tel.: 725054218
- auto: D III OFF, D III
- Kontaktovat uživatele:
Tak si to plavím z Tanvaldu na Jablonec a potkám v proti směru tři dvojkové diskárny, ani jedna nepozdravila.... 

LR Discovery 3, TDV6 SE, Xlifter, Wrangler Duratrac 2 5/55/19, Garmin navi 2595, CB INTEK M-799 plus, Šnorchel, Zahrada, Svetělna rampa 440w,
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Dnes Táboře zdravil někdo z černé D2. až lezl střešnim oknem, přiznejte se kdo. 

Já tam jezdím jenom v zimě, ale pokud se tam potkáme, tak z mé D2 se ti odpovědi na pozdrav určitě dostane.maniac píše:Tak si to plavím z Tanvaldu na Jablonec a potkám v proti směru tři dvojkové diskárny, ani jedna nepozdravila....
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Dnes ráno jsem se pozdravil s Defíkem u nemocnice ve Střešovicích.
OLOMOUC - Dneska to vypadalo na severomoravske LR poměry jako kdyby byl v Olomouci sraz zelenejch oválů
U tesca jedna ozahrádkovaná D1čka a o kousek vedle jedna z nejhezčich DII co jsem kdy viděl.
Kluci z olomouce určitě znají . Má na rezervě velblouda. A pak ještě něčí sličná panička v modré DII s mrizkama na svetlech? ... No ja mam asi narozeniny nebo dneska fakt nevim
Chápu , že pánové z Budějovic a Čech obecně asi nechápavě kroutí hlavou
Ale prostě 3 "starý" LR který neznám za den ? Nejlepší den v roce 
LR zdar
Dobrák

LR zdar
Dobrák
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
A já dnes ráno před sedmou potkal na Žižkáči stříbrnou DII, taky někdo cizí.
Že by nás v Olomouci tolik přibylo?

Že by nás v Olomouci tolik přibylo?

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček