Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Lanďáci zdravíte se?
Po zkušenostech jsem se přestal snažit zdravit DIII a vyšší, stejně tak od RR P38 výše, vlastně nikdo na pozdrav neodpověděl, narozdíl od Defů, DI a II a Classiků. Oni zřejmě ani netuší, proč na ně nějaká stará popelnice bliká a řidič zvedá ukazovák (ne prostředník). A tak mně dneska dostal borec s D IV, který zjevně věděl, že jeho auto má předchůdce a pozdravil, já už jen stihnul kývnout hlavou.
-
- tel.: 608118147
- auto: Disco II, RR, RR
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja dnes cestou pres Sedlcany do Obor potkal hned tri Diskosky. Prvni cerna DII se snorchlem hned v Sedlcanech u Lidla (myslim) po par kilometrech zase cerna, ale DIII a pak pred Oborama se tam splhala dalsi III po louce 

Když jsem dneska v Berouně najížděl na D5 tak jel okolo modrý RRC, pálil to tak stopade...
Country boy...
Re:
krtek007 píše:Takl dneska si to takhle sinu po Plzni autem, zastavim na svetlech a koukam, ze vedle stoji stribrna diskoska. Tak hned nalepenej na okynko a mavam a mavam... Ten chlapik za volantem na me koukal jak na uplny jelito, sice mavnul taky, ale bylo videt, ze fakt nechape co chci:))) PAk padla zelena a jelo se dal. No asi po 2 minutach me doklaplo, ze sedim ve sluzebni oktavce....
Ach jo, chlapik si musel myslet, ze jsem se definitivne zvencnul nebo ho chci zbalit:))) To by vysvetlovalo jeho mirne vydesenej vyraz
tak to jsem se zase porádne zasmál

jinak Diskosky 1 mávaji uz z dálky po celý Evrope D2 v podstate to samý D3 a D4 nikdy a uz jsem je prestal zdravit a Range rovery to samý
Defendry obcas a to uz se pozná na dálku ,jestli je to ten pravej ,nebo blbec kterej to má na nákupy v kauflandu

v léte se nám stala veselá príhoda s defem ,první setkání bylo ve Slovinsku ..Skocanske jame ...a druhej den jsme na ne narazili v Chorvatsku u Plitvických jezer

Před chvíli na zpáteční cestě z Nymburka di Brna, jsem u obce Horky potkal pěknou Discovery se šnorchlem, jel jsem v osobáku,tak že jsem ani nezkoušel zdravit,proto tímto zdravím dodatečně 

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
- Greddy
- tel.: 605176276
- auto: DI Camel, RR L322
Zdravím vás, ještě před tím, než jsem LR koupil, jsem občas jezdil s kolegou s friťákem,
od té doby vím, že se lanďáci mezi sebou zdraví, od doby co LR vlastním, také zdravím
,
ale neřeším, jestli mě pozdraví kolík v DIII, nebo v RR, já zdravím ten nádherný zelený ovál, který na silnici potkávám, a musím říct, že bez ohledu na typ, jsou všechny vozy LR pěkné
od té doby vím, že se lanďáci mezi sebou zdraví, od doby co LR vlastním, také zdravím

ale neřeším, jestli mě pozdraví kolík v DIII, nebo v RR, já zdravím ten nádherný zelený ovál, který na silnici potkávám, a musím říct, že bez ohledu na typ, jsou všechny vozy LR pěkné
Když auto, tak Land Rover: disco I 300Tdi- edice Camel Trophy, RR L322, 3,0 Vogue http://www.youtube.com/watch?v=Q8OHNXT9Koo"
radek.pesl@email.cz
radek.pesl@email.cz
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Tak dneska za Valmezem mě zdravilo Freečko, jenže mi to rekli až všichni v autě až bylo pozdě bo já sem cumel zrovna na radio. Tak zdravím
.

Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Jo tohle je správný názorGreddy píše:Zdravím vás, ještě před tím, než jsem LR koupil, jsem občas jezdil s kolegou s friťákem,
od té doby vím, že se lanďáci mezi sebou zdraví, od doby co LR vlastním, také zdravím,

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Parkoviste dnes v Jablonici

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
dneska pozdravila slecna/pani v D3 ve Velké Polomi, mavala jak o zivot, to potesi:-)
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
V úterý rámo jsem se (asi opět) zdravil s posádkou zelené D.I (D.II?) u Otrokovic, včera ráno zase na kruháči v Otrokovicích u letiště, řídila nějaká dáma a stihla taky zamávat
Zato čmuček ve stříbrnozlatém RR dnes v poledne na křižovatce v Kvítkovicích na mě hleděl podivně, když jsem ho zdravil...
Fakt, že čím starší auto, tím srdečnější pozdravy
Alespoň mám ten dojem...

Zato čmuček ve stříbrnozlatém RR dnes v poledne na křižovatce v Kvítkovicích na mě hleděl podivně, když jsem ho zdravil...

Fakt, že čím starší auto, tím srdečnější pozdravy

Alespoň mám ten dojem...
Discovery je životní styl.
Dnes cca v 16 hodin jsem v Praze na Argentinské potkal RRC. Mával jsem jak blázen, ale řidič se zrovna věnoval spolujezdci (spíš teda spolujezdkyni
) a mě si vůbec nevšiml 

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
Dneska, kolem 14 hodiny ve Žďáru nad Sázavou, jsme se náhodou sjely 3 Fríčka za sebou. Jel jsem poslední, takže vím, že při odbočovaní 1. a 2. Free do postranní ulice, posádka vozu neměnícího směr zuřivě mávala

- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
kdo včera a asi i dneska lámal svojí vínovou diskotéku na Koněvu na Kladně?? 

V sobotu 16tého v Ústí nad Orlicí na křižovatce u Avionu jsme se potkali tři freečka. Někdo odsud??
- maniac
- tel.: 725054218
- auto: D III OFF, D III
- Kontaktovat uživatele:
Dnes oboustrané zdravení, D II + D III v Jaroměři 

LR Discovery 3, TDV6 SE, Xlifter, Wrangler Duratrac 2 5/55/19, Garmin navi 2595, CB INTEK M-799 plus, Šnorchel, Zahrada, Svetělna rampa 440w,
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Před týdnem Papežov, pod Lysou Horou. Nepředpokládám že tu na fórum kuci vojenští chodí, ale tak nějak mi jejich přítomnost, vzhledem k tomu čím přijeli
, udělala radost! Jen by mně zajímalo co tam měli na práci?

- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Dneska v Pv stříbrna DIV na Průmyslové majitel jen divně koukal a nic. Ale po chvilce Cyril na Žeranovské to už je jiná liga 

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
- hunting-cz
- auto: DI 300,DIIex,RRC,P38
Včera sem po 17h potkal v Olomouci Dj Alfa jel sem šefovím Defíkem.
DISCO I,II,P38,RRC 3,5 V 8,free
Dnes jsem měl dobrej den.
V okolí Nové a Staré Paky mi na pozdrav odpověděli dvě D3 a pak jedna D2 s plaťákem poblíž Nymburka.
Díky všem. Udělalo mi to radost
V okolí Nové a Staré Paky mi na pozdrav odpověděli dvě D3 a pak jedna D2 s plaťákem poblíž Nymburka.
Díky všem. Udělalo mi to radost

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98