No právě že máš jenom jednohokrrtek píše:ten je krásnej!
...ale já už vlastně jednoho mám:idea:

Moderátor: Rover
Parádní ! Ty 6x6 mně berou...eliott píše:Tak jsem dnes bojoval na ebayi o tento unikát, bohužel jsem byl přebit.![]()
Je to Stage one 6x6, má to i uzávěry diferenciálů
Jsou to:JohnSullivan píše:Ahoj, mám závažný problém se svojí 109tkou FFR, již od nákupu má problém s přední nápravou, při nájezdu do kolejí se rozkmitá přední náprava, tak že se nedá v ruce udržet volant, tento problém se měl vyřešit novým čepem řízení, který byl úplně zarezlý, ale bohužel problém přetrvává i dál. I po nájezdu do nějaké díry na silnici a po vyjetí z ní se náprava opět rozkmitá (přední kola) a zkončí to pouze když velmi zpomalím. Na LR se dělala Geometrie, zbíhavost a vůbec kontrola řízení a vše ok.
Alík mi řekl, že to můžou bejt tlumiče.
Nemá stím někdo zkušenosti? Neví co stím? Díky.
Asi pokud bud moct, tak nechám udělat všechno, jak ložiska, tak tlumiče a ten tlumič řízení...Land Jirka píše:Kryťák dobijí na jihu baterky
Můj to taky dělá a jsou to větší kola 7,5/16.
Ložiska a tlumiče nové S kolama 6,5/16 to nedělá.
Řeším to tlumičem řízení, některé SIII ho mají z výroby.
Jsem myslel, že jsi psal, že už jsi čep (čepy) měnil...?JohnSullivan píše:Tak nakonec jsem s mechanikem přišel na to čím to je, jsou vyjebaný čepy řízení (v těch tyčích ve předu mezi nápravou) . Potřeboval bych je nutně sehnat. Díky moc