Pro Land Roveristy - pejskaře
Moderátor: Acon
Re: Pro Land Roveristy - pejskaře
Tak moje smečka teda jen 2
- Přílohy
-
- Kufr plný buldočků.jpg (60.21 KiB) Zobrazeno 5118 x
-
- Kufr plný buldočků.jpg (60.21 KiB) Zobrazeno 5123 x
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Tak to je dost dobra fotka
.

Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
A to vznikla fakt náhodou !
Jinak bílej je MIKE a ta malá bílá strakoška je TYSONka
Návštěvnice kamrádky jsou EMMA světlá a ROZÁRKA alias JEDY SKYWALKER
Jinak bílej je MIKE a ta malá bílá strakoška je TYSONka

Návštěvnice kamrádky jsou EMMA světlá a ROZÁRKA alias JEDY SKYWALKER
Tak už jsem dnes představil svoji pracovní činnost a hned poté představím všechny psiska kolem mě:
Doma máme Besinu (4 roky), je moc hodná, ale vůbec neposlouchá, má na háku úplně všechny
A u máti je Rotweiler Nela, krásná hodná princezna...která umí hlídat. Jen se trochu k těm klasickým mohutným Rotvikům nehodí.... s Nelou je tam Ben. Byl jsem pro něj v útulku... byl tam 3 měsíce skoro každej den v -15 stupních. Nedalo se ho nevzít ( hlavně poté, co předchozí kámoši Nely umírali ).
A ti další dva... Rudyna a Aron... ti už tady nejsou. Hlavně Aron...ten mě dost chybí, protože jsem ho měl 14 let. To už něco zanechá....
Já vím, vyčerpávající informace
Doma máme Besinu (4 roky), je moc hodná, ale vůbec neposlouchá, má na háku úplně všechny

A u máti je Rotweiler Nela, krásná hodná princezna...která umí hlídat. Jen se trochu k těm klasickým mohutným Rotvikům nehodí.... s Nelou je tam Ben. Byl jsem pro něj v útulku... byl tam 3 měsíce skoro každej den v -15 stupních. Nedalo se ho nevzít ( hlavně poté, co předchozí kámoši Nely umírali ).
A ti další dva... Rudyna a Aron... ti už tady nejsou. Hlavně Aron...ten mě dost chybí, protože jsem ho měl 14 let. To už něco zanechá....
Já vím, vyčerpávající informace

- Přílohy
-
- Beska.jpg (171.28 KiB) Zobrazeno 4970 x
-
- Benedikt a Besi.jpg (111.15 KiB) Zobrazeno 4966 x
-
- Rudolf.jpg (43.75 KiB) Zobrazeno 4972 x
-
- Aron_Nely.jpg (179.57 KiB) Zobrazeno 4973 x
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Za me je missak sympatie Rudolf. Urcite se ma v psim nebi skvele a honi tam fenky a ocurava rohy
Je to moc smutny, kdyz odejde psi kamarad, je to proste clen rodiny.

Disco I Modroush - holátko
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
rád bych se taky přidal, mám ale nějaký problém s ntb nebo co, tady na tý stránce vidím vše včetně fotek. Když chci projít téma od začátku, vidím jenom texty a nevidím fotky, které asi trefně komentujete. Nevíte co to je?
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Rudyna to bylo pometlo, taky z utulku. Srandovni pes vazne. Byla hyperakcni! Bohuzel jednou byla tak akci, ze skocila primo pod kola... to bylo nekdy v rijnu. Dva mesice na to jsem jel pro Bena, taky do utulku... takze ten byl nahrada. A musim rict, ze uz se zabydlel. Moje mati tim proste zije a dokoce jim rika decka. Co na to rict?! Kdyz vezmu vsechny tri do lesa, tak je to cirkusColonel píše:Za me je missak sympatie Rudolf. Urcite se ma v psim nebi skvele a honi tam fenky a ocurava rohyJe to moc smutny, kdyz odejde psi kamarad, je to proste clen rodiny.

merlin píše:rád bych se taky přidal, mám ale nějaký problém s ntb nebo co, tady na tý stránce vidím vše včetně fotek. Když chci projít téma od začátku, vidím jenom texty a nevidím fotky, které asi trefně komentujete. Nevíte co to je?
Ahoj. A v cem prohlizis internet? Explorer nebo Mozila.... nebo Opera? Nebude to tím?
A nebo máš v pc nastavený "nezobrazovat" obrázky... nebo nevím.
Marapis píše:Tak moje smečka teda jen 2
Ta fotka nemá chybu!!!

Některé obrázky u starších příspěvků už nejsou. Prý se je nepodařilo přetáhnout, když kdysi padl server.moon13 píše:merlin píše:rád bych se taky přidal, mám ale nějaký problém s ntb nebo co, tady na tý stránce vidím vše včetně fotek. Když chci projít téma od začátku, vidím jenom texty a nevidím fotky, které asi trefně komentujete. Nevíte co to je?
Ahoj. A v cem prohlizis internet? Explorer nebo Mozila.... nebo Opera? Nebude to tím?
A nebo máš v pc nastavený "nezobrazovat" obrázky... nebo nevím.
Discovery I, 300TDi, r.v.1997
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
tak to jo, obr nejsou jen na začátku, zkoušel jsem to v exploreru a v chrome, oba stejné výsledky. Díky
A taky přidám, teď už vychovanýho a poslouchajícího Golfíka, přišel sám jako štěně, dobitej, krvavej a bál se. Mám ještě Abu, chytrou fenu kříženou labradorem a dalmatinem. A pro oba mám v Disco3 vzadu nepromokavou plachtu. Přeci jenom jsou to někdy špindíry... jo a kocour se nedávno nevrátil ze záletů
A taky přidám, teď už vychovanýho a poslouchajícího Golfíka, přišel sám jako štěně, dobitej, krvavej a bál se. Mám ještě Abu, chytrou fenu kříženou labradorem a dalmatinem. A pro oba mám v Disco3 vzadu nepromokavou plachtu. Přeci jenom jsou to někdy špindíry... jo a kocour se nedávno nevrátil ze záletů

RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
merlin píše:tak to jo, obr nejsou jen na začátku, zkoušel jsem to v exploreru a v chrome, oba stejné výsledky. Díky
A taky přidám, teď už vychovanýho a poslouchajícího Golfíka, přišel sám jako štěně, dobitej, krvavej a bál se. Mám ještě Abu, chytrou fenu kříženou labradorem a dalmatinem. A pro oba mám v Disco3 vzadu nepromokavou plachtu. Přeci jenom jsou to někdy špindíry... jo a kocour se nedávno nevrátil ze záletů![]()
Krásní jsou

Naše Beska se na něj vždycky rozběhne, jak kdyby ho měla ulovit a pak dva metry smykem brzdí ... kocour se vždycky prohne, naježí a pak se hodí do klidu ... to se musí vidět.
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
tak taky s troškou do mlýna,má smečka proto potřebuju auto co se vevnitř střiká vapkou
a taky jasně kocour mikeš..mám velký soubory na odeslání tak zkusím pár foto pátý přes devátý černej Čert rusk.teriér.větší černo bílý Garp kříženec středoasiata a bobtaila a nejmenší zatím Kabur středoasiat....všechno mazlíci...

- Přílohy
-
- IMG_0566.JPG (166.62 KiB) Zobrazeno 4604 x
-
- IMG_0530.JPG (220.37 KiB) Zobrazeno 4607 x
-
- IMG_0529.JPG (194.98 KiB) Zobrazeno 4600 x
-
- IMG_0544.JPG (133.24 KiB) Zobrazeno 4603 x
-
- IMG_0525.JPG (253.03 KiB) Zobrazeno 4603 x
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...tak to je paradni smecka
Honza

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Dík
smečka si tu pochvalu zaslouží,příští rok,jestli panbu dá,vyrazíme všichni...teda mikeš nééé...na dráculu do Karpat 

- Přílohy
-
- IMG_0564.JPG (149.49 KiB) Zobrazeno 4505 x
No, pejsci to nejsou.
- Přílohy
-
- OVECKY.jpg (86.92 KiB) Zobrazeno 4365 x
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Keďže prvé zábery odtialto zmizli, skúsim znova. Moji dvaja jazvečíci sú jeden z dôvodov, prečo som si kúpil LR.
- Přílohy
-
- DSC_0200s.jpg (190.49 KiB) Zobrazeno 4327 x
-
- DSC_0198s.jpg (194.99 KiB) Zobrazeno 4328 x
-
- DSC_0225s.jpg (143.71 KiB) Zobrazeno 4329 x
-
- DSC_0274s.jpg (53.37 KiB) Zobrazeno 4329 x
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Škoda jich na podzim zožraťKangaroo píše:No, pejsci to nejsou.

Land Rover Defender 110 TD5
Kangaroo píše:No, pejsci to nejsou.