Moderátor: Rover
Pán, co motor opravoval jej prý zkontroloval a vyměnil se termostat. Na nic nepřišel. Auto ale jede. Od té doby celých 45km z Boskovic na základnu, kde stojí. Až budu mít více času, radši si to rozděláme sami.Allik píše:to sou tedy zahady, to jako ze dosla nafta, nebo neco kovovyho prolitlo motorem?
Já tedy nevím pro koho to je nebo není určeno, ale musím říct, že se mi tvé fotky moc líbí. Je vidět že dědek se v terénu neztratí, stejně asi jako ty ne a po zhlédnutí více či méně akčních fotek jsem se musel jít s jedničkou taky vyvenčit.minerva píše:Koukám, že tato část fóra je už asi určena pouze pro naši soukromou korespodenci. "Dědkaři" komunikuji asi přes jiné rozhraní.
Tickford je ve stodole a čeká na rozhodnutí co dál... momentálně je nevhodný pro převoz pařezů, neboť v zavazadelníku je stále nainstalován pravý anglický kurník včetně bidélek. Kury jsem zanechal v zemi původy. Jejich pohledy a chůze naznačovaly nedostatek anglické rasové čistoty. Zkrátka byly málo švihnutý. Koneckonců dozajista že nepatřily k originál výbavě...