Sněženky a machři po 25ti letech
Moderátor: Miky_CZ
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Sněženky a machři po 25ti letech
To se mi docela líbí, ještě kdyby to fungovalo tak jak na jednom ze srazů okolo Fordů - v Pardubicích nás nejdřív po dozorem nechali povozit v závodním autě na ploché dráze a těm kterým to šlo, občas cukli vzatáčce ruční brzdou ať z toho něco mají a potom nám půjčili klíčky od 5ti nových aut, ať si to zkusíme projet po okolí - podotýkám, že v tom autě s náma nikdo nejel a znali jsme se podstatně méně než tady ta parta. A všichni vesele zkoušeli až do zblbnutí.
Udělat něco podobného třeba v Mohelnici nebo podobné lokalitě, přece nebudeme jezdit po městě, by bylo pěkné. A asi by vám to pomohlo vyřešit co dělat příštích několik týdnů - odbahňovat a čistit a to několikrát dokola.
Udělat něco podobného třeba v Mohelnici nebo podobné lokalitě, přece nebudeme jezdit po městě, by bylo pěkné. A asi by vám to pomohlo vyřešit co dělat příštích několik týdnů - odbahňovat a čistit a to několikrát dokola.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle znam taky jsem dělal u fordu. Nové mondeo (2001) mělo sjeté pneu za 300kmMadTom píše:To se mi docela líbí, ještě kdyby to fungovalo tak jak na jednom ze srazů okolo Fordů - v Pardubicích nás nejdřív po dozorem nechali povozit v závodním autě na ploché dráze a těm kterým to šlo, občas cukli vzatáčce ruční brzdou ať z toho něco mají a potom nám půjčili klíčky od 5ti nových aut, ať si to zkusíme projet po okolí - podotýkám, že v tom autě s náma nikdo nejel a znali jsme se podstatně méně než tady ta parta. A všichni vesele zkoušeli až do zblbnutí.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Ja jsem si takhle zajezdil v roce 2001 na BMW demo tour s tenkrat horkou novinkou bmw x5, myslim, ze do dneska nekteri krouti hlavou co se s tim x5 dalo udelat.... no presne podle hesla, z ciziho krev netece. :-D, nejdriv mi na te x5 horely brzdy, a pak jsem ji trocho povozil po sjezdovce a po lese 
.... ALEA IACTA EST
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sněženky a machři po 20ti letech
jo. to sedi. Mne M6000 montovali na Defa za 74 tis...Sláma Karel píše:No pokud mu ho montovali v AMT tak by to odpovídalo.![]()
K
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim, ze to byl Subaru..Marťas píše:Se mi líbilo, jak navijákoval tu hondu nebo co to bylo.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- Tomas K (tkala)
erik píše:Ja myslim, ze to byl Subaru..Marťas píše:Se mi líbilo, jak navijákoval tu hondu nebo co to bylo.
No fuj..
Byla to Honda. Fakt...
Tom s Outbackem....
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Autorizovaný predajcovia a servisy sú tu na to, aby niekto kupoval nové autá, ktoré potom my kúpime ako jazdené. A aby ich niekto servisoval a my aby sme to kúpili s "kompletnou servisnou históriou".
Tiež som roky robil predajcu v značkovom showroome so zn. servisom. Každá minca má 2 strany. Je však skvelé, že existujú lacnejšie alternatívy, v´daka ktorým si dobré autá môžu kúpiť a servisovať aj tí, čo by na značkové nemali. O fakte, že neznačkový je mnohokrát odborne na vyššej úrovni ako značkový ani nehovorím.
Tiež som roky robil predajcu v značkovom showroome so zn. servisom. Každá minca má 2 strany. Je však skvelé, že existujú lacnejšie alternatívy, v´daka ktorým si dobré autá môžu kúpiť a servisovať aj tí, čo by na značkové nemali. O fakte, že neznačkový je mnohokrát odborne na vyššej úrovni ako značkový ani nehovorím.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Acon píše:Autorizovaný predajcovia a servisy sú tu na to, aby niekto kupoval nové autá, ktoré potom my kúpime ako jazdené. A aby ich niekto servisoval a my aby sme to kúpili s "kompletnou servisnou históriou".
Cisar Pan by nikdy nekupoval stare auta..
No fuj..
Subaru by nazapadlo....
Byla to Honda. Fakt...
Tom s Outbackem....
[/quote]
Tak jsem si to pustil. Sice mi to připadalo jako bavorský vdolek, ale na prdeli měl nápis Legend.
Takže je to jasné...
Byla to Honda. Fakt...
Tom s Outbackem....
Tak jsem si to pustil. Sice mi to připadalo jako bavorský vdolek, ale na prdeli měl nápis Legend.
Takže je to jasné...
Discovery je životní styl.
My jsme tyhle akce dělali každý rok na jaře přímo v Ostravě resp.na trase OV-Frýdek-Místek a zpět Jaguar a Land Rover dohromady.Jednou jsme to měli dokonce na Brněnském autodromu společně s BMW.Bohužel teď co to děláme sami nemáme takové finanační možnosti aby jsme dotáhli 20 aut a dali je k dispozici komukoli na testováníMadTom píše:To se mi docela líbí, ještě kdyby to fungovalo tak jak na jednom ze srazů okolo Fordů - v Pardubicích nás nejdřív po dozorem nechali povozit v závodním autě na ploché dráze a těm kterým to šlo, občas cukli vzatáčce ruční brzdou ať z toho něco mají a potom nám půjčili klíčky od 5ti nových aut, ať si to zkusíme projet po okolí - podotýkám, že v tom autě s náma nikdo nejel a znali jsme se podstatně méně než tady ta parta. A všichni vesele zkoušeli až do zblbnutí.
Prodej a servis Land Rover a Jaguar
To máš těžký, s tou pověstí, kterou si tady AMT vybudovalo, se to s nima bude ještě dlouhou táhnout ....
Technologie pro zahradní jezírka
No uvidíme,já myslím,že to tak tragické nebude.Napíšem si o tom po roce a uvidíme co se změnilo. 
- OC
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem zvědav. Rozhodně pro mne se nezmění nic, protože tam už víckrát nevlezu, toto mi bohatě jako zkušenost stačilo.boboso píše:Napíšem si o tom po roce a uvidíme co se změnilo.
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
No ani se ti nedivím
Já jsem v Ostravě a vím,že u nás fungujeme a fungovali jsme trochu jinak.Ale nemůžu tvrdit,že jsme s AMT neměli nic společného.
Každopádně říkám všem: Co bylo,bylo.Pokud to není uplně ztracené přijeďte se podívat k nám a posuďte sami,jestli je to lepší nebo ne.Nejsme dokonalí a spoustu věcí musíme průběžně ladit (holt začali jsme od nuly).Asi se nezavděčíme všem a cena za hodinu práce není 500,-Kč.Nicméně domluvit se dá ledacos a nemáme ruce svázané tak jako dřív.Nic to nemění na tom,že pořád je pro nás LR a Jaguar srdcová záležitost!Jinak bysme to ani nemohli dělat.