Libavá a okolí plány a realizace
Moderátor: Miky_CZ
ČaOFF,tak to už nás je skoro 149 Vážně,se mnou snad dorazí taky menší divize,ale jistě to budu vědět do středy. Jen aby si místní nemysleli,že na Libavé nakonec budou ty USA radary a nehonili nás po zákopech. ALFTomino píše:Kuci já s free jedu na 100%.Kamoš s pajerem jede taky na 100%,ještě by měl jet patrol též 100% a snad se nám podaří ještě pár lidí sehnat.
ČaOFF,mí známí se ptají,jestli se v tomto typicky jarním počasí jede na Libavu. Jediné nebezpečí výletu já osobně spatřuji v těžkém sněhu na stromech a nebezpečí jejich pádu na auto. Vyjádřete se proto ostatní,kteří počítáte se sobotním výletem a v pátek dopoledne rozhodneme hlasem většiny a uvedeme jesli se jede nebo bude jiný termín.ALF
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Zéleží kam pojedete, ale Libavá je pod sněhem. Bílý Kámen má tak 25cm tankovej prostor taky a je bez stromů. Miloš IIALF píše:ČaOFF,mí známí se ptají,jestli se v tomto typicky jarním počasí jede na Libavu. Jediné nebezpečí výletu já osobně spatřuji v těžkém sněhu na stromech a nebezpečí jejich pádu na auto. Vyjádřete se proto ostatní,kteří počítáte se sobotním výletem a v pátek dopoledne rozhodneme hlasem většiny a uvedeme jesli se jede nebo bude jiný termín.ALF
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tam to bude mazec.Miloš II píše:Zéleží kam pojedete, ale Libavá je pod sněhem. Bílý Kámen má tak 25cm tankovej prostor taky a je bez stromů. Miloš IIALF píše:ČaOFF,mí známí se ptají,jestli se v tomto typicky jarním počasí jede na Libavu. Jediné nebezpečí výletu já osobně spatřuji v těžkém sněhu na stromech a nebezpečí jejich pádu na auto. Vyjádřete se proto ostatní,kteří počítáte se sobotním výletem a v pátek dopoledne rozhodneme hlasem většiny a uvedeme jesli se jede nebo bude jiný termín.ALF
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
hergot ja jeste NEMAM zimni gumy... kdyz jsem to v lednu kupoval tak na ne nebylo pocasi. A ted na jaro uz se mi do nich nechce... Leda by nekdo mel super zimaky za levno (ale to asi stejne nestihnu prezout)... nekdy priste
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Se pridam, vcera se neodolal nadilce snenu a navecer se vydal s mer Podstat za nadilkou snehu. Byl sem hodne prekvanej kolik ho tam je. Na tech letnich gumach co sem v patek prezul nic moc. Jel sem z Podstatu na Bonkov cesty byla v pohode a krasna. Dal z Bonkova na Kyzlirov to uz byla sranda, cesta trosku protahla ale zasnetena + popadany stromy nastesti prorezany. Dalo se to projet asi 20km/h ale krasna cesta. Za Kyzlirovem byly dve zasnezeny cesticky tak sem neodolal ze je projedu a kdybych si nevzal lopatu na odhazovani snehu tak tam trcim asi dodnes. Pac ty zaveje to uz neslo ani stylem dopredu dozazu a pruraz. A pak couvat asi 0,5km pres zaveje zadna sranda. Jinak supr vylet . Takze pod z toho nesejde tak nejspis pojedu.
Jeste sem zapomel ze jedno odhazovani mi trvalo hodku a druhy asi hodku a pul. A votom je ten off-roud .
Jeste sem zapomel ze jedno odhazovani mi trvalo hodku a druhy asi hodku a pul. A votom je ten off-roud .
Naposledy upravil(a) vizos dne 22 bře 2007 07:33, celkem upraveno 1 x.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Libavá
Nechci kazit radost ale na Libavá v prostoru jsou tankové střelby, měli valčit i vrtulníky, ale měli mlhu tak nelítali. Včerejší tel. zprávy Když jsou střelby tak tam stojí na cestách hlídky, aby se nikdo nedostal. Miloš IITomino píše:Když říkám že jedem na 100% tak jedem na 100%.Můj free,brutus pajero,patrol a možná ještě někdo.
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Re: Libavá
Nechci kazit radost ale na Libavá v prostoru jsou tankové střelby, měli valčit i vrtulníky, ale měli mlhu tak nelítali. Včerejší tel. zprávy Když jsou střelby tak tam stojí na cestách hlídky, aby se nikdo nedostal. Miloš II[/quote]
ČaOFF,včera jsem také ve zprávách zahlédl,že tanky(ne ruské)okupují Libavu. I když jsem napínal uši,nikde ani slovo,kdy jejich hra na vojáky končí.My si přece taky chceme hrát na tereňáky! Sníh a počasí nám jak čtu nevadí,ale kdyby na nás stříleli,to by mi asi zhořela spojka jak bych mazal BUDU TADY PRUBĚŽNĚ KAŽDOU HODINU a pokud někdo zachytí nějakou informaci do kdy tam bude ten "Lampiónový průvod" napište ji tady obratem. Třeba končí v sobotu a jeli bychom v neděli. Snad nám bude přát štěstí a v pátek vypadnou,nebo už vypadli.Pište.ALF
ČaOFF,včera jsem také ve zprávách zahlédl,že tanky(ne ruské)okupují Libavu. I když jsem napínal uši,nikde ani slovo,kdy jejich hra na vojáky končí.My si přece taky chceme hrát na tereňáky! Sníh a počasí nám jak čtu nevadí,ale kdyby na nás stříleli,to by mi asi zhořela spojka jak bych mazal BUDU TADY PRUBĚŽNĚ KAŽDOU HODINU a pokud někdo zachytí nějakou informaci do kdy tam bude ten "Lampiónový průvod" napište ji tady obratem. Třeba končí v sobotu a jeli bychom v neděli. Snad nám bude přát štěstí a v pátek vypadnou,nebo už vypadli.Pište.ALF
Co si pamatuju, tak jsme na Doupove strileli rakety z S-10, byly to rakety reagujici na teplo, nebyl problem tim zamerovacem zachytit teplotu cigarety, kterou mel nekdo zapalenou v puse. Takze ty strelby nejsou takova legrace, kluci rikali, jak jednu vystrelili a ona svine mela tendenci se vratit a trefit se do nich. Tim jsem chtel rict, ze vam preju hezkej vylet, kazdopadne bych se na to vykaslal,ty hlidky bejvaj vsude a kdyby vas chytili, tak muze bejt problem.
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne pokud budou mit u sebe podobne raketyStavros píše: Tim jsem chtel rict, ze vam preju hezkej vylet, kazdopadne bych se na to vykaslal,ty hlidky bejvaj vsude a kdyby vas chytili, tak muze bejt problem.
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Opravdu záleží jestli lampiónový průvod skončil nebo skončí do zítřka. Zkusím zavolat na obec Poštát a Libavu,možná budou něco vědět.Pokud cvičení bude i přes víkend,termín přesuneme.ALFdefault píše:Hlavne pokud budou mit u sebe podobne raketyStavros píše: Tim jsem chtel rict, ze vam preju hezkej vylet, kazdopadne bych se na to vykaslal,ty hlidky bejvaj vsude a kdyby vas chytili, tak muze bejt problem.
Teď jsem volal na nějaký vojenský újezdní úřad Libavá a tam mně sdělili,že o víkendu cvičení pravděpodobně není není.S jistotou to ale nevěděli.
Osobně se ale přikláním přesunout termín o týden na 31.3.007 ať si nekoledujeme o průser.Už tak stačí,že jedeme do voj.prostoru. Vyjádřete se Vy,kteří jste potvrdili účast. Já se také těším,ale chci mít příjemné zážitky a adrenalin z dobrodružství,ne ze střelného prachu. Pište. ALF
Osobně se ale přikláním přesunout termín o týden na 31.3.007 ať si nekoledujeme o průser.Už tak stačí,že jedeme do voj.prostoru. Vyjádřete se Vy,kteří jste potvrdili účast. Já se také těším,ale chci mít příjemné zážitky a adrenalin z dobrodružství,ne ze střelného prachu. Pište. ALF