Moderátor: Miky_CZ
Fakt to nejde, musím dopoložit 140m zámkovky a prodloužit o metr komínMadTom píše:Tak doma nemakej, práce neutečea příjeď se podívat.
No to jsem zrovna chtě nabídnoutMiky_CZ píše:Lubos.M: tak to udelej jako ja, jak je treba neco udelat koupim becku piva a lidi uz se najdou sami a praci kterou bych delal mesic mam za vikend hotovou
Pač jezdíš jak péroJarys píše:No zimičky se nebojím, počítám že budu spát ve spacáku a samozřejmě u otevřených dveří vozu. To s terénem je trošku jiné téma. Na dětském triálku v Jihlavě jsem oddělal nádržku ostřikovače a zadní světlo v nárazníku, tak nevím co mě může čekat v Mohelnici
Jsme na tom, stejně, jsem neměl od května volnej víkend, kromě dovolené v srpnu, ale mě kromě komínu a zámkovky chybí ještě přízemí a podkrovíLuboš M. píše:Kuwa to je zase flák cesty. Mám doma tolik práce co musím stihnout než napadne sníh, že se mi s toho chce.
Tak to nezní taky špatně!MOPADŽI píše:Tak já to vidím bledě.....asi budu tou dobou pracovně u Azovského moře![]()
Něco podobnýho jsem chtěl právě napsat!Miky_CZ píše:Lubos.M: tak to udelej jako ja, jak je treba neco udelat koupim becku piva a lidi uz se najdou sami a praci kterou bych delal mesic mam za vikend hotovou
Miky_CZ píše:jeste jedna otazka, nebyla by pro nas, ortodoxni lepice zas nejaka nalepka?
stejně ti to nedá a pojedeš se "projet"...moon13 píše:Poslušně hlásím, že já už teď přijedu...(vzhledem k tomu, že se tady zase vyhrožuje drsným terénem tak jen) PODÍVAT SE!!!