Já jsem taky zemědělec na baterky, ale když to vrčí jde to líp
Zemědělský stroj na mikro zahradu/pole.
Moderátor: Acon
Re: Zemědělský stroj na mikro zahradu/pole.
Já mám tohle, stejnej systém jako od vari. Jednou za rok vyměním olej, baterku to nemá, péče žádná a je k tomu kopice blbin na sečení obracení valníček, vyorávačka kypření....

- Přílohy
-
- DSC_0648.jpg (146.75 KiB) Zobrazeno 1732 x
Když jsem si přečetl co píšeš tak mně napadlo jestli by nebylo lepší to řešit manuálně, tedy že bys s tím neměl žádné starosti a řešil by Ti to někdo jiný... Řečeno mluvou majitelů embéček - Poskoq...
Country boy...
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Uff, a já už se lekl, že to začalo bavit tebe. Pak jsem si to přečetl ještě jednou a ono začalo, i když o tom ještě nevíš, protože připravit to pro mladé moc nefunguje.
A teď vážně - napoprvé si to nech od někoho poorat, jinak to nějaké Vari prostě nedá, napodruhé už asi jo. Sekačku si pořiď takovou, co se na ní sedí a má držák na pití, protože pitný ražim se udržovat musí. A až tam začnou mladí něco skutečně pěstovat, tak si to také rádi poryjí. Já si dodnes pamatuju, jak mě to nebavilo.
A ty švestky jsem myslel vážně - po správném zpracování se dají použít jako měna, a stářím se lepší, pokud se nechodí ochutnávat.
A teď vážně - napoprvé si to nech od někoho poorat, jinak to nějaké Vari prostě nedá, napodruhé už asi jo. Sekačku si pořiď takovou, co se na ní sedí a má držák na pití, protože pitný ražim se udržovat musí. A až tam začnou mladí něco skutečně pěstovat, tak si to také rádi poryjí. Já si dodnes pamatuju, jak mě to nebavilo.
A ty švestky jsem myslel vážně - po správném zpracování se dají použít jako měna, a stářím se lepší, pokud se nechodí ochutnávat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Celkem fajn je ceska tovarni vyroba mini-070 (mam), coze byva kolem 50k, nebo pak to same jen nove se jmenuje Dakr, ale pridas 100k k tomu. Pokud tedy nechces litat za necim jednonapravovym typu Vari. (Coz jinak muze byt nejlepší volba)
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
ked je toho relativne mala plocha, podobne jak matooo by som sa na oranie vysral. vyvyseny zahon sme teda skusili a zavrhli, ale skoncili sme pro "no dig" metode, kde sa polozia ciste hnede kartony priamo na travu a na to sa vo vrstve nejakych 8cm rozprestre kompost. chodnicky potom mulc. dalsie roky sa to len obnovuje v tenkej vrstve noveho kompostu. tym, ze je tam ten karton, tak neprerasta ziadny plevel, trava casom umre, prerastie len ak sa nejaka cast nezakryje poriadne kartonmi. zahradnicenie tez nemam rad, o vsetko sa stara zena, mne to akurat dava dovod, aby som mohol jazdit diskom s vlekom do kompostarny. ale po nejakom trakturku samozrejme tez pozeram, aj ked to mam kvoli malej ploche zahrady doma zakazane
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor
profesionální flákač a prokrastinátor