Moderátor: Miky_CZ
Jo strýc milionář koupil dům za 3 600 000,- kde mu v nebytovém prostoru platí banka nájemné 60 000,- měsíčně. Návratnost investice 5 let a to mu na konci zůstane dům na náměstí a banka bude dál cvakat nájem. A já vůl chci kupovat byt pro vlastní bydlení a az do důchodu to budu splácet... Kde je ta spravedlnost... já nezávidím, skutečně nezávidímmotohanz píše:super koupe to je ale ta se vetsinou povede nekomu kdo to vuuubec nepotrebuje....
ty budes mit v sobe podnikatelske "strevo" koukam.....OC píše:No, to máš těžké. Proč jsi neukecal strýce aspoň na malý podíl? Mohl jsi do toho vložit dejme tomu 300 K, to je tak zhruba cena slušného Landyho z druhé ruky, plusmínus.
A pak už bys měsíc co měsíc bral pět tisíc... ačkoli by Tě to samozřejmě průběžně něco stálo na údržbě, tak v reálu spíš tak čtyři, po zaplacení daní něco málo přes dva. A dvanáctina vily by Ti zůstala nafurt. To se vyplatí, ne?
Nebo ne? Copak? Nepřipadá Ti to najednou tak strašně výhodné?
pekny vec.....Sam píše:Sice to není LR, ale řetězy to má a koupit se to dá tady [/url]discork píše:je to nadupana vecicka,ale cenabude urcite brutalna
daca.svijany píše:nebo bude lepší koupit 2 páry?
ak mas peniaze a cas pri nasadzovani tak 2 parydaca.svijany píše:tak asi na obě nápravy co??
... Pavle odkial vies kolko vazia moje retaze ?PavelU píše:Vozíš sebou potom 60kg navíc...