Vybrace při přidání plynu
Moderátor: Safraporte
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vybrace při přidání plynu
Mate mě tam to brždění. Ale může to dělat i kloub na zadní poloose.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
-
Ja bych to brždění moc asi neřešil je to stejná vybrace jako při přidání plynu navíc mám asi 3000km na předních destičkách a na paknách vzadu tak 50 000 km. takže začíná brzdit o fous dřív předek, stejně jako když sešlápnu plyn, začne zabyrat dřív předek. Navíc největší projevy vybrací jsou při 4 a 5 rychlostním stupni, kdy jsou otačky kardanu při záběru největší. Ale jak jsem psal když vyřadím a pustím to z kopce třeba na 100 km/h tak je to "skoro nové auto" bez vybrací na svích 230 000 km.eliott píše:Mate mě tam to brždění. Ale může to dělat i kloub na zadní poloose.
Budu do toho ještě chvilku vrtat a uvidím co se s tím dá dělat.
Ještě otázka, neví někdo kde se dá sehnat starší, ale dobrej přední kardan s kineťákem? I klidně s mrtvím křížem. Používám auto jako pracovní jen cca 4krát ročně apsolvuje cestu ze severnich čech na moravu, tak se mi do něj nechce dávat moc poněz, navíc jsem mu teť věnoval celkem dost

-
Zdravím,
problém vyřešen. Vyměněný silembloky, všechny kříže, ložiska na visko a nakonec to vše způsoboval kinetický kloub na předním kardanu. Nějakej dobrodruh přede mnou do něj šahal a nezajistil to jedno kulaté ložiško a vysypaly se z něj válečky. Manžeta v pohodě, seženu nějaký menší ložisko rozpitvám ho a budu kineťák jako nový.
Takže paráda, autičko jezdí jak z praku akorát při 140 Km/h to trochu vibruje, ale to je stářím, nebo špinavýma diskama
Děkuji všem za rady.
David
problém vyřešen. Vyměněný silembloky, všechny kříže, ložiska na visko a nakonec to vše způsoboval kinetický kloub na předním kardanu. Nějakej dobrodruh přede mnou do něj šahal a nezajistil to jedno kulaté ložiško a vysypaly se z něj válečky. Manžeta v pohodě, seženu nějaký menší ložisko rozpitvám ho a budu kineťák jako nový.
Takže paráda, autičko jezdí jak z praku akorát při 140 Km/h to trochu vibruje, ale to je stářím, nebo špinavýma diskama

Děkuji všem za rady.
David