Moderátor: stan
Taky jsem si říkala, že to je tak dokonalé, že to už musí být téměř celoživotní mantrou. Ale moc se mi tahle mantra líbí, asi se ji začnu taky učitJohny R píše: To Rover: To už umíš určitě nazpaměť!
Teď si za 140 koupil kolega Rangera z 2006 a zdá se dobrej... Ale neni to Defender to je jasný.Johny R píše: Co dneska koupíš za 140 litrů?
Teda jestli to s tou žilkou je na mně, tak u mně žilka dobrý, včera jsem se z toho vypovídal, takže jsem momentálně ve stabilizovaném stavulumberjack píše:Radši toho ale nechám, zdá se, že někomu praská zase žilka...![]()
![]()
Rover píše:Teda jestli to s tou žilkou je na mně, tak u mně žilka dobrý, včera jsem se z toho vypovídal, takže jsem momentálně ve stabilizovaném stavulumberjack píše:Radši toho ale nechám, zdá se, že někomu praská zase žilka...![]()
![]()
Dobře Johny!!! On má akorát kecy, to auto by stejně nekoupil ani za půlku a očividně Defendrům naprosto nerozumí.Johny R píše:A o co ti jako jde? To jsi ho chtěl koupit a uhrát to na sto? Každý kdo Defa má tak ví že to co jsi zrovna vyfotil je slabé místo (krom jiných samo), takové má každé auto! Já mám Defa o rok mladšího a ten spodní rantl je na padrť. Když se ti ta cena a stav nelíbí, tak si najdi tříkilo v lepším stavu a s lepší cenou.V tom případě ti teda přeju hodně štěstí!
Tak to tě asi zklamu, na mojí TD5 jsou ty dveře v dost podobným stavu. Poslední pátý dveře v o dost horším. Defender.KENY píše:Uf to jsem si oddychl že mluvíte o tříkilech![]()
Já na TD5 to vůbec nemám, mě končí dveře o něco dřív než je ten rantl a na druhé jsem se radši nekoukal
To byla nadsázka a vtipMartin_H píše:Tak to tě asi zklamu, na mojí TD5 jsou ty dveře v dost podobným stavu. Poslední pátý dveře v o dost horším. Defender.KENY píše:Uf to jsem si oddychl že mluvíte o tříkilech![]()
Já na TD5 to vůbec nemám, mě končí dveře o něco dřív než je ten rantl a na druhé jsem se radši nekoukal
Tak to si na tom o level výš, mě to ještě drží pohromadě lakemKENY píše: To byla nadsázka a vtipTím že to tam nemám bylo myšleno že už to dávno upadlo, takže to tam není
![]()
Ale zase krásně odtéká bláto a roztátý sníh
A mně se to líbí! Je to takové lehké a veseléHanys_a_Kaca píše:Ja u dveří zavedl heslo: Každý dveře dobrý. Po cestě jsem byl několikrat smířenej s tím, že prostě o nějake přijdeme uplně, ono to neni moc, to že držej většinou na třech bodech (dva panty a zámek), u nás teda většinou na dvou bodech (jeden pant a zámek) a víme jak je to se spolehlivosti zamku a pantu.
Ale nakonec máme pořád dveře všechny, o jejich stavu ale radši pomlčet, v podstate zvolna přecházejí do jakesi verze soft, jakoby se znich stavali pláteňáky, po zaboucnuti dycky se dycky ty jejich rohy nekolikrat zavlni...
Akorát řidičský dveře mám teď po generálce, viz foto
Rover píše:bRAd: hele v pohodě... já akorát nesnáším to takový to český věčný a nekonečný remcání...
Miluju Defendery (a samozřejmě i LR Series I, II, IIA a trochu i III)... Defender, kultovní auto, nepohodlný, hlučný, nejede to, hrozný zpracování, geniálně vymyšlený, má v sobě všechno co dělá Anglii Anglií, má v sobě ducha, emoce, vzpomínky na Afriku, dobrodružné sny, sny spoustu kluků a chlapů, jde proti této době, proti přiblblým nařízením EU, je to absolutní solitér, auto pro výjimečné osobnosti, pro ty, kteří chtějí být jiní, pro ty kteří nechtějí být součástí stáda..., ti kteří jdou vlastní cestou a mají vlastní názor za kterým si stojí, ti kteří necítí potřebu lézt někomu do zadku, je to prostě auto osobnost... láska... pro kluky osobnosti, pro chlapy osobnosti... a znám i pár holek, které to mají taky tak...
A proto je to auto, kurva, tak drahý!!! A drží si, i přes všechny ty nedostatky, svojí cenu!!! Protože to je prostě DEFENDER!!!
hurá, konečnepeppino píše:S pobavením jsem si přečetl tohle vlákno.Přečtu si inzerát,pak haldu příspěvků a o konkrétním autě vlastně nic.Co je to plevelení vlákna?Každý auto má takovou cenu,za kterou ho koupí první zájemce.Takže pokud si někdo myslí,že něco dokáže koupit laciněji,má možnost.Na druhou stranu když je někdo přesvědčenej,že to prodá za stávající cenu,taky má šanci.To je podle mě celý.Jestli-že se to líbí mě,proberu to s prodávajícím.Tím chci říct,že jakákoliv diskuze o vyjímečnosti LR,byť s tím souhlasím,je v souvislosti s inzerátem zbytečná.