smazat

Moderátor: stan

Zpráva
Autor
lumberjack
tel.: 732 808 469
auto: Defender TD5 110 HT

Re: Defender 90 300Tdi

#21 Příspěvek od lumberjack » 01 srp 2013 19:55

Já teda sleduju ceny jenom defenderů. Pravidelně asi tři roky. Tohle zřejmě nebude až tak top stav, ale tim líp, pokud se na tom nepodepsal nějakej všeuměl a není to vážně šlupka... Ale to se musí vidět a cena na rozjezd je fajn. Oni se lidi prostě divěj proč tolik peněz za tak starý auto. Ale ty tady většinou nepotkáte. Radši toho ale nechám, zdá se, že někomu praská zase žilka... :D :mrk :Pohoda:

Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

#22 Příspěvek od Johny R » 01 srp 2013 20:20

By mne vůbec zajímalo kolik je majitelů Defíků, co by toho svého neměli rádi :lol: . A kdo MUSÍ prodat, tak podle mého prodává s těžkým srdcem :broken ! Mně by to teda hodně mrzelo! Defík je prostě výjmečný vůz, což je myslím si bez debat. A proto budou i ceny trochu "výjmečné"! Nicméně nechápu co je na té ceně tak závratného! Co dneska koupíš za 140 litrů? Já po Defu toužil ještě v době kdy nejlevnější ojetiny stály půl mega a to jsme s inflací od té doby dost "pokročili"!
To Rover: To už umíš určitě nazpaměť :yes !

skyicdee
auto: Free

#23 Příspěvek od skyicdee » 01 srp 2013 20:36

Johny R píše: To Rover: To už umíš určitě nazpaměť :yes !
Taky jsem si říkala, že to je tak dokonalé, že to už musí být téměř celoživotní mantrou. Ale moc se mi tahle mantra líbí, asi se ji začnu taky učit :wink:

lumberjack

#24 Příspěvek od lumberjack » 01 srp 2013 20:37

Johny R píše: Co dneska koupíš za 140 litrů?
Teď si za 140 koupil kolega Rangera z 2006 a zdá se dobrej... Ale neni to Defender to je jasný.

Rover
tel.: 736173373

#25 Příspěvek od Rover » 01 srp 2013 21:22

lumberjack píše:Radši toho ale nechám, zdá se, že někomu praská zase žilka... :D :mrk :Pohoda:
Teda jestli to s tou žilkou je na mně, tak u mně žilka dobrý, včera jsem se z toho vypovídal, takže jsem momentálně ve stabilizovaném stavu :Pohoda:
Country boy...

lumberjack

#26 Příspěvek od lumberjack » 01 srp 2013 22:26

Rover píše:
lumberjack píše:Radši toho ale nechám, zdá se, že někomu praská zase žilka... :D :mrk :Pohoda:
Teda jestli to s tou žilkou je na mně, tak u mně žilka dobrý, včera jsem se z toho vypovídal, takže jsem momentálně ve stabilizovaném stavu :Pohoda:
:mrk Však v pohodě... Ale jo, bylo to na Tebe :skleb
O nic nejde, jsme na stejný straně barikády, jen si občas meleme to svoje. A tak to má být. Já doposud poznal jen lidi, který LR hanili a řikali na to se vyser, to si nepořizuj... Ale... Co mám vykládat lidem s Defenderem? Reakce od ostatních (takže drtivá většina, co nemá Defendera:) "Ty vole to je sračka, hmmm ukaž, hmmm to je trochu traktor, hmmm to by se mi líbilo, hmmm, ale je to anglie, to jsou drahý díly a to nechci, to má klíčky do zapalování na straně jako Niva, hmmm to je špatně (ano i tohle jsem slyšel). Pak si pořídí japonský auto, což je...(finančně zcela jinde) Mě je to fuk. Defender se mi samozřejmě strašně líbí a je to auto, co má v seriové výrobě největší prostupnost terenem. Pak nemám co řešit. Tady v okolí znám jen pár lidi co maj Defendera. Jeden má vymazlenou 90tku 200, ale jen jako reklamu na kšeft, pak 110, co tahá lodě, taky na kšeft... A pak jsme tu jedna tmavěmodrá 90, co dělá v lese, jedna tmavěmodrá, co dělá v lese (já) a jedna 130 tmavěmodrá, ta je v zemědělství... Všichni jsou pohrobci elektrikářů, jen proto, že nový defender je prostě pro jinačí sortu. Defender by měl podle mě mít punc dělníka, pak asi ve všemožnejch úpravach expediční vozidlo, který prostě úměrně úpravám projede cokoloiv... Ale najdou se lidi, co chtěji auto pro práci a koupěj . Jsou lidé, co ho maji jako leštěnku doma. Ok. Myslim, že tohle auto, udělá někomu moc velkou radost nebo moc velkou starost. Přiklánim se za to, že to bude radost...

Kraky

#27 Příspěvek od Kraky » 02 srp 2013 09:29

Právě že tady se na tom někdo hrozně podepsal...
Proto ten muj první dotaz. Cenu jsem myslel cca 100.
P1000274.jpeg
je to sice Defender, ale kastle hrozná, synchrony v hajzlu, kola žádný, nepřihlášenej,
Jestli to má tady tu cenu a je to taková vzácnost, tak se vyplatí hromadně Defíky dovážet třeba z Německa.
Omlouvám se, nechci opravdu rejpat, jenom reaguju na některý příspěvky.

Johny R

#28 Příspěvek od Johny R » 02 srp 2013 10:21

A o co ti jako jde? To jsi ho chtěl koupit a uhrát to na sto? Každý kdo Defa má tak ví že to co jsi zrovna vyfotil je slabé místo (krom jiných samo), takové má každé auto! Já mám Defa o rok mladšího a ten spodní rantl je na padrť. Když se ti ta cena a stav nelíbí, tak si najdi tříkilo v lepším stavu a s lepší cenou.V tom případě ti teda přeju hodně štěstí :hi !

Rover

#29 Příspěvek od Rover » 02 srp 2013 10:23

Někdo se na tom hrozně podepsal? :shock: :lol:

Pokud dokážeš z Německa dovézt za 100 000,-Kč Defendra 300Tdi, v lepším stavu než je tenhle, přihlášený na čistopise, cena konečná včetně dopravy a přihlášení, tak do toho, lidi Ti utrhají ruce...

Naschvál jsem procházel inzerci v DE, Defíci s 300Tdi, který jsou ve stavu, že bych přemýšlel, že se na něj zajedu podívat začínají nad 7000EUR. Jinak jsou ty auta většinou v horším stavu než toto inzerované. A že má Defender z devadesátých let (ale i novější) načaté dveře, to je bohužel naprosto běžná záležitost a je jen otázkou jak moc a jakým způsobem s tím bývalý majitel zkoušel bojovat... Mně to taky čeká u mého 1998, zadní už mám nové, teď ještě 4 zbývající...

Možná bys si měl nějaké Defendery nakoukat, abys pochopil, že se na to nemůžeš dívat tak jako na DII... jaké máš zkušenosti s Defendrem, měl jsi nějakého, jel jsi v nějakém, byl jsi se na nějakého někdy podívat? Přijde mně, že moc nevíš o čem mluvíš.
Country boy...

Rover

#30 Příspěvek od Rover » 02 srp 2013 10:26

Johny R píše:A o co ti jako jde? To jsi ho chtěl koupit a uhrát to na sto? Každý kdo Defa má tak ví že to co jsi zrovna vyfotil je slabé místo (krom jiných samo), takové má každé auto! Já mám Defa o rok mladšího a ten spodní rantl je na padrť. Když se ti ta cena a stav nelíbí, tak si najdi tříkilo v lepším stavu a s lepší cenou.V tom případě ti teda přeju hodně štěstí :hi !
Dobře Johny!!! On má akorát kecy, to auto by stejně nekoupil ani za půlku a očividně Defendrům naprosto nerozumí.
Country boy...

KENY
tel.: +420725929400
auto: Nějaký ten LR

#31 Příspěvek od KENY » 02 srp 2013 11:01

Uf to jsem si oddychl že mluvíte o tříkilech :Sorry:
Já na TD5 to vůbec nemám, mě končí dveře o něco dřív než je ten rantl a na druhé jsem se radši nekoukal :rofl

Martin_H
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Martin_H » 02 srp 2013 11:09

KENY píše:Uf to jsem si oddychl že mluvíte o tříkilech :Sorry:
Já na TD5 to vůbec nemám, mě končí dveře o něco dřív než je ten rantl a na druhé jsem se radši nekoukal :rofl
Tak to tě asi zklamu, na mojí TD5 jsou ty dveře v dost podobným stavu. Poslední pátý dveře v o dost horším. Defender. :grin:
Technologie pro zahradní jezírka

KENY

#33 Příspěvek od KENY » 02 srp 2013 11:17

Martin_H píše:
KENY píše:Uf to jsem si oddychl že mluvíte o tříkilech :Sorry:
Tak to tě asi zklamu, na mojí TD5 jsou ty dveře v dost podobným stavu. Poslední pátý dveře v o dost horším. Defender. :grin:
To byla nadsázka a vtip :D Tím že to tam nemám bylo myšleno že už to dávno upadlo, takže to tam není :rofl
Ale zase krásně odtéká bláto a roztátý sníh :yes

Martin_H
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Martin_H » 02 srp 2013 11:21

KENY píše: To byla nadsázka a vtip :D Tím že to tam nemám bylo myšleno že už to dávno upadlo, takže to tam není :rofl
Ale zase krásně odtéká bláto a roztátý sníh :yes
Tak to si na tom o level výš, mě to ještě drží pohromadě lakem :)
Technologie pro zahradní jezírka

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

#35 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 02 srp 2013 11:29

Ja u dveří zavedl heslo: Každý dveře dobrý. Po cestě jsem byl několikrat smířenej s tím, že prostě o nějake přijdeme uplně, ono to neni moc, to že držej většinou na třech bodech (dva panty a zámek), u nás teda většinou na dvou bodech (jeden pant a zámek) a víme jak je to se spolehlivosti zamku a pantu.
Ale nakonec máme pořád dveře všechny, o jejich stavu ale radši pomlčet, v podstate zvolna přecházejí do jakesi verze soft, jakoby se znich stavali pláteňáky, po zaboucnuti dycky se dycky ty jejich rohy nekolikrat zavlni...

Akorát řidičský dveře mám teď po generálce, viz foto :rock
Přílohy
P1060316.JPG
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Johny R

#36 Příspěvek od Johny R » 02 srp 2013 12:05

No Hanys nevím jestli bych ti jako zkušenému karosáři Defíka svěřil :lol: , i když mé opravy zatím vypadí přibližně stejně :think !

KENY

#37 Příspěvek od KENY » 02 srp 2013 12:19

Hanys_a_Kaca píše:Ja u dveří zavedl heslo: Každý dveře dobrý. Po cestě jsem byl několikrat smířenej s tím, že prostě o nějake přijdeme uplně, ono to neni moc, to že držej většinou na třech bodech (dva panty a zámek), u nás teda většinou na dvou bodech (jeden pant a zámek) a víme jak je to se spolehlivosti zamku a pantu.
Ale nakonec máme pořád dveře všechny, o jejich stavu ale radši pomlčet, v podstate zvolna přecházejí do jakesi verze soft, jakoby se znich stavali pláteňáky, po zaboucnuti dycky se dycky ty jejich rohy nekolikrat zavlni...

Akorát řidičský dveře mám teď po generálce, viz foto :rock
A mně se to líbí! Je to takové lehké a veselé :inlove
Kolik bereš na hodinu za práci? S dokladem nebo bez dokladu? :chuckle Jsi plátce DPH :chuckle
:Sorry: Tak omluva, o tomhle toto téma není :Sorry:
Žádám admina, aby nám to zatrhl, takhle plevelit vlákno. Styďme se pánové :angel

Madlene
auto: motorka:-) a Def 110

#38 Příspěvek od Madlene » 02 srp 2013 21:52

Rover píše:bRAd: hele v pohodě... já akorát nesnáším to takový to český věčný a nekonečný remcání...

Miluju Defendery (a samozřejmě i LR Series I, II, IIA a trochu i III)... Defender, kultovní auto, nepohodlný, hlučný, nejede to, hrozný zpracování, geniálně vymyšlený, má v sobě všechno co dělá Anglii Anglií, má v sobě ducha, emoce, vzpomínky na Afriku, dobrodružné sny, sny spoustu kluků a chlapů, jde proti této době, proti přiblblým nařízením EU, je to absolutní solitér, auto pro výjimečné osobnosti, pro ty, kteří chtějí být jiní, pro ty kteří nechtějí být součástí stáda..., ti kteří jdou vlastní cestou a mají vlastní názor za kterým si stojí, ti kteří necítí potřebu lézt někomu do zadku, je to prostě auto osobnost... láska... pro kluky osobnosti, pro chlapy osobnosti... a znám i pár holek, které to mají taky tak...

A proto je to auto, kurva, tak drahý!!! A drží si, i přes všechny ty nedostatky, svojí cenu!!! Protože to je prostě DEFENDER!!!

Pardon za tenhle nesmysl v inzerátu, ale DÍKY, že si zmínil i ženský :yes
Feel the fear and do it anyway...

peppino
tel.: 606486252
auto: LR DII Td5

#39 Příspěvek od peppino » 02 srp 2013 22:54

S pobavením jsem si přečetl tohle vlákno.Přečtu si inzerát,pak haldu příspěvků a o konkrétním autě vlastně nic.Co je to plevelení vlákna?Každý auto má takovou cenu,za kterou ho koupí první zájemce.Takže pokud si někdo myslí,že něco dokáže koupit laciněji,má možnost.Na druhou stranu když je někdo přesvědčenej,že to prodá za stávající cenu,taky má šanci.To je podle mě celý.Jestli-že se to líbí mě,proberu to s prodávajícím.Tím chci říct,že jakákoliv diskuze o vyjímečnosti LR,byť s tím souhlasím,je v souvislosti s inzerátem zbytečná.
Pokud něco funguje,nebojte se použít kurvítko!

Balú
tel.: +421903775011
auto: LR DII 2003

#40 Příspěvek od Balú » 02 srp 2013 23:56

peppino píše:S pobavením jsem si přečetl tohle vlákno.Přečtu si inzerát,pak haldu příspěvků a o konkrétním autě vlastně nic.Co je to plevelení vlákna?Každý auto má takovou cenu,za kterou ho koupí první zájemce.Takže pokud si někdo myslí,že něco dokáže koupit laciněji,má možnost.Na druhou stranu když je někdo přesvědčenej,že to prodá za stávající cenu,taky má šanci.To je podle mě celý.Jestli-že se to líbí mě,proberu to s prodávajícím.Tím chci říct,že jakákoliv diskuze o vyjímečnosti LR,byť s tím souhlasím,je v souvislosti s inzerátem zbytečná.
hurá, konečne :yes ....v porovnaní z inými je skôr lacnejší,tak nech sa rýchlo predá,lebo tu behom týždňa pribudne sto citovaní Roverovej ódy na Defender,aj keď s ňou viacmenej súhlasím...(skôr viac)

Zamčeno