Sice je to trochu offtopic a možná by to mělo být v sekci "kolik je tady myslivců"....Jenda píše:...cyrdo, je to jen zaliba v optice a okukovani okoli. Nemas zalusk na flinticku a srnci ,ze ne![]()
H.

Ne s myslicema nemám nic společnýho...spíš naopak.

Moderátor: Miky_CZ
Sice je to trochu offtopic a možná by to mělo být v sekci "kolik je tady myslivců"....Jenda píše:...cyrdo, je to jen zaliba v optice a okukovani okoli. Nemas zalusk na flinticku a srnci ,ze ne![]()
H.
visby píše:tento sa mi velmi paci!Kubrtos píše:Já mám tohle: http://eshop.fomei.com/cz/produkt/8-20x ... /k-OY3011/" onclick="window.open(this.href);return false;
a jsem dost spokojenej. A pár jsem jich už v ruce držel.
Jinak od FOMEIe bych asi doporučil ještě MARINER - vodotěsnej, plave, výborný mechanický vlastnosti.
Já bych proti Meoptě celkem nic neměl, ale nesnáším francouze...pajam píše:Tak dorazil a musel jsem hned do lesů a luk abych jej vyzkoušel a musím říci, že je boží.
Tady je porovnání velikosti s 16x50, tenhle je opravdu akorát.
mne sa pacil ten, ktorym sme kukali tu ponorku! take priblizenie bolo ok. to je ten nikon?pajam píše:Do toho bych Visby nešel - se zoomem bývá problém, mariner je dobrý, kdysi jsem měl 10x50 a ukazoval dobře, ségra si jej i po deseti letech nemůže vynachválit.
visby píše:mne sa pacil ten, ktorym sme kukali tu ponorku! take priblizenie bolo ok. to je ten nikon?pajam píše:Do toho bych Visby nešel - se zoomem bývá problém, mariner je dobrý, kdysi jsem měl 10x50 a ukazoval dobře, ségra si jej i po deseti letech nemůže vynachválit.
lebo nejak nemam predstavu co je 10x a co 16x;-)
visby píše:cize nieco okolo 16x bude ideal, nieco pozriem a necham si to pekne schvalit tuto odbornikmi. az tak do toho nevidim;-)
aj ked ten mariner sa mi dost paci robustnou konstrukciou!
cyril píše: Orel skalní.
MadTom píše:Hezké obrázky. Já si vzpomínám, když mi v parku v Lednici posadili na ruku nějakýho orla, tak mi mále upadla, ja jsem ji měl strach dát níž, aby mi ta potvora neuklovla hlavu. Ale proto nepíšu - co je to lovečák?Mě se pod tím vybaví takovej ten hranatej salám, ale netuším, jak by se s tím nějak dravej pták dal úspěšně zkřížit. Respektive si nedovedu představit, co by z toho vzniklo.
![]()
![]()
...cyril píše:...dejte sem prosím někdo nějakej obrázek nějakýho dalekohledu....
Je to v Přerově, ale patří to francouzům - jeden z managerů mi prodával hospodu. Od té doby je nemám rád, protože mě prvotřídně natáhl.Johny R píše:Takže Meopta dobráTo rád slyším, je to můj tajný tip z Přerova (to není ve Francii)
!
Petře já bych řekl, že majitelem Meopty je američan...Kubrtos píše:Je to v Přerově, ale patří to francouzům - jeden z managerů mi prodával hospodu. Od té doby je nemám rád, protože mě prvotřídně natáhl.Johny R píše:Takže Meopta dobráTo rád slyším, je to můj tajný tip z Přerova (to není ve Francii)
!