Dobrák.

Moderátor: Miky_CZ
tu sa staci registrovat http://www.landroverevents.cz/roadshow/ ... =show_form" onclick="window.open(this.href);return false;Dobrák píše:Ahoj pánové, snad jsem to nepřehlédl, ale chtěl bych se zeptat, jaké jsou podmínky abych se mohl zučastnit téhle akce ? Musím být majitel LR, nebo je tam nějaké vstupné. Díky moc za info.![]()
Dobrák.
To byl onMirko píše:Jo tak v té červené mikině to byl majkro?
Tak uz viem preco si vedel (Majkro) ze som bol u toho supercharge bo si tam bol tezUska píše:To byl onMirko píše:Jo tak v té červené mikině to byl majkro?
Byli jsme tam vsichni, az ke konci, kdyz tam skoro nikdo nebyl jsem se vozil s pritelkyni casteji v tomtoRoloaded píše:
Tak uz viem preco si vedel (Majkro) ze som bol u toho supercharge bo si tam bol tez![]()
teraz uz viem podla foto
To je přece jasnýmajkro píše:Byli jsme tam vsichni, az ke konci, kdyz tam skoro nikdo nebyl jsem se vozil s pritelkyni casteji v tomtoRoloaded píše:
Tak uz viem preco si vedel (Majkro) ze som bol u toho supercharge bo si tam bol tez![]()
teraz uz viem podla foto
Kazdopadne jsem nebyl jen tam.. Hle proc jsi mel dva fotaky?
Ted jsi me rozsekalUska píše: To je přece jasnýto aby se mohl vyfotit s fotákem.
![]()
![]()
Mirko píše:Tedy dodatečně: "těší mě!"
Jenže já Majkro jsem závodil jen na okruhumajkro píše:Ted jsi me rozsekalUska píše: To je přece jasnýto aby se mohl vyfotit s fotákem.
![]()
![]()
Ja se tam byl jeste druhej den na motorce podivat a meli ti dva co jsem nechal dlouho za sebou udelany kolecka barevnyma fixama na sklechUska píše: Jenže já Majkro jsem závodil jen na okruhu, ale tobě to vydrželo až domů
![]()
![]()
![]()
škoda že jsem při cestě domů neseděl s tebou v autě určitě bych se něčemu pěknému přiučil![]()