Umí někdo Španělsky?
Moderátor: stan
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Umí někdo Španělsky?
No zatím čekáme na druhou odpověď, protože v první odpovědi odpověděli jen na půlku otázek
, no není se čemu divit, s těma jižníma národama je domluva jak s tatarama (nebrat osobně
)
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Studentek!!!!!!!Kubrtos píše:No a aby těch nabídek nebylo málo tak jak mám to kopycentrum, tak znám spoustu studentek a v Olomouci je na Filozofické fakultě i obor Španělština ještě s čímsi dohromady (tuším ekonomie), Francouština Ekonomie, chodí mi tu i moc pěkná španělka a z programu Erasmus (výměnný pobyty studentů) sem jezděj chlastat španěláci - a to tak že rádi, protože z Olomouce je prej všude blízko a studenti jsou 1/3 populace města- takže taky není problém někoho domluvit.
KLATOVY 606 314 107
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, chvilkama mám krásnou práci.JYRYK píše:Studentek!!!!!!!Kubrtos píše:No a aby těch nabídek nebylo málo tak jak mám to kopycentrum, tak znám spoustu studentek a v Olomouci je na Filozofické fakultě i obor Španělština ještě s čímsi dohromady (tuším ekonomie), Francouština Ekonomie, chodí mi tu i moc pěkná španělka a z programu Erasmus (výměnný pobyty studentů) sem jezděj chlastat španěláci - a to tak že rádi, protože z Olomouce je prej všude blízko a studenti jsou 1/3 populace města- takže taky není problém někoho domluvit.![]()
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
No, vzhledem k tomu, že jdu za chvíli vydělávat částku víc než obvyklou, tak cokoli. Jsem totiž špičkový pracovník
a důchodce.
KLATOVY 606 314 107
- faethor
- tel.: 607140385
- auto: Discovery1,Defender
A aby toho nebylo málo tak moje sestřenka umíšpanělsky a je ve španělsku 
Disco I, se kterým jezdí táta.
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci