Jezdite s Free do mycky ?
Moderátor: Safraporte
Re: Jezdite s Free do mycky ?
Jojo nic se nemá přehánět a je lépe se poučit tak sem s tou pěnou!
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
Nemám sice free, ale s D3 i se safary snorchelem jezdím do myčky. Je fakt, že po sežrání dvou přídavných dálkových světel je vážu k čelní masce gumycukama. Od tý doby klid a pojišťovna je taky v klidu. Tak jako kartáče tu leštěnku vapkou neumyju.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
- Radim Ptáček
- tel.: 777939690
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, jak Vás tak poslouchám, tak docházím k závěru, že můj Free se mnou přestane brzo kamarádit. Tolik péče nevěnuji ani vlastní hygieně
I promne začne být ale wapka aktuální, protože jsem konečně sehnal tu expediční zahrádku, kterou namontuji na pevno. A s tím si myčka neporadí ...

čau kluci.ja myčku navštěvuju taky když je tada čas a bez problému.jen odmontuju anténu a anténu na cb a klid.mám v předu rám a světla přídavný a niky se nic nestalo!!!
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
skúsim sa na tú penu popýtať aj ja. Ešte keď som robil v IVECOu tak tam chalani takú používali, lebo kto už by sa štveral do tých výšok. Fungovala skvele, zobral som si liter a používam ho už 2r. no mám ešte tak na 3 umytia. Je to kombinované s voskom, umyje úplne do čista, len sa nastrieka wapkou, nechá asi 3 min pôsobiť a wapkou sa pod tlakom opláchne. Problém v domácich podmienkach je v lete. Po 3 minútach pôsobenia to zanechá nechutné biele mapy po celom aute a dajú sa umyť len mechanicky. No ak má niekto garáž na tento účel, tak je to OK.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
V létě to máš jedno, na přímém slunci se auto nemá umývat na žádný způsob...
Já je umývám buď ráno, nebo navečer a pohoda...

Já je umývám buď ráno, nebo navečer a pohoda...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
to zní dobře,škoda že bydlíš tak daleko........jezdilo by nás více k tobě oplachovat autaOldman píše:Malé vylepšení: Je to hezčí, když auto myje přítelkyněAle teď v zimě to samozřejmě ztrácí to pravé kouzlo

- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Ta pena - pouzivam toto:
http://www.carvalet.cz/index.php?main_p ... ducts_id=6
a spokojenost, je to i voskem a auto je pak jako nove. Deaji i vetsi baleni = vyhodnejsi cena, a delaji i bez vosku a superkoncentrat. S tim letem to je pravda, to musi clovek delat uz brzy rano, nez se ukaze slunicko nebo vecer, a nenechat to zaschnout. A jak tu zaznelo, ze bez toho fyzickobo kontaktu neni ono, tak prave o to jde, aby se clovek vyvaroval pripadnym sramum na laku a hlavne vyhnout se kartacum v mycce. Vedet, ze aktivni pena existuje drive, tak bych do mycky nejezdil, jak tam clovek jednou vjede, na laku to pak je znat u kazdeho auta. A to srovnani s mytim psa
http://www.carvalet.cz/index.php?main_p ... ducts_id=6
a spokojenost, je to i voskem a auto je pak jako nove. Deaji i vetsi baleni = vyhodnejsi cena, a delaji i bez vosku a superkoncentrat. S tim letem to je pravda, to musi clovek delat uz brzy rano, nez se ukaze slunicko nebo vecer, a nenechat to zaschnout. A jak tu zaznelo, ze bez toho fyzickobo kontaktu neni ono, tak prave o to jde, aby se clovek vyvaroval pripadnym sramum na laku a hlavne vyhnout se kartacum v mycce. Vedet, ze aktivni pena existuje drive, tak bych do mycky nejezdil, jak tam clovek jednou vjede, na laku to pak je znat u kazdeho auta. A to srovnani s mytim psa

Free Td4 2004 HSE automat