RRC 300Tdi
Re: RRC 300Tdi
Tohle bude parádní auťák

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Dnes som toho moc nenarobil,ale aspoň nejaké drobnosti 
Už sa to možno aj začína podobať na auto
Už sa to možno aj začína podobať na auto
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Prosím pekne, z ako hrubého matrošu si to robil? (platňa, nárazník/y a prahy) Plus by ma z vlastnej zvedavosti a túžby po inšpirácii zaujímalo akým spôsobom si uchytil prahy? ...ak to nieje výrobným tajomstvom
Inak by sa týmto tvojím nárazníkom mohlo inšpirovať aj ARB aby stále nerobili tie ich predsunuté radlice
Naozaj pekné a praktické
Inak by sa týmto tvojím nárazníkom mohlo inšpirovať aj ARB aby stále nerobili tie ich predsunuté radlice
Naozaj pekné a praktické
ten pevnostňák je luxusní (nechceš vyrobit jeden navíc?
)
-
Petr Corwin
- tel.: 722 949 240
- auto: Land Rover Defender
- Kontaktovat uživatele:
Musím jenom obdivovat lidi, kteří něco takového dokáží.... Pokorný obdiv k dovednostem, trpělivosti a citu pro auto a detail. Gratuluji, Petr
vše je jenom sen.....jenom Defender je opravdový
Ďakujem Vám - povzbudí to v ďalšej práci
Macej - korba nárazníka je z 6 a 8mm plechu a "plášť" je z 3mm plechu. Prahy sú namontované ako tie originál
Inak keby som mal viac času,tak mám toľko nápadov na nárazníky a iné doplnky a aj ma to baví vyrábať,len keď sa mám dohadovať z debilmi,ktorí mi ani nevedia vyrobiť to čo im nakreslím na výkres,tak to ma deprimuje...
Možno na jar ak bude čas,tak vyrobím nejaký nárazník a možno aj nejaké veci - len musím najprv kamarátovi urobiť strešný nosič na D2
Ten ochranný plech spojovačky musím ešte vyrobiť,ale aspoň že pasuje ten z moje D1
Macej - korba nárazníka je z 6 a 8mm plechu a "plášť" je z 3mm plechu. Prahy sú namontované ako tie originál
Inak keby som mal viac času,tak mám toľko nápadov na nárazníky a iné doplnky a aj ma to baví vyrábať,len keď sa mám dohadovať z debilmi,ktorí mi ani nevedia vyrobiť to čo im nakreslím na výkres,tak to ma deprimuje...
Možno na jar ak bude čas,tak vyrobím nejaký nárazník a možno aj nejaké veci - len musím najprv kamarátovi urobiť strešný nosič na D2
Ten ochranný plech spojovačky musím ešte vyrobiť,ale aspoň že pasuje ten z moje D1
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jacko, po delší době jsem se dostal sem na fórum a nestačím se divit, jak jsi se svým miláčkem pěkně pohnul dopředu. Prošel jsem si celé vlákno a musím smeknout, zvlášť když vím, že ta tvoje cesta není zrovna jednoduchá. Držím ti pěsti a přeju hodně sil do cílové čáry. 
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Díky Pavel. Ale z náhradnými dielami na moje RRCčko si mi pomohol Ty a som spokojný z našou spoluprácou a verím,že bude pokračovať aj do budúcnosti (máme v "rodine" ešte Diskošku,ktorú treba dať do super stavuPavelU píše:Ahoj Jacko, po delší době jsem se dostal sem na fórum a nestačím se divit, jak jsi se svým miláčkem pěkně pohnul dopředu. Prošel jsem si celé vlákno a musím smeknout, zvlášť když vím, že ta tvoje cesta není zrovna jednoduchá. Držím ti pěsti a přeju hodně sil do cílové čáry.
Inak Prajem Všetkým priaznivcom LR Všetko najlepšie v Novom roku
Takže po včerajšom večeri je nárazník už v epoxidovom základe a dnes troška pogitovať nerovnosti a nastriekať plničom 
A nárazník je v plniči ,tak dnes ešte obrúsiť a nastriekať čiernou matnou
nejaké fotečky aj "deteilov"
nejaké fotečky aj "deteilov"
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
No parada uz som zacal aj ja a zase zaklad pred.nar. tatra 148 vcera som ho zohnal tak mozno stoho nieco bude.
Peťo,radšej sa "potráp" s prácou,aby to bolo aj funkčné aj aby to dobre vyzeralo,ako to len "nejako dopasovať z niečoho"petr pp píše:No parada uz som zacal aj ja a zase zaklad pred.nar. tatra 148 vcera som ho zohnal tak mozno stoho nieco bude.
Ja už mám nárazník nastriekaný,teraz ho nechám aspoň 2 dni vytvrdnúť a namontujem ho - už sa teším,ako sa pôjdem konečne previezť
Dnes budem pracovať zase na nejakých "detailoch" a doplnkoch
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Já možná ani nechci, aby jsi to auto někdy dodělal... Baví mne tohle vlákno sledovat a až to skončí, bude mi smutno
Nezbývá mi než opakovat: MOC DOBRÁ PRÁCE 
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
No stym trapenim si to vystihol uz rezem a brusim 2 dni od ranaa do vecera nechcem tam len nieco tresknut aby to tam bolo a majstri lasermani tak, snimy je to nadlho tak vsedko pekne pracne ked som spravyl ten zadny tak som bol spokojni tak som zvedavy,mne ide hlavne o zaoblenie naraznika lebo to ma tvar akoby orig. tak to mozno lachsie uhram pred pomahat a chranit 
Tak to sa vôbec nemusíš báť,že to skončím,lebo už teraz mám na práci strešný nosič na D2 a potom by som chcel zreparovať a troška vylepšiť moju bývalú - teraz synovu D1Tim píše:Já možná ani nechci, aby jsi to auto někdy dodělal... Baví mne tohle vlákno sledovat a až to skončí, bude mi smutnoNezbývá mi než opakovat: MOC DOBRÁ PRÁCE
Peter - ja viem aký sú páni "lasermani" nadutý zmrdi... Ja som si tiež všetko nakoniec robil sám,ale nejako ma to začalo baviť upravovať a vylepšovať LR,tak budem šetriť na lepšie stroje a hľadať zodpovedných ľudí,na ktorých sa budem môcť spoľahnúť,keď im dám niečo vyrobiť
Tak nárazník je nastriekaný,namontovaný - DRL a hmlovky odskúšané,ešte natiahnuť elektriku
Ešte by ma zaujímalo,prečo je tam v podblatníku taká diera,či tam nemá byť nejaký plast,alebo guma?
Ešte by ma zaujímalo,prečo je tam v podblatníku taká diera,či tam nemá byť nejaký plast,alebo guma?
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Chybí ti tam tvarovaný plast, který tu díru zakrývá k držáku tlumiče.
A vedel by si mi dať nejaké foto? A niečo podobné nieje na D1? Dík.Mirko píše:Chybí ti tam tvarovaný plast, který tu díru zakrývá k držáku tlumiče.
Tak dnes som konečne dokončil spodný ochranný plech spojovačky - už je streknutý aj v epoxidovom základe -a zajtra matná čierna
Inak som troška nechal "zatmaviť predné smerovky s obrysovkami a vyzerá to oveľa lepšie,keď to tak "nekričí" na tom čiernom a nastriekal som do čiernej aj prievlak na lano - koľko to vydrží,toľko to vydrží
Jacko je to čím dál větší paráda. Vkusné a citlivě udělané 
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz