Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Tak se předveďte se svým LR.
Teď sem juknul ven a je to jak z myčky . Pěkně opláchnutý 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tak jsem chtěl začít škrabat auto a než jsem se stihnul začít oblíkat, tak venku přestalo pršet a začalo znovu mohutně sněžit. Takže zase nic. Nejhorší bude dostat se do garáže pro lopatu, protože mám takovej dojem, jak okolo aut projel pluh, tak to ten blb zase nahrabal směrem k autů a ne na druhou stranu, kde nic není. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
U nás celý víkend s minimálníma přestávkama sněží, občas je to proloženo mokrým sněhěm až mrholením. Nicméně jsem si to užíval - zvláště tam, kde normální "motokáry" skončily

Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Jeden člen fora by rád viděl moji Faceliftovou D2 tak sem dávám fotky. Je to z podzimu...
Do soli ji netahám....na to mám Nitro nebo D1.. 

- Přílohy
-
- D2opocno1dg.JPG
- (117.96 KiB) Staženo 801 x
-
- D2opocnozadek1.JPG (76.88 KiB) Zobrazeno 2073 x
-
- int1.JPG
- (130.26 KiB) Staženo 780 x
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Tak jsem se stal LR pozitivní...
....nějaký ten měsíc už koukám po autě se zeleným oválem na masce... byl jsem blízko P38, ale nakonec jsem zacílil na Free , benzín, automat a to vše v zelené barvě.Po nějaké době už jsem viděl všechny kandidáty v ČR a blízkém okolí.....a žádný nenadchl - hlavně stavem.
Až se objevil ten pravý...naprosto vše sedělo, dokonce původem z Itálie (což mám rád kvůli absence koroze) Pán-dovozce, ho měl ještě na cestě, takže jsem musel čekat do soboty. Ráno jsem vyrazil závějemi k Písku,kde mě čekalo překvapení - krásný auto, 68.000km - podle všeho pravých, zachovalý vnitřek...ale modré, místo zeleného a i když jsem už byl nalomený, že bych slevil z barvy,tak po projetí mě zachránílo, že motor asi tlakuje do vody a bylo rozhodnuto....
Při zpáteční cestě jsem usilovně znovu probíral vhodné kandidáty, protože už jsem chtěl koupi rozlousknout. A tak jsem znovu závějema zamířil, tentokrát do Teplic, kde byl ještě jeden slibný kandidát, sice černý...ale uvidíme.
A viděl jsem.... první dojem víc než dobrý, a čím déle jsem ho prolejzal, zpovídal bazaristu, tím míň bylo důvodů ho nevzít. Nakonec jsem se tedy domů, už naprosto nečekaně, vrátil Freelandrem.
A co jsem koupil ?
- r.11/2000
- 77.668km
- benzín 2.5, automat, téměř veškerá výbava - včetně takové rozmařilosti,jako je parkovací senzory
- původ D - jeden majitel tam, jeden v ČR, serviska vyplněná až doteď
- černý, původní, zachovalý lak
- interier i exteriér bez vady
- třešnička je v 9/2009 na záruku nový motor - teď najeto 1.038km
Jediná vada je nefunkční šíbr....jinak je auto tak bezvadný, až jsem nervozní, co jsem přehlídl.
Čím dýl v něm jezdím (už 170km) tím se mi víc líbí...
....nějaký ten měsíc už koukám po autě se zeleným oválem na masce... byl jsem blízko P38, ale nakonec jsem zacílil na Free , benzín, automat a to vše v zelené barvě.Po nějaké době už jsem viděl všechny kandidáty v ČR a blízkém okolí.....a žádný nenadchl - hlavně stavem.
Až se objevil ten pravý...naprosto vše sedělo, dokonce původem z Itálie (což mám rád kvůli absence koroze) Pán-dovozce, ho měl ještě na cestě, takže jsem musel čekat do soboty. Ráno jsem vyrazil závějemi k Písku,kde mě čekalo překvapení - krásný auto, 68.000km - podle všeho pravých, zachovalý vnitřek...ale modré, místo zeleného a i když jsem už byl nalomený, že bych slevil z barvy,tak po projetí mě zachránílo, že motor asi tlakuje do vody a bylo rozhodnuto....
Při zpáteční cestě jsem usilovně znovu probíral vhodné kandidáty, protože už jsem chtěl koupi rozlousknout. A tak jsem znovu závějema zamířil, tentokrát do Teplic, kde byl ještě jeden slibný kandidát, sice černý...ale uvidíme.
A viděl jsem.... první dojem víc než dobrý, a čím déle jsem ho prolejzal, zpovídal bazaristu, tím míň bylo důvodů ho nevzít. Nakonec jsem se tedy domů, už naprosto nečekaně, vrátil Freelandrem.
A co jsem koupil ?
- r.11/2000
- 77.668km
- benzín 2.5, automat, téměř veškerá výbava - včetně takové rozmařilosti,jako je parkovací senzory

- původ D - jeden majitel tam, jeden v ČR, serviska vyplněná až doteď
- černý, původní, zachovalý lak
- interier i exteriér bez vady
- třešnička je v 9/2009 na záruku nový motor - teď najeto 1.038km
Jediná vada je nefunkční šíbr....jinak je auto tak bezvadný, až jsem nervozní, co jsem přehlídl.

Čím dýl v něm jezdím (už 170km) tím se mi víc líbí...
- Přílohy
-
- 8e9ec643f8acf321fa59370fca8ec3d2.jpg (33.97 KiB) Zobrazeno 1964 x
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju k 2.5 motoru i k autu! Ať ti dělá radost.
Hm, vypadá dobře... zrovna takový shání teď na fóru Cyril a já vlastně do budoucna taky.KDB píše: Čím dýl v něm jezdím (už 170km) tím se mi víc líbí...
Tak hodně radosti a ať slouží!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
A ta tvoje D2 facelift nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!cyril píše:Jeden člen fora by rád viděl moji Faceliftovou D2 tak sem dávám fotky. Je to z podzimu...Do soli ji netahám....na to mám Nitro nebo D1..

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to důvod vystavení fotek na fóru.moon13 píše:A ta tvoje D2 facelift nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!Moc pěkný auta ty dvojky! Nebude někdy v blízké budoucnosti na prodej???

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Já mám ruce celkem dobrý ale?!PavelU píše:Myslím, že to důvod vystavení fotek na fóru.Prodej je asi tajný, protože ji Cyril určitě chce dát do dobrých rukou...

- cyril
No já scháním až ten novejší typ. Ale přeju ať novému majitelslouží a nesere se. Ten z Písku je tenhle? (viz foto).
Taky jsem na něj při prolejzání inzerátů narazil. Ještě že existuje tohle fórum. Můžeme si navzájem pomoci ušetřit spousta zklamání a vyhozenejch peněz. Takže bacha na něj!!!!
K mé D2...
Já právě zvažuju, jestli ji prodám nebo ne, ale ještě nejsem rozhodnutej.
Je to parádní auto. (Potvrdí určitě i Land Jirka kterej ji servisoval) Je 1A. Všechny doklady, serviska, nikdy nebouchlá, zvenku i zevnitř super. No a hlavně už zvedlá se šnorchlem, origo bez měchů a vyzkoušená. Tedy bez práce.
Zvažuju stále 2 varinaty.
1. Nechám si tuhle D2 a ještě asi rok pojezdím. Mezitím mi dojde leasing na Dodge Nitro. Potom prodám Nitro i D2 a koupím D4.
2. Prodám ji hned, Nitro si nechám a koupím k tomu D3...
Tak babo raď....
Jinak Pavel má pravdu.
Auto neinzeruju, jenom jsem se o tom zmínil. A pokud bych to prodával, tak pouze do dobrých rukou. Jinak si ji radši nechám.... 
Taky jsem na něj při prolejzání inzerátů narazil. Ještě že existuje tohle fórum. Můžeme si navzájem pomoci ušetřit spousta zklamání a vyhozenejch peněz. Takže bacha na něj!!!!
K mé D2...

Je to parádní auto. (Potvrdí určitě i Land Jirka kterej ji servisoval) Je 1A. Všechny doklady, serviska, nikdy nebouchlá, zvenku i zevnitř super. No a hlavně už zvedlá se šnorchlem, origo bez měchů a vyzkoušená. Tedy bez práce.
Zvažuju stále 2 varinaty.
1. Nechám si tuhle D2 a ještě asi rok pojezdím. Mezitím mi dojde leasing na Dodge Nitro. Potom prodám Nitro i D2 a koupím D4.
Tak babo raď....

Jinak Pavel má pravdu.

- Přílohy
-
- freepisek1.jpg (25.85 KiB) Zobrazeno 1895 x
- cyril
P.S. Pro ty co neví co je Nitro tak zde foto. Poror!!!! Chybí zelený ovál!!! Ve znaku má muflona!!!
Fotka mobilem ze dneška.

Fotka mobilem ze dneška.
- Přílohy
-
- nitroles1.jpg (79.4 KiB) Zobrazeno 1873 x
Já bych tě poprosil o tu variantu 1, protože podle mého plánu bych měl někdy (nejpozději) v září kupovat ještě jedno LRcyril píše: Zvažuju stále 2 varinaty.

V plánu jsou D2 a nebo Def90. Tak kdyby se ti chtělo, tak na mě mysli. A dobré ruce to opravdu budou, protože i ten servis by pokračoval u Jirky. A možná se zeptám blbě, tato DII nemá měchy (jsem neznalý, pořád se učím)

- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
To nemůžu posoudit, já tvoje ruce neviděl...moon13 píše: Já mám ruce celkem dobrý ale?!

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
- RudaK

Sorry ,ale musel sem

Jinak být tebou,tak rok vydržím a pak vemu D IV - pokrok a prd nezastavíš

- PavelU
- Kontaktovat uživatele:

Naposledy upravil(a) PavelU dne 10 led 2010 21:45, celkem upraveno 1 x.
Taky se mi to moc nelíbí, ale nechtěl jsem to psát, když tady teď licituju o té jeho krásné DIIRudaK píše:na to Nitro

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
keď to Nitro podľa mňa n ie je Dodge ale taký Dodgeík. Dodge má byť veľká krava (alebo býk) a nie také nedorastené teľa. Ale ospravedlňuje Ťa prevaha LR na dvore 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- RudaK
Hoši ste moc rychlý.Než napíšu repliku,tak tam jsou zase dva příspěvky.Tak upravovat musím 

- cyril
K tomu Nitru. Chtěl jsem auto, který je něčím osobitý, oplývá pohonem 4x4 a hlavně bude rychle a v rámci možností s přijatelnou spotřebou nafty šupat po dálnicích. Potřeboval jsem jej na dlouhé zahraniční cesty (Rakousko/Neměcko). Jen pro sebe, případně kolegu, aktovku, počítač, kabelu s náhradníma trenkama a osobníma potřebama a případně oblek na ramínku. Nic víc. Na tohle je to auto naprosto super. Nedokážu si představit to jezdit v RAMu nebo v něčem podobným. Minimálně z rychlostního hlediska. Nitro jede, pokud to potřebuju klíďo stálou rychlostí 180km/h, aniž bych měl strach, že se to podělá. V době nákupu jsem ještě nevěděl, že D3 to umí taky. D3 v prosinci 2007 stála asi 1,8milionu, kdežto díky příznivému kurzu dolaru tento amík pouze 0,9. Tak jsem šel do něj a nelituju. Za málo peněz docela dobrý univerzální auto. Co se týče disajnu nemám problém. D3 i D4 vypadají hodně podobně. Všechna 3 auta mají aerodynamiku krabice od bot. A to se mi líbí. Takže Nitro super. Je určitě originální. Jenom se mi zdá docela zhýralost mít tolik aut, když mám jenom jednu prdel....
a změna je život...
Koupit si X3,X5,X6 nebo dokonce Audi 8 nevyžaduje ani trochu fantazie. Možná to jednou přijde, ale zatím mě učarovaly Land Rovery a tak to neřeším. Tedy rekapitulace.....Nitro dobrý, D4 lepší.
Která z těch variant nakonec dopadne nevím, nechám se překvapit.

Koupit si X3,X5,X6 nebo dokonce Audi 8 nevyžaduje ani trochu fantazie. Možná to jednou přijde, ale zatím mě učarovaly Land Rovery a tak to neřeším. Tedy rekapitulace.....Nitro dobrý, D4 lepší.
Která z těch variant nakonec dopadne nevím, nechám se překvapit.