...ale pořád to máš nějaký čistýGunboy píše:Tak jsem hned otestoval novou samolepku v "terénu" a jede perfektně.![]()
Pro F2 to byl malý dárek k jeho 3000km. Happy brzdy.

Moderátor: Miky_CZ
...ale pořád to máš nějaký čistýGunboy píše:Tak jsem hned otestoval novou samolepku v "terénu" a jede perfektně.![]()
Rudo, dyš to řikáš, tak si taky nechám poslat. Minule to padlo hodně rychleRudaK píše:Tak sem měl možnost dnes posoudit ( dorazil hruškový )Hruškový Cider je opravdu sladčí
![]()
![]()
Hoja boja .... kua,přišel jsem tomuto pití na chuť( perfektní mošt
) Piju ho právě teď,tak mám k němu vřelejší vstah
Doporučuju jablečný i hruškový .......
Nemáááám, víš kolik už na tom mám samolepek ? Však uvidíš na Jihlavěmoon13 píše:...ale pořád to máš nějaký čistýGunboy píše:Tak jsem hned otestoval novou samolepku v "terénu" a jede perfektně.![]()
To jsem rád, že anglické krmivo pesanům chutná!!!yorkin píše:Musím Roverovu nabídku velice pochválit: po středomořské Gilpě se můžou fousci utlouct a dokonce jsem nachytal i kočku, jak do pytle strká čumák
v pondělí ještě nebyly...yorkin píše:Ty hodiny chci...Škoda, že ses nepochlubil v pondělí
.
za což je zejména moje hypoteční banka vděčnáRover píše:v pondělí ještě nebyly...yorkin píše:Ty hodiny chci...Škoda, že ses nepochlubil v pondělí
.