free ostrava
Moderátor: Safraporte
- Radim Ptáček
- tel.: 777939690
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Re: free ostrava
OK, samotneho mne zajímá, co všechno Freečko dokáže ... nemám zatím naviják, tak sám se do pokusů nepouštím. Uvízl jsem zatím jen jednou ... ve svahu v lese a přede mnou strom, ke kterému jsem sklouzl po čumáku. Práce na hodinu lopatou a popojíždění péo centimetrech ... 

Náhrada za A.M.T.? Tak nějak.Prostě Jaguar a Land Rover v Ostravě funguje vč.servisu.Předváděcí jízdy po domluvě možné budou.Co se týče jízdy na strži tak jsem byl vloni na Slezském poháru i s Free2 a vedl si velmi dobře.Se sériovou Discovery 3 jsem v kategorii O skončil na 3 místě,a to jen proto,že na posledním úseku jsem byl prostě moc dlouhý do malé jámy.Pohár mám vystavený u sebe v kanceláři.Plánujeme pro všechny majitele Land Roverů uspořádat Off Road Day i s instruktorem anebo můžu nabídnout originální DVD od Land Roveru (přímo z Anglie) jak správně jezdit v terénu a jak používat systém Terrain Response což je patent Land Roveru.Jinak ale platí můj návrh na sraz.Klidně volejte 606669644 a jezděte na servis.
Prodej a servis Land Rover a Jaguar
Zdravím, zajímalo by mě to DVD o jízdě v terénu a používání T.R.boboso píše:Náhrada za A.M.T.? Tak nějak.Prostě Jaguar a Land Rover v Ostravě funguje vč.servisu.Předváděcí jízdy po domluvě možné budou.Co se týče jízdy na strži tak jsem byl vloni na Slezském poháru i s Free2 a vedl si velmi dobře.Se sériovou Discovery 3 jsem v kategorii O skončil na 3 místě,a to jen proto,že na posledním úseku jsem byl prostě moc dlouhý do malé jámy.Pohár mám vystavený u sebe v kanceláři.Plánujeme pro všechny majitele Land Roverů uspořádat Off Road Day i s instruktorem anebo můžu nabídnout originální DVD od Land Roveru (přímo z Anglie) jak správně jezdit v terénu a jak používat systém Terrain Response což je patent Land Roveru.Jinak ale platí můj návrh na sraz.Klidně volejte 606669644 a jezděte na servis.
Co pro to mám udělat?
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Stačí přijet na autosalon,pár jich tam mám.Zatím jsme na adrese U staré elktrárny 52,pod fotbalovým stadionem Bazaly.Od 9.11.už bysme měli fungovat na Rudné.Hlaster se u mě,Robert Pakostamoon13 píše:Zdravím, zajímalo by mě to DVD o jízdě v terénu a používání T.R.boboso píše:Náhrada za A.M.T.? Tak nějak.Prostě Jaguar a Land Rover v Ostravě funguje vč.servisu.Předváděcí jízdy po domluvě možné budou.Co se týče jízdy na strži tak jsem byl vloni na Slezském poháru i s Free2 a vedl si velmi dobře.Se sériovou Discovery 3 jsem v kategorii O skončil na 3 místě,a to jen proto,že na posledním úseku jsem byl prostě moc dlouhý do malé jámy.Pohár mám vystavený u sebe v kanceláři.Plánujeme pro všechny majitele Land Roverů uspořádat Off Road Day i s instruktorem anebo můžu nabídnout originální DVD od Land Roveru (přímo z Anglie) jak správně jezdit v terénu a jak používat systém Terrain Response což je patent Land Roveru.Jinak ale platí můj návrh na sraz.Klidně volejte 606669644 a jezděte na servis.
Co pro to mám udělat?
a co bys jako dělal? nezapomeň že máš bohaté zkušenosti z valachů (tam prostě na tebe nestačila ani ta elééktonika)až jim ukážeš fotky tak LR přepíše název fréčka z SUV na OFF ROADmoon13 píše:Zdravím, zajímalo by mě to DVD o jízdě v terénu a používání T.R.boboso píše:Náhrada za A.M.T.? Tak nějak.Prostě Jaguar a Land Rover v Ostravě funguje vč.servisu.Předváděcí jízdy po domluvě možné budou.Co se týče jízdy na strži tak jsem byl vloni na Slezském poháru i s Free2 a vedl si velmi dobře.Se sériovou Discovery 3 jsem v kategorii O skončil na 3 místě,a to jen proto,že na posledním úseku jsem byl prostě moc dlouhý do malé jámy.Pohár mám vystavený u sebe v kanceláři.Plánujeme pro všechny majitele Land Roverů uspořádat Off Road Day i s instruktorem anebo můžu nabídnout originální DVD od Land Roveru (přímo z Anglie) jak správně jezdit v terénu a jak používat systém Terrain Response což je patent Land Roveru.Jinak ale platí můj návrh na sraz.Klidně volejte 606669644 a jezděte na servis.
Co pro to mám udělat?

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
moon: ty nepotrebujes zadne dvd o jizde v terenu ty bys mohl delat vycvik:-D
jooo ja vim sme strasni ale kdyz ono se to k tomu vybizelo:-D
jooo ja vim sme strasni ale kdyz ono se to k tomu vybizelo:-D
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
pánové,nikoho do ničeho nenutím
Moone pokud budeš chtít to DVD ti pošlu,pokud ne tak se nic neděje.Chtěl jsem jen ukázat,že k nám může přijet kdokoli s jakýmkoliv dotazem ohledně LR.Mimochodem pánové,zkušenosti klidně můžete přijet předávat i k nám,já se rád poučím.Vyzkoušel jsem si osobně co ta elktronika všechno umí a někteří zarytí odpůrci sedli na zadek.Byl jsem dokonce na školení v Anglii přímo v Land Roveru na polygonu a to by si měl zkusit každý
Je dorbé vědět co všechno v autě máte,doba jde dopředu 

[/quote]will.26 píše: a co bys jako dělal? nezapomeň že máš bohaté zkušenosti z valachů (tam prostě na tebe nestačila ani ta elééktonika)až jim ukážeš fotky tak LR přepíše název fréčka z SUV na OFF ROAD(ja vím už by jsme s tím měli skončit že?)
ale když mě to nedá,lidi jsou strašně škodolibí
Ty vole, ty máš co říkat... a kolikrát tahali tebe

No nic, deme vod toho

To nevim. Ale rozhodl jsem se, že na příštím srazu přenocuju, takže se přesvědčím na vlastní oči, co se bude dít.will.26 píše:myslíš z hospody?
Na Kotárech jsem byl přejezenej a přepitej, tak jsem šel spát

Srazu bych se z radosti zůčasnil, ji když jsem z Bystřice pod Host. Mám Freelandra sice staříka, rok 98, ale jsem jim nadšený.Šlape jako hodiny.
Obkr. píše:Srazu bych se z radosti zůčasnil, ji když jsem z Bystřice pod Host. Mám Freelandra sice staříka, rok 98, ale jsem jim nadšený.Šlape jako hodiny.
- Radim Ptáček
- tel.: 777939690
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Já do toho srazu půjdu taky ... s Free jezdím rok, ale do extrému jsem s ním bez vyprošťovacího vozu nebo bez navijáku ještě nešel. Zajímá mne, co tenhle auťák amí ... Až sraz bude aktuální, dejte hodně dopředu ve známost termín.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
no pokud to stihnu dát do kupy taky by jsem se přijel poučit, ale zrušit ho tam fakt nechci
, protože pak by jsem byl asi dloooouuuhoooo bez večeří a tak podobně

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Tak bude nějakej ten sraz pro ty mini landrouvry v Ostravě?

Jo bude,máme to v plánu na květen.Podrobnosti ladíme,ale pokud má někdo nějaký nápad tak sem s ním.moon13 píše:Tak bude nějakej ten sraz pro ty mini landrouvry v Ostravě?![]()
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja mam napad na tu skvelou kaluz na strzi kde zigos vytopil samika a nasledne ja diskarnu:-D
snad se mi nekoho podari hecnout:-D tak na jare:-D
snad se mi nekoho podari hecnout:-D tak na jare:-D
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
Až na jaře
A tak kde bude něco teď, už bych jel na výlet i s těma velkýma autama klidně

Kluci dřív to nejde
Mám spoustu jiných poviností a akcí,které musíme udělat a tahle akce se musí dobře naplánovat.Nebude to klasický sraz jaký byl v Mohelnici.Bude to akce pro všechny příznivce Jaguaru a Land Roveru,kterou jsme dělali každý rok,ale chceme ji rozšířit o LR sraz přes noc.Bude to na Vřesině (kde jinde?)Jak říkám,podrobnosti domyslíme,ale jestli máte nápady nebo tipy tak sem s nima.My ty akce musíme dělat trochu jinak
Ale proto jsem na fóru a chci jezdit na srazy abysme takové akce dělali pro širší zájmové skupiny 

Jo a jestli chceš jet na výlet,tak přijeď v pátek 4.12.Nebude sice žádný off road,ale třeba se tam potkáš i s Mikym a uvidíš kde sídlíme a co jsme vybudovali,prostě výlet.moon13 píše:Až na jaře![]()