Tak tohle je první případ co jsem kdy slyšel. možná se opravdu jedná o jednotlivce (policistu), ktarý si na této kontrole dal záležet. Moje zkušenost při kontrole je vesměs pozitivní jak u DII Tak u Defa. Dokonce když jsem si vezl jednoho dědka z D tak mi policejní auto vedlo asi 4 km na odstavné parkoviště a když orgán začal Defíka okukovat tak uznal že nárazník (moje výroba) je lépe řešený než origo a následně si na mě vzal kontakt.Acon píše:tak som si včera večer užil trochu buzerácie našich orgánov.
Večer o cca 23:00 som išiel domov z nákupu z nejakého hyperobchoďáku, kľudným tempom som si vychutnával večernú jazdu mestom a asi 1km pred barakom mi na kruháči dávala prednosť polícia. V spätnom zrkadle som si neskôr všimol, že akosi často menia smer mojou trasou. Na našej ulici im začala blikať červená stopka tak som zastavil. A už to šlo. Nášlapy, predný rám, prídavné svetlá, záhradka, fólie + si obzreli pneu a nárazníky, ktoré mám chvalabohu origo. Na všetko mám certifikát okrem fólií. Doviezol to tak z D už predchádzajúci majiteľ a od toho papier nemám. Výsledný efekt mal byť 60€ + TP čo vzápätí zlavnili na 60€. Po tom, čo som im povedal, že ak chcú 60 tak nech si zoberú aj TP lebo Veľká noc už aj tak bude v prdeli a tým pádom mi je to jedno a pravdepodobne trochu zmäkli pri pohľade na detskú sedačku a práve kúpené plienky, ktoré videli v kufri, keď som tam rozkladal všetky tie certifikáty tak som dostal zlavu a stálo ma to 20€
Celé toto extempóre okolo rámu, nášlapov, svetiel... ma dosť utvrdilo v tom, že v budúcnosti budú buzerácie pribúdať a tak môj zámer o dovybavenie auta obmedzím na nenápadnú montáž navijáku a uspokojím sa s pneu 255/60R16 či aké to mám najväčšie v TP.

Výsledek: Další Defík, který jezdí v D a má můj nárazník