http://www.youtube.com/watch?v=9g6h6nmF2Vo" onclick="window.open(this.href);return false;
První pořádný sníh
Moderátor: Miky_CZ
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: První pořádný sníh
http://www.youtube.com/watch?v=9g6h6nmF2Vo" onclick="window.open(this.href);return false;
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Bylo by sice lepsi asi napsat, ze jsem cucel spolujezdkyni do vystrihu, ale bohuzel jsem jen vypnul mozek a ono me to svezlo a nez jsem se probral tak jsem lezel :-D... no aspon jsem protahl svaly a srdce peknou nedelni vecerni rozcvickou
)
.... ALEA IACTA EST
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, tak tomu se říká zimní romantika... 
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
No asi tak nejak.... uz jen svicky a chlazeny sampicko....PavelU píše:Ty jo, tak tomu se říká zimní romantika...
.... ALEA IACTA EST
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Teď mě napadlo, tobě Defulda v zimě tolik topí, že spolujezdkyni bylo vidět do výstřihu...
Očividně jsi se chtěl přitulit, když jsi to hodil na její stranu...
Očividně jsi se chtěl přitulit, když jsi to hodil na její stranu...
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo, navíc 3kW umí udělat "trenírkovou" teplotu i v Defovi... 
... hlavne vystrihovou teplotu ...PavelU píše:Tak to jo, navíc 3kW umí udělat "trenírkovou" teplotu i v Defovi...
.... ALEA IACTA EST
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Nene, na ten stoziar vtom pocasi cosiDanoDEF píše:... no mozno si demontoval stare roztrhane trasykomin píše: Jasne co inelen sa to akosi pretiahlo
Vidim ze to poznas chodievas tam, alebo tam byvas v okoli?
![]()
![]()
LR DEFENDER 110 SW
tak uz mam taky prvni zimni zkusenost: 3 hodiny v CR po navratu z USA a uz nasranej.
Za Lustenicema v protismeru nejdriv Mercedes R a za nim Gcko, oba na uzce protazene silnicce asi kilo. S rkem jsme se v pohode vesli, bohuzel Gcko prez pulku silnice, ja na brzdy ale zrcatko jsem uz nezachranil. Zmetek samozrejme ujel.
Trosku se mi zvedl tep a adrenalin, takze jsem odcouval a otocil a smejda chytil na srankach. Samozrejme se zamknul v aute a vubec se se mnou nechtel bavit, jen gestikuloval a smal se mi do ksichtu.
Nastesti vylezl z auta pred nim jeho znamej a tak jsem dostal aspon vizitku a telefon. Jinak bych asi udelal nejakej pruser.
Za Lustenicema v protismeru nejdriv Mercedes R a za nim Gcko, oba na uzce protazene silnicce asi kilo. S rkem jsme se v pohode vesli, bohuzel Gcko prez pulku silnice, ja na brzdy ale zrcatko jsem uz nezachranil. Zmetek samozrejme ujel.
Trosku se mi zvedl tep a adrenalin, takze jsem odcouval a otocil a smejda chytil na srankach. Samozrejme se zamknul v aute a vubec se se mnou nechtel bavit, jen gestikuloval a smal se mi do ksichtu.
Nastesti vylezl z auta pred nim jeho znamej a tak jsem dostal aspon vizitku a telefon. Jinak bych asi udelal nejakej pruser.
Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
- airbilly
- tel.: HTC Desire HD
- auto: Freelander 2 SE TD4e
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu som bol opat skusit inovec, je tam uz cca 50 cm snehu. Nedal som to na prvy pokus, dva krat som musel cuvat.

FREEL2, Rimini Red, park heater, CB ALAN42, BF Winter Slalom KSI 235/65/R17 ( 29" )
VW Tiguan 1.4 TSI 150HP Bluemotion 2WD
VW Tiguan 1.4 TSI 150HP Bluemotion 2WD
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
tak dalsi zarezy, naci kluci s fabii v sobotu, vcera naka rodinka ve fabii a dneska naky klucina s filetou a ani jeden z nich nemel lano
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Ty lana, co lidi vozej, bys stejně prvním pokusem přetrh. Mě dojal jeden pán v úterý, když řek, kdo mu to přervaný lano zaplatí. Jó, Praha je holt Praha 
Technologie pro zahradní jezírka
Oplotit a chcat do vltavy....Martin_H píše:Ty lana, co lidi vozej, bys stejně prvním pokusem přetrh. Mě dojal jeden pán v úterý, když řek, kdo mu to přervaný lano zaplatí. Jó, Praha je holt Praha
.... ALEA IACTA EST
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
bych mu asi ukop jeho zrcatka...mikedee píše:tak uz mam taky prvni zimni zkusenost: 3 hodiny v CR po navratu z USA a uz nasranej.
Za Lustenicema v protismeru nejdriv Mercedes R a za nim Gcko, oba na uzce protazene silnicce asi kilo. S rkem jsme se v pohode vesli, bohuzel Gcko prez pulku silnice, ja na brzdy ale zrcatko jsem uz nezachranil. Zmetek samozrejme ujel.![]()
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Určitě neukopávat. Přivázat vzadu za auto a počkat až vyleze. Ono s přivázaným autem se blbě odjíždí. A nebo pokud by nechtěl vylézt, zavolat policajty.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
MadTom píše:Určitě neukopávat. Přivázat vzadu za auto a počkat až vyleze. Ono s přivázaným autem se blbě odjíždí. A nebo pokud by nechtěl vylézt, zavolat policajty.
Land Rover Discovery 2 Td5
Uvazat auto je dobrej napadMadTom píše:Určitě neukopávat. Přivázat vzadu za auto a počkat až vyleze. Ono s přivázaným autem se blbě odjíždí. A nebo pokud by nechtěl vylézt, zavolat policajty.
Akorat nevim, zda "omezovano osobni svobody" ma jinej tarif nez ukopnuti zrcatek, tedy "poskozovani cizi veci"
Uz to musim pustit z hlavy. Snad se pan ridic, majitel prazske betonarky, bude chovat slusne a rizeni pojistoven probehne bez problemu.
Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jaké omezování osobní svobody. Ono udělal trestnej čin - ujel od nehody a když jsi ho dojel, tak chtěl ujet znovu, tak jsi mu pouze zabránil v pokračování páchání trestného činu. Ještě když ti navíc způsobil škodu. Osobní svobodu jsi mu neomezoval, vystoupit z auta klidně mohl. Horší by bylo, kdyby jsi ho osobně omezil do příkopy. Nehledě na to, že pokud by auto nebylo tvoje, tak by se museli policajti volat ze zákona.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
mikedee píše: Snad se pan ridic, majitel prazske betonarky, bude chovat slusne a rizeni pojistoven probehne bez problemu.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "