Pevnostní nárazník na DII (Přední)
Moderátor: Miky_CZ
Re: Pevnostní nárazník na DII (Přední)
no prave - ja ju mam pekne pod naraznikom schovanu - preto je aj mohutnejši 

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
zdenek666 píše:Jde to třeba tak: http://www.devon4x4.com/products_a/p526 ... sco-2.html

Pravděpodobnost proražení nebude veliká a když se nastříká na černo tak ani nebude tak na ráně

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Jan Procházka
Luboš M. píše:zdenek666 píše:Jde to třeba tak: http://www.devon4x4.com/products_a/p526 ... sco-2.htmlto je zadarmo!!!
Pravděpodobnost proražení nebude veliká a když se nastříká na černo tak ani nebude tak na ráně

EX...DII TD5, lift, snorkel, superwinch husky...
Nyní TOYOTA
Nyní TOYOTA
nelam si s tim hlavu s tou DII nikdy nebudes jezdit takovej teren, abys tu nadrzku prorazil, jinak neni prece problem pod ni dat jeste plech, ale bude to vypadat ohavne.
Stavros - nepis ked nevies kto a hlavne čo jazdi - predny som uz ohol a zadny natrhol
svetla a smerovky neratam 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A to je takovej problém tu nádobku dát někam úplně jinam a jinou? Do motorového prostoru? Akorát by se muselo řešit, jak do ní dostat motorky a jak ji nalývat kapalinou, ale to jsou drobnosti. Motorky jsou normální na 12V, takže se dají klidně použít i úplně jiné.
Cpát to mermomocí pod blatník nepovažuju za nejlepší řešení - já jsem v ní měl díru a ještě teď pucuju hadičky a trysky od čurbesu. Ono se mu kupodivu těma tryskama nechce procpat ven.
A možná je to tak i dobře, protože bych se potom sám ostřeloval kamínkama. 
Cpát to mermomocí pod blatník nepovažuju za nejlepší řešení - já jsem v ní měl díru a ještě teď pucuju hadičky a trysky od čurbesu. Ono se mu kupodivu těma tryskama nechce procpat ven.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Jan Procházka
pravda, pravda DII se nezdápatrik píše:Stavros - nepis ked nevies kto a hlavne čo jazdi - predny som uz ohol a zadny natrhol![]()
![]()
svetla a smerovky neratam

http://discoweb.org/washerbottle/index.htm
Nyní TOYOTA
Nyní TOYOTA
ja to myslel tak, ze DII ma tu nadobku tak vysoko, ze k prorazeni by muselo dojit za nejakejch brutalnejsich situaci, pri nejakejch skokach nebo vylozene s tim prastit do stromu. Pokud je auto dostatecne vysoky, tak je ten roh ty nadobky proste vysoko. Pokud je auto nezvedly tak zase nema skoro smysl ho nekde prasit. Ono to prendani nekam do motoru neni sranda, neni proste kam, misto tam neni. Udelat to z neceho jinyho asi jde, ale co ja si pamatuju je tam par ale, jinak bych to tenkrat pri uprave auta udelal. Jinak ja DII mel, takze jeji slabiny a offroad schopnosti znam. 
Ted jsem koukal na ten odkaz, jak to prendavaj, ja tam mel krabici s relatkama na navijak a vetsina lidi tam ma webasto.

Ted jsem koukal na ten odkaz, jak to prendavaj, ja tam mel krabici s relatkama na navijak a vetsina lidi tam ma webasto.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Já bych se spíš bál propíchnutí nějakou větví, než proražení něčím velkým, na to se dá dát pozor.
S tím webastem máš pravdu, já jsem spíš uvažoval o dvou menších nádobkách, každé s jedním čerpadýlkem, ty už by se daly uchytit podstatně lépe a ani by nemusely tolik zavazet.
S tím webastem máš pravdu, já jsem spíš uvažoval o dvou menších nádobkách, každé s jedním čerpadýlkem, ty už by se daly uchytit podstatně lépe a ani by nemusely tolik zavazet.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Jan Procházka
Áha, tak já Webasto nemámStavros píše:ja to myslel tak, ze DII ma tu nadobku tak vysoko, ze k prorazeni by muselo dojit za nejakejch brutalnejsich situaci, pri nejakejch skokach nebo vylozene s tim prastit do stromu. Pokud je auto dostatecne vysoky, tak je ten roh ty nadobky proste vysoko. Pokud je auto nezvedly tak zase nema skoro smysl ho nekde prasit. Ono to prendani nekam do motoru neni sranda, neni proste kam, misto tam neni. Udelat to z neceho jinyho asi jde, ale co ja si pamatuju je tam par ale, jinak bych to tenkrat pri uprave auta udelal. Jinak ja DII mel, takze jeji slabiny a offroad schopnosti znam.

Nyní TOYOTA
Nyní TOYOTA
a kam das tu krabic na relatka na navijak, je to jedno z nejlepsich mist. Ten uzkej tvar narazniku prece neni nutny dodrzet, jak pise patrik, taky to tak ma a naraznik ma hezkej,
- Jan Procházka
Tu krabici mám utěsněnou a schovanou za maskou mezi ventilátorem a pravým světlem, kdesi jsem se dočetl že není dobrý mít ji pod kapotou tzn. nepřístupnou ihned, při navijákování nemusím otvírat kapotu a tak když náhodou začne něco hořet, dostanu se k tomu hasičákem hned zvenku, viděl jsem pár ohořelých aut a motorových prostorů od instalací navijáků. Já musel dělat tenký nárazník když jsi mi dovezl super ale těžký navijákStavros píše:a kam das tu krabic na relatka na navijak, je to jedno z nejlepsich mist. Ten uzkej tvar narazniku prece neni nutny dodrzet, jak pise patrik, taky to tak ma a naraznik ma hezkej,

Nyní TOYOTA
Nyní TOYOTA
pokud se tam vesla, tak o to lip, ja ji ted mam taky tam, u jinyho auta teda a hlavne mam dalkac, takze to ani nezapinam kabelem, je to docela sikovna vec.
Kdybys rekl, ze je ten navijak tak tezkej, tak jsem ti ho vymenil za cinana, ten je lehkej.
Jeste me napadlo, ze pokud by nekdo umel svarovat tyhle plasty, tak by sel ten konec ty nadobky jenom uriznout a zavarit.
Kdybys rekl, ze je ten navijak tak tezkej, tak jsem ti ho vymenil za cinana, ten je lehkej.

Jeste me napadlo, ze pokud by nekdo umel svarovat tyhle plasty, tak by sel ten konec ty nadobky jenom uriznout a zavarit.
- Jan Procházka
Za číňana? NEEEEEEEEEEEEEEEE díky stačilo...Stavros píše:pokud se tam vesla, tak o to lip, ja ji ted mam taky tam, u jinyho auta teda a hlavne mam dalkac, takze to ani nezapinam kabelem, je to docela sikovna vec.

Nyní TOYOTA
Nyní TOYOTA
mne sa pod kapotu uz nič nezmesti. preto je tam kde je a 120 libier za tu devonacku nedam
ale keby sa na to niekto dal ze urobi menšiu za rozumnu cenu , rad sa pridam 

- zdenek666
- tel.: +420722074098
To je mi zdá jednodušší spodek ušmiknout a nechat zavařit ( jak svařujou plasty k motorkám, nárazníky atd.). Co vím, svařování si nechají platit od cm sváru a stálo by to pár kaček.Jan Procházka píše:Za číňana? NEEEEEEEEEEEEEEEE díky stačilo...Stavros píše:pokud se tam vesla, tak o to lip, ja ji ted mam taky tam, u jinyho auta teda a hlavne mam dalkac, takze to ani nezapinam kabelem, je to docela sikovna vec.
Jeste me napadlo, ze pokud by nekdo umel svarovat tyhle plasty, tak by sel ten konec ty nadobky jenom uriznout a zavarit.![]()
já mám taky bezdrát, jenže poslouchá jak kdy, takže kabel je taková jistota, s tím svařováním je to dobrý nápad, ale asi už by pak mohl svařit jakoukoliv nádobku do jakékoliv škvírky, každému dle vkusu
je fakt že to není až tak těžké vyřešit, taky by šla svařit třeba hliníková nádobka apod. asi se na to o víkendu vrhnu, nějak mi to nedá spát
LR Disco II TD5 auto
aj to je rieenie - len neviem či sa tento druh plastu da zvarat 

- sedla
- tel.: 736778102
- auto: DiscoveryII
- Kontaktovat uživatele:
Tak ji někdo kupte a já jich nadělám kolik chcete.Jsem přeci ČIŇAN 

Stavím [b]Fotovoltaické Elektrárny[/b] a jezdím tím nejlepším.Disco 2x Series 2x
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
....jen blbni Jaromíresedla píše:Tak ji někdo kupte a já jich nadělám kolik chcete.Jsem přeci ČIŇAN

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999

Večer o cca 23:00 som išiel domov z nákupu z nejakého hyperobchoďáku, kľudným tempom som si vychutnával večernú jazdu mestom a asi 1km pred barakom mi na kruháči dávala prednosť polícia. V spätnom zrkadle som si neskôr všimol, že akosi často menia smer mojou trasou. Na našej ulici im začala blikať červená stopka tak som zastavil. A už to šlo. Nášlapy, predný rám, prídavné svetlá, záhradka, fólie + si obzreli pneu a nárazníky, ktoré mám chvalabohu origo. Na všetko mám certifikát okrem fólií. Doviezol to tak z D už predchádzajúci majiteľ a od toho papier nemám. Výsledný efekt mal byť 60€ + TP čo vzápätí zlavnili na 60€. Po tom, čo som im povedal, že ak chcú 60 tak nech si zoberú aj TP lebo Veľká noc už aj tak bude v prdeli a tým pádom mi je to jedno a pravdepodobne trochu zmäkli pri pohľade na detskú sedačku a práve kúpené plienky, ktoré videli v kufri, keď som tam rozkladal všetky tie certifikáty tak som dostal zlavu a stálo ma to 20€
Celé toto extempóre okolo rámu, nášlapov, svetiel... ma dosť utvrdilo v tom, že v budúcnosti budú buzerácie pribúdať a tak môj zámer o dovybavenie auta obmedzím na nenápadnú montáž navijáku a uspokojím sa s pneu 255/60R16 či aké to mám najväčšie v TP.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.