priznam sa, ze som uz zvazoval ukoncenie tohto vlakna ked to nemalo skoro ziadnu odozvuAcon píše:mimoriadne inšpiratívne vlákno. Pokračuj, ide Ti to.
takze v pravej chvili! diky Acon

jasne uz som narazil na podobne temy a rozmyslam bud nad tienitkamy alebo nieco matne na kufor len neviem ci to pomoze...MIloš II píše:Jenom k těm reflektorům......budeš mít celkem slušnej odraz světla od haubny a budeš vidět kulový..... sem dodělával stíníka. Miloš II
dik za radu Miloš

inac tento vikend som toho vela nestihol
zahradka stagnuje, nedoriesil som uchyty
vymenil som hadicu od serva takze som sa uz konecne zbavil oleja pod autom
presnejsie to bolo z 3 miest - tesnenie pod vakuovou pumpou, prehrdzaveta olejova vana a hadica serva + uz som ho cele pretesnil
ale nebol by to LR keby som dnes rano nenasiel nove kvapky od prevodovky

na 4ke zacinam pocut mierny "rachot" tak asi spojitost
uz ani neviem kedy som naposledy na discu jazdil (viac ako mesiac) tak som to musel napravit
strasne kvilenie prihrdzavetych kotucov, nefunkcny klakson a kontrolka SRS
po boji z obavanou funkciou hledat mi forum pomohlo najst chybu

ale nemal som cas a chut sa tym zapodievat preto, ze som sa snazil na civilnom citroene C3 vymenit tlmice
poznatky v skratke (aj ked sa to netyka LR ale moze to zachranit ludske zivoty

- nikdy v zivote ani jednu nezavislu napravu
- francuzi nech sa radsej venuju zabam a slimakom nie autam!
- cim menej elektriky tym lepsie (vseobecne)
preco?
za 3 dni som vymenil som jeden predny tlmic pricom ked som povodny vybral, vytiahla sa poloos a vytiekol olej z prevodovky

zadny tlmic som demontoval ale silentblok ostal na mieste a po par hodinach beznadeje som rezignoval
na otazku co kape od motora sme nasli odpoved v nadobke chladica a dalsiu hodinu som stravil rozoberanim vsetkeho okolo baterie aby som sa dostal k napustnemu otvoru prevodovky
nemyslim si, ze som nejak extra zrucny ale LR som stale zvladom a jedine s cim som bol v servise bola geometria
ten posrany francuz ma 5 rokov a asi 74tis z ktorych som 90% najazdil ja
tlmice su na sracky - tesnenie pod hlavou tiez co mi fakt nejde do hlavy - zerie to na tak male auto bez vykonu vela (1,4 benzin)
po tomto vykende by som ho najradsej pustil dole kopcom

ale aspon ma to prinutilo spojazdnit disco a odviest sa aspon domov

keby mi to takto slo aj z pisanim diplomovky bolo by to super