jestliže je už vlákno v sekci archív, tak už bylo "smazáno" (viz obrázek níž)
za moderátory a ty co tady chtějí mít trošku pořádek díky

Moderátor: stan
snad hotovo, jinak kdyz ho oznacis tim vykricnikem tak je to videt lip:-)eliott píše:Hoši moderátoři,
mám v inzerci dva inzeráty už delší dobu označené smazat a jsou tam pořád
dekuju:-)eliott píše:Ok, tak příště
pravidla LR fóra http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =11&t=6405" onclick="window.open(this.href);return false;Mirko píše:Jaký je u administrátoru názor na čím dál tím častější okomentování aut - ať už typu "zajimavý kus" nebo "cenovka z marsu"? Třeba na blacklandy.de je to až tak, že komentáře v bazaru jsou úplně vyloučené a pokud má někdo dotaz, tak ať se zeptá přímo prodávajícího...Myslím, že to je nejen pro přehlednost inzerátu zásadní. Něco jiného jsou inzerátu ve vlákně "odkazy na jiné inzeráty" a dotazy typu "co říkáte na tenhle vůz?"
Nicméně často slýchávám názor, že je to "forum". Jak se k tomu staví zdejší velení?
Díky za odpoveď,
Mirko
piš si co chceš, pokud to není urážlivé, nebo to neodporuje pravidlům fóra... A kdyby se inzerujícímu tvé komentáře nelíbily, je tady tohle pravidlo:Hanys_a_Kaca píše:Čus, sem se zas nějak zaplet v bazaru a řešim jestli když tu něco vidim, tak k tomu mám napsat, co vidim a co si o tom myslim, nebo držet hubu. Vim, že muj smysl pro humor asi neni zrovna to, na co sou všichni zvědavý a občas (často) sem něco nasypu, spíš abych si vysypal svuj kyblíček, než že by to mělo nějakou valnou hodnotu. Ale zas dokud tady bude bazar asi polovina živejch témat vůbec a bude hájenej nedoktnutelností, myslim, že to uplně óká taky neni. Půlka srandy se tu zažije v inzerátech "místních", kteří se snažej marně prodat nějakej svuj nesmysl a ostaní si z nich dělaj kamaradskou prdel a občas se tam objeví i pozvání na pivo nebo rozumná rada.
Pak se tu někdo objeví, že prodává repasovanou věc dvakrát dráž než stojí nová a mám mlčet, jenom proto, že ho neznám a nechodíme spolu na pivo. Nebo můžu napsat, že je to nějaký ujetý?
vidím to podobně, jak Hanys. Toto fórum má jednu velkou výhodu - je relativně malé a vyhrazené pro úzkou skupinu uživatelů. Z toho plyne smysluplnost a korektnost většiny příspěvků a není nutno se probírat balastem než člověk najde nebo se doví, co potřebuje, jak to je zvykem u většiny jiných komunitních fór a diskuzí. Nedochází tu ani k vzájemnému napadání. Je to fajn. Proto konkrétně v bazaru jakýkoliv výstřelek, zajímavost nebo nesmysl vzbudí pozornost a zvýší počet reakcí. Třeba když někomu unikají výhody nebo užití daného předmětu, obzvláště v porovnání s cenou. Nemyslím si, že je špatně slušně napsat, že je cena vysoká, protože i prodávající někdy neúmyslně přestřelí, když nemá přehled o trhu nebo dostatek informací. Z mého pohledu je nežádoucí, když do cizího inzerátu někdo nacpe svou "lepší" nabídku případně dává odkazy na výhodnější nabídky v rámci internetu. Pokud je kupující i lehce inteligentní, potom si tyto nabídky najde sám.Hanys_a_Kaca píše:Čus, sem se zas nějak zaplet v bazaru a řešim jestli když tu něco vidim, tak k tomu mám napsat, co vidim a co si o tom myslim, nebo držet hubu. Vim, že muj smysl pro humor asi neni zrovna to, na co sou všichni zvědavý a občas (často) sem něco nasypu, spíš abych si vysypal svuj kyblíček, než že by to mělo nějakou valnou hodnotu. Ale zas dokud tady bude bazar asi polovina živejch témat vůbec a bude hájenej nedoktnutelností, myslim, že to uplně óká taky neni. Půlka srandy se tu zažije v inzerátech "místních", kteří se snažej marně prodat nějakej svuj nesmysl a ostaní si z nich dělaj kamaradskou prdel a občas se tam objeví i pozvání na pivo nebo rozumná rada.
Pak se tu někdo objeví, že prodává repasovanou věc dvakrát dráž než stojí nová a mám mlčet, jenom proto, že ho neznám a nechodíme spolu na pivo. Nebo můžu napsat, že je to nějaký ujetý?