http://www.thehulltruth.com/marine-elec ... tch.html#b
Moderátor: Miky_CZ
Vždyť jo, jen tě popichuji k práci. Pak to nafotíš a já se rád podívám bez prácegibson píše:nehadam sa len jedna ma tak do 200kg tak kym s tym budem schopny hybatKusto píše:Nejlíp uschnou na místě kam patří, to je výmluva
tak to zas sa nestazujem, od kedy som skoncil v svojej regulernej praci mam toho celkom dostKusto píše:Vždyť jo, jen tě popichuji k práci. Pak to nafotíš a já se rád podívám bez práce![]()
jaaaj takto...RišoKE píše:Jak, že asi sa pustíš do môjho nárazníka?? Šak ja už zháňam tak 12-tku materiál, nech máš z čoho robiť..
..mám koľajnicu, jazdila po nej brána na hale do ktorej vojde kamión, ale vieš aké sú dnes bezpečnostné predpisy, takže tam ide elektrická brána z plastu a tej koľajnice by bolo škoda do zberu..gibson píše:jaaaj takto...RišoKE píše:Jak, že asi sa pustíš do môjho nárazníka?? Šak ja už zháňam tak 12-tku materiál, nech máš z čoho robiť..
to mozme kludne odcudzit cast kolajnice nech to ladi s prednym, od noveho grafikonu jazdi sl - plaveč vlak tak 2krat do tyzdna - raz tam a raz spat
stacia origo pneu a aspon v terene netreba podhustovat a auto bude prasne vyvazeneMadTom píše:Jakou kolejnici, nejste trošku měkcí? Když čtu 12-ku materiál tak to samozřejmě znamená 12cm, a to už je potřeba jenom lehce dobrousit hrany. Jenom netuším, kde se dělají kola v rozměru na LR které se dají nafoukat na 7 atmosfér nebo víc. Ono to bude potřeba.
tá strieborná 200ka je tá, čo je momentálne na serveroch na predaj ?gibson píše:pre porovnanie 200vka v zaklade
P.S. sorry, teraz som si všimol v inzeráte, že prihlásené...(-;gibson píše:pre porovnanie 200vka v zaklade
ahoj, nepredavam ju len stoji u nas v SL momenalne pri lidl-irfuhrich píše:P.S. sorry, teraz som si všimol v inzeráte, že prihlásené...(-;gibson píše:pre porovnanie 200vka v zaklade
gibson píše:ahoj, nepredavam ju len stoji u nas v SL momenalne pri lidl-irfuhrich píše:
P.S. sorry, teraz som si všimol v inzeráte, že prihlásené...(-;
co som nakukol na podvozok tak bol na tak stare auto fakt v paradnom stave len tazko povedat kedze je to vsetko prestriekane ako predpredajne opravy...
kazdopadne je to aj tak paradne zachovaly kus, zadny uchyt silentbloku na soferovej strane ktory uz (nie)je povacsinou bol cely