Land Rover Cup Přeštice
Moderátor: Miky_CZ
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Pojede nekdo do Prestic v patek pozde odpoledne skrz Prahu? Ze by jsme se nekde sesli uz na cestu... jen tak? (Alespon nebudu bloudit po mape...)
DULEZITE
Nevi nekdo o o pujcovne stanu? Priznavam ze jsme s A. tak trosku zahledeni do 4* a vyse...
DULEZITE
Nevi nekdo o o pujcovne stanu? Priznavam ze jsme s A. tak trosku zahledeni do 4* a vyse...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
to default: http://www.autostan.cz/index.php?roz=2
re:
Zbrojní průkaz opravdu nemusíš mít.Na této akci to není nutné.Při každé střelecké disciplíně u tebe bude zkušený instruktor a vše ti vysvětlí a dá na tebe pozor.Vetšina lidí co na Cup jezdí moc zkušeností se zbraněmi nemá tak je nutné na ně trochu dohlédnout a poradit jim.Přeci jen jde o zbraně v rukou nezkušeného člověka životu nebezpečné.Byl jsem při několika malérech způsobených neopatrností a nezkušeností lidí a mohu říci že to nebylo příjemné.Nemusíš se ale bát ,my Asáci z Přeštic to zvládnem.A RZS Přeštice je vždy v pohotovosti Občas je na těchto akcích i náš klubový chirurg MUDr. Pecháček
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Cau, a jak pozde by sis to predstavoval??????default píše:Pojede nekdo do Prestic v patek pozde odpoledne skrz Prahu? Ze by jsme se nekde sesli uz na cestu... jen tak? (Alespon nebudu bloudit po mape...)
DULEZITE
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
re
Majitelé Land Roverů jsou pěkný kluci.Až přijedeš do Přeštic tak ti je ukážu Vím minimálně o dvou.A oba tam budou jen se svou Discoverou.Jinak co se týká ubytování.kdyby jsi dal vědět dříve tak jsem ti to domluvil.Pět dní předem je asi pozdě.Možná by to šlo asi 10 km od Přeštic v Merklíně.Jestli máš zájem tak bych to zkusil domluvit.
- Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ano, vždycky jsem obdivoval holky co mají rády Off roady. Mám taky jednu kamarádku, ta ale jezdí Toyotu Land Cruiser. Tak holky těším se, a doufám že bude na co koukatmoni píše:bohuzel ne, holky pojedou se mnou, protoze se jim obema take libi landrovery a chteji jich videt par pohromade, aby si udelaly poradny obrazek. No jasne ze take okouknou ty majitele na videnou moni
Re: re
Mně jsi se Láďo vždycky moc líbil..., jsem rád, že se tady tak hezky chválíš a máš pravdu!!!Lád'a P píše:Majitelé Land Roverů jsou pěkný kluci.Až přijedeš do Přeštic tak ti je ukážu Vím minimálně o dvou.A oba tam budou jen se svou Discoverou.Jinak co se týká ubytování.kdyby jsi dal vědět dříve tak jsem ti to domluvil.Pět dní předem je asi pozdě.Možná by to šlo asi 10 km od Přeštic v Merklíně.Jestli máš zájem tak bych to zkusil domluvit.
Country boy...
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele: