... Jendo. Nepochopil si...Jenda píše:....no asi tomu kdo ho nejvic pouziva

... Ja tiez pouzivam ten naj.

Moderátor: Miky_CZ
... Jendo. Nepochopil si...Jenda píše:....no asi tomu kdo ho nejvic pouziva
... vystihol si to kratko a spravne. Na druhej strane je potreba napisat, ze tento navijak stal pri zrode "zavodenia" a dockal sa najviac uprav resp. zo zakladu a principu tohto navijaku pochadzaju aplikacie "gigglepin" a pod. Taktiez je na trhu uz nejake tie roky a bez zmeny.Sláma Karel píše: K
toje... kudrnacuv? Ne??Luboš M. píše:Myslíš jestli je třeba upravit mřížku či ne? Na autě bez klima je to OK a nemusí se nic řezat. Je ale možné že zrovna tvoje krabice bude extra velká a pak bych jí raději přetáhl pod kapotu. Naviják je v nárazníku posazen až na spodní uroveň předních nosníků a lano tedy tahá přesně uprostřed nosníku. Dá se ale udělat cokoli a šel tam narvat i Ramsey
Anoerik píše:toje... kudrnacuv? Ne??Luboš M. píše:Myslíš jestli je třeba upravit mřížku či ne? Na autě bez klima je to OK a nemusí se nic řezat. Je ale možné že zrovna tvoje krabice bude extra velká a pak bych jí raději přetáhl pod kapotu. Naviják je v nárazníku posazen až na spodní uroveň předních nosníků a lano tedy tahá přesně uprostřed nosníku. Dá se ale udělat cokoli a šel tam narvat i Ramsey
Dobréj nápadRosi píše:Nechcete si psát ve vlákně o navijácích
http://www.offroad4x4shop.cz/detail/dis ... ryt-nadrze" onclick="window.open(this.href);return false;Benjamin píše:Ahoj Luboši, myslíš, že budeš někdy zase dělat ty kryty na nádrž na DII? Jeden by se mi do léta hodil....
Jak jsem psal do SZ je problem je ze matros sel strasne nahoru cca o 45% a tak se stava nas kryt celkem drahy. Musim nejak poresit ten dural.Benjamin píše:Ahoj Luboši, myslíš, že budeš někdy zase dělat ty kryty na nádrž na DII? Jeden by se mi do léta hodil....
Už se to tady taky řešilo. Upravil jsem trochu délku táhel a celkově je o 2 palce nahoře. Mám to na autě asi dva měsíce chová se to dobře. Dokonce to nikdy ani nechtělo kalibraci jako Vozosova DIII ktera je o 2.5palcovem liftu (momentalne bez liftu). Možná to opravdu chtělo jen ty 2 palce.Frana píše:Co jsem to tady cetl o liftu na D3...?Je k tomu nejaky info?
Mám jich vyrobeno asi na 20 aut ale v katastrofální kvalitě tak jsem to dodavateli hodil na hlavu (špatně zvolená řezací hlava na laseruFrana píše:A cena za ty tahla?
Luboši ahoj ,kolik stojí ten zadní nárazník na defa ? DěkujiLuboš M. píše:Dlouho jsem nic nepřidával a taky na stránkách nejsou extra změny ale chtěl jsem zde přítomným říct že stále funguji a dělám. Bohužel čekací doba je na nějaké větší a nové věci je delší.
Budu zde postupně aktualizovat co mám skladem.
Defender:
Vázací třmen vč.šeklu
Nájezd.kryt přední Defender
Kryt zadní spojovačky Def.
A Bar Defender bez klima
Alu kryt kapoty velký
Alu kryt kapoty malý - pár
Pevnostní prahy Defender 90 - na 3 auta
Aretační kužel def110-pár - více ks
Krytování př. světel černé a zinkované- více ks
Zahrádka Def.110 - dodělává se
Mřířka pevnostní def. černé, zinkované - více ks