..... asi necte tuto rubriku

Moderátor: Miky_CZ
Ja jsem te videl. A to staciloHunter píše:Tak jsem se dnes potkal s DIII a ridic cerny skla na ocich neustupny pohled dopredu a ruce pevne na volantu. A ja maval jako, no hadejte jako co
erik píše:Ja jsem te videl. A to staciloHunter píše:Tak jsem se dnes potkal s DIII a ridic cerny skla na ocich neustupny pohled dopredu a ruce pevne na volantu. A ja maval jako, no hadejte jako co![]()
Onehdá jsem taky zdravil jednu D2 v Olmiku a nevím jestli mě zaregistrovalDjALF píše:Nazdarek vsichni LR,
Tak jsem si udelal volno a minuly tyden vyrazil ppod stan a projel si trosky Cechy- Jizerky,Adrspach a tak ruzne.Za ten tyden jsem potkal tak 4 D3,ale uplne bez pozdravua jediny kdo pozdravil tak byl nekdo s D2 a defikem.
Zdravím,default píše:Maval jsem na sebe s nekym na vypadovce na Davli (potkavame se tam casto okolo Davle - je to nekdo odtud?). Dnes jsem potkal Camelku s privesem staryho zeleza, kdyz jsem ho poustel (vezl jsem maminku na bernak) tak me pobavila jeji veta:"To jsou urcite nejaky cikani - vezou zelezo do sberu". Ja bych STRASNE rad videl, jak nejaky cikani vozi zelezo do sberu Camelkou![]()
P.S. V sobotu nasim chcipla felicie ve Svabach u Norimberka. Kdyz jsem je zaprahoval, zastavil german s DI a ptal se jestli nepotrebujeme pomoc
Hele Milosi nestavas nahodou u Hodolansky krizovatky?Miloš II píše:Onehdá jsem taky zdravil jednu D2 v Olmiku a nevím jestli mě zaregistrovalDjALF píše:Nazdarek vsichni LR,
Tak jsem si udelal volno a minuly tyden vyrazil ppod stan a projel si trosky Cechy- Jizerky,Adrspach a tak ruzne.Za ten tyden jsem potkal tak 4 D3,ale uplne bez pozdravua jediny kdo pozdravil tak byl nekdo s D2 a defikem.
![]()
Miloš II
DjALF píše:Hele Milosi nestavas nahodou u Hodolansky krizovatky?Miloš II píše: Onehdá jsem taky zdravil jednu D2 v Olmiku a nevím jestli mě zaregistroval![]()
Miloš II