Klika samozřejmě taky gunguje, ale když leje, je fajn rozbalit stan 4 cvaknutíma a naopak, zatažením za dva špagáty ho složit. Teda ono je to fajn i když je hezky, ale ten déšť to jaksi umocňuje.

Tom
Moderátor: Acon
Mě taky Rudo, mě takyRudaK píše:Mě se líbí ten " Air Top " od Maggioliny![]()
Jak píše Tkala - ty plynový vzpěry jsou dobrý .....
A ta nabídka ode mě ti nestačí...Rosi píše:Mě taky Rudo, mě takyRudaK píše:Mě se líbí ten " Air Top " od Maggioliny![]()
Jak píše Tkala - ty plynový vzpěry jsou dobrý .....Ten Ait Top je svým způsobem "ideální".
Furt čekám, že mě Mopadži pošle nějakou tu nabídku
Rosi píše: Máte někdo zkušenost, že by na podzim/přes zimu shodila Maggiolina ceny ?
taky jsem uvazoval nad tim si stan vyrobit, bud z laminatu nebo karbonumatooo píše:mel jsi s tou havarkou stanu pockat do jara v zime si budu takovej delat sam tak bych to spravil zatim studuju jak spracovat laminat a mozna kevlar tak drz palce) ak by si nezohnal nikoho na opravu napis sz a poslu ti cislo na kamosa co stavia lode a ma dodavatelov na taketo matrose on ti isto pporadi. drzim palce nech to dobre dopadne
dobre pripominky:-) vsak to je jenom uvaha, tabule hlinikoveho plechu vzor kvintet, rozměr 2x2,5x1250x2500 vazi necelych 20kg, budou potreba 2 tabule takze 40 plus naka vyztuha, zatepleni, latka pocitam ze by to vazilo tak 50kg, kolik vazi klasicky stresni stan?MadTom píše:A kolik to z toho hliníku bude vážit? Podle mě by bylo potřeba kromě zateplení a nějaké matrace ještě zesílení dna nebo zahrádka s více šprušlema.