*** Pojezdeni kolem Brna ***
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 776810668
- auto: D2
Re: *** Pojezdeni kolem Brna ***
Muzu prave jen v nedelu. Nebudu narušovat plany kdyz uz ste se zacli domlouvat na sobotu 

Já se nebráním ani neděliJurajkukuraj píše:Muzu prave jen v nedelu. Nebudu narušovat plany kdyz uz ste se zacli domlouvat na sobotu

Tak ať to nakonec nevyšumí:
- sraz v sobotu v 10:00 v Brně (kde? já su ze Slatiny)
- lehčí off (pár nás asi má jen zimní gumy)
- cesta: Old Blackova trasa, pískovna? má chcát, tak asi písek lepší jak bahno...
- špekáčky sebou?
BIG
- cesta: Old Blackova trasa, pískovna? má chcát, tak asi písek lepší jak bahno...
- špekáčky sebou?
BIG
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
moc by vadilo, ak by som uz teraz ratal, ze ma bude treba niekde vytahovat? tak nejak u mna bojuje chybajuca uzavierka, celorocne cestne gumy a obcas vypadavajuca TC s tym, ze som toho od kupy moc nenajazdil a uz ma to hrozne laka. tiez by som rad napravil, ze nikoho este nepoznam osobne
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor
Já mám zimní Pirelli Scorpion, auto je v 100% seriovém stavu a navíc mě a rodinu musí vozit po nákupech, doktorech a do práce. Takže ukroucenou poloosu nebo urvaný kardan není ani mým přáním. Takže za mě: budu rád když se přidášondrush píše:moc by vadilo, ak by som uz teraz ratal, ze ma bude treba niekde vytahovat? tak nejak u mna bojuje chybajuca uzavierka, celorocne cestne gumy a obcas vypadavajuca TC s tym, ze som toho od kupy moc
nenajazdil a uz ma to hrozne laka. tiez by som rad napravil, ze nikoho este nepoznam osobne

ex D2 Td5 2004
ex D2 Td5 2004
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
super, to sme na tom teda takmer podobne, budem to tu sledovat a mozes ma brat za potvrdeneho, ak sa pojde 

Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Ondra_BIG píše:Tak ať to nakonec nevyšumí:
- špekáčky sebou?
BIG
Zdar, jak jsem psal, jedu taky. Sraz v Brně v 10:00 je OK. Mluvil jsem s Goodliftem a začátek trasy je někde u Tetčit či Babic. Nemám na autě dálniční nálepku a proto navrhuji sraz u bývalého depa Grand prix na ulici Pražská (pokračování Jihlavské) a pak jet po staré na Rosice. Špekáčky jistě sebou

Live long and prosper.
Neboj já tam mám MTčka a naviják tak s váma v nejhorším trochu trhneme a ono to půjdeondrush píše:moc by vadilo, ak by som uz teraz ratal, ze ma bude treba niekde vytahovat? tak nejak u mna bojuje chybajuca uzavierka, celorocne cestne gumy a obcas vypadavajuca TC s tym, ze som toho od kupy moc nenajazdil a uz ma to hrozne laka. tiez by som rad napravil, ze nikoho este nepoznam osobne

Domluveno, budu v sobotu v 10:00 na Pražské u starého startu
Grand Prix.
BIG
Grand Prix.
BIG
jareku píše:Ondra_BIG píše:Tak ať to nakonec nevyšumí:
- špekáčky sebou?
BIG
Zdar, jak jsem psal, jedu taky. Sraz v Brně v 10:00 je OK. Mluvil jsem s Goodliftem a začátek trasy je někde u Tetčit či Babic. Nemám na autě dálniční nálepku a proto navrhuji sraz u bývalého depa Grand prix na ulici Pražská (pokračování Jihlavské) a pak jet po staré na Rosice. Špekáčky jistě sebou
ex D2 Td5 2004
ex D2 Td5 2004
kluci ještě mě napadla jedna alternativa,když nemáte eMTéčka,mohli bychom dát sraz v pískovně,pokud tam nebudou na motorkách,tak si tam trošku zablbnout a pak bych objel směr Pasohlávky a zadem kolem Mušova směr Brod nad Dyjí, pokud povolí zem tak tam vody a bláta bude dostatek,dá se tam jezdit takový lehčí offokruh a pak bych se přesunul na vyhlídku směr Březí a kouknout se v okolí na nějaký bunkr a podle času a chuti projet staré mikulovské hraniční pásmo směrem k Novému Přerovu. Rozhodnutí nechám na Vás, samozřejmě se přidávám k většině 

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
-
sakra zdeno,to zni dobre skoda že nemuzu jet. Kde na ty dobry trasy porad chodis 
Asi pred 5 rokama se do jednoho velkyho bunkru u mikulova dalo aji vlizt a bylo tam jeste hodne kramu z valky ale ted uz asi nic.

Asi pred 5 rokama se do jednoho velkyho bunkru u mikulova dalo aji vlizt a bylo tam jeste hodne kramu z valky ale ted uz asi nic.
Tak si zařiď volno, ta tvá ptačí zoo chvíli bez tebe vydržíJurajkukuraj píše:sakra zdeno,to zni dobre skoda že nemuzu jet. Kde na ty dobry trasy porad chodis

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Borci můžeme se přidat? Pravděpodobně by jsme jeli taky na zimákách, nicméně když to bude v našich silách, tak s vyprošťováním rádi pomůžeme.
-
Dobre, budu to tady sledovat a kdyztak bych se pridal, pokud pojedete na jih. Ta "rybářská stezka" byla supr.
Já bych byl pro trasu respektující obyč zimní gumy. Takže změna srazu na místo směr Pohořelice?
Aspoň místo srazu by to chtělo pomalu domluvit, ať z toho nejsou akce dvě
Aspoň místo srazu by to chtělo pomalu domluvit, ať z toho nejsou akce dvě

ex D2 Td5 2004
ex D2 Td5 2004
Já su pro pískovnu a jih. Ta trasa z Tetčic, jestli zem povolí, na zimáky moc neni, ale jestli se nebojíte, pojedu kamkoli. V případě varianty JIH prosím o udání místa srazu.
Do které pískovny chceš jet ?
Do které pískovny chceš jet ?
Pokud teda JIH, tak pískovna u Medlova?
49°2'54.471"N, 16°31'26.342"E
49°2'54.471"N, 16°31'26.342"E
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
čas platí na 10 hodin ?
budu tam
budu tam
Můžu taky klidně v 10Uska píše:čas platí na 10 hodin ?
budu tam

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
tak 10 pískovna. co na to ostatní ?
já už se těším

já už se těším