I.
Moderátor: Miky_CZ
Teda,Tebe to muselo tak rozčílit,že pochopit z Tvého příspěvku,kdo vlastně zdraví je celkem dost těžký.A myslím,že i zde na fóru je spousta majitelů Disco 3 a Free,co by s Tebou ohledně Tvého pohledu na ně moc nesouhlasiliDiscovery1 píše:Zdravím všechnyU nás v Prostějově znám zdraví jen každá disco ze seloutcké ulice kde stává i dodge nitro, 300stovka stříbrná s pevnostňákem,tmavě modra td5 s pevnostňákem a RR černej z držovic jinak nový disca jako DIII,freelandery atd. nemá cenu to jsou jen lidi kteří ví že to má volant a jinak neví co to znamená mít ve znaku zelenej ovál.
Tak to jsi prehnalDiscovery1 píše:..freelandery atd. nemá cenu to jsou jen lidi kteří ví že to má volant a jinak neví co to znamená mít ve znaku zelenej ovál.
Discovery1 píše:Zdravím všechnyU nás v Prostějově znám zdraví jen každá disco ze seloutcké ulice kde stává i dodge nitro,
Ahoj, včera musely být skvrny na slunci. Dva defíci mi ani nemávliNeklan píše:Dneska při výjezdu z Jesenice směrem na Prahu. Pravda, mávnul jsem na poslední chvíli, ale za to zelený Def, co jel naproti se vůbec nenamáhal. Že by už ani Defendery (a nebyl to ČEZ ani vojáci) nezdravili?![]()
ha tak to jsi tyyorkin píše:Jj, to jsem já, přímo tam bydlím