Land Rover Cup Přeštice
Moderátor: Miky_CZ
-
- Kontaktovat uživatele:
LRC
LIDI NEBLÁZNĚTE, NA STELNICI SPRCHA SAMOZŘEJMĚ JE, NA STANY LUXUSNÍ TRÁVA VE STŘELIŠTI
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nas Landy je dle slov odbornika v cajku, takze jedem taky ... prihlasil jsem nas pres formular, ale zadna odpoved .... jak to funguje? Plati se startovne na miste?
Btw ... budu s sebou mit manzelku a klucinu (2roky - btw.doufam, ze vyhraje soutez o nejmladsiho nadsence ... naseho Free proste miluje).
Otazka je, jak s tim startovnym .... kde se plati a za koho ... za strilejici, nebo osobu v aute?
Btw ... budu s sebou mit manzelku a klucinu (2roky - btw.doufam, ze vyhraje soutez o nejmladsiho nadsence ... naseho Free proste miluje).
Otazka je, jak s tim startovnym .... kde se plati a za koho ... za strilejici, nebo osobu v aute?
Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998
re
Zdar Colombo.Platí se na místě.Prosím tě omluv drobné nedostatky.David toho má moc a asi nestíhá.Ono připravit tak velkou akci a tak rozsáhlou je dosti složité a nákladné.Bude tam opravdu bohatý program.Ostatně jako každý rok.Jistě ti ještě odpoví.Pokud ti ale stačím já tak ti na cokoli odpovím a poradím.Startovné se platí na místě.Je v něm zahrnuté:pronájem na stan,snídaně,půjčení zbraně a střeliva.To vše na celý výkend.Rodinu rozhodně vezmi sebou.Stojí to za to.Jistě nebudeš litovat.Ta registrace je jen pro organizátory orientační aby jsme věděli kolik na akci přijede lidí.To třeba kvůli jídlu a jiným věcem s touto akcí spojené.
Super, uz se tesime .... jen doufam, ze se uzdravi Angela (moje draha polovicka), prave ma 39,5 horecku.
Kazdopadne jsem dneska s Angelou diskutoval ucast na LR Cupu a nadsene reagovala na ucast v soutezi, takze neni co resit ... Uz se tesi, jak si zastrili.
Diky za info o zpusobu placeni prispevku na organizaci (startovnem).
Btw. Tesim se i na to triko ... jake to bude? Z fotek jsem videl dva exemplare ..... tenisove (s limeckem) a takove jakoby obyc. Nevis, jake pro nas bude pripraveno? (na info webu ke Cupu se pise, ze je soucasti startovneho).
Kazdopadne jsem dneska s Angelou diskutoval ucast na LR Cupu a nadsene reagovala na ucast v soutezi, takze neni co resit ... Uz se tesi, jak si zastrili.
Diky za info o zpusobu placeni prispevku na organizaci (startovnem).
Btw. Tesim se i na to triko ... jake to bude? Z fotek jsem videl dva exemplare ..... tenisove (s limeckem) a takove jakoby obyc. Nevis, jake pro nas bude pripraveno? (na info webu ke Cupu se pise, ze je soucasti startovneho).
mimochodem .... nevim, jeslti patri k prestizi majitelu LR mit zbrojni pas, ale osobne ho nevlastnim ... muzu i presto strilet ostryma?? Jak je to na Cupu osetreno?
existuje neco jako vyjimka pro strelce s instruktorem, nebo pokud zbran nevlastnim a strilim, pas nepotrebuju??
existuje neco jako vyjimka pro strelce s instruktorem, nebo pokud zbran nevlastnim a strilim, pas nepotrebuju??
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Na střelnici může střílet kdokoli, zbrojní pas (který se tak nejmenuje, ale to čert vem) nepas. Akorát při tom musí být někdo se zbrojákem, kdo se o dotyčného postará. Aspoň že tak, ještě aby regulovčíci kecali do tohoto!!! Už takhle kecají do tolika věcí, do nichž jim zhola nic není, že to až pěkné není
A mimochodem, to "tenisové tričko" není žádné tričko, nýbrž polokošile (nikoli od poloviny, nýbrž od hry pólo)
A mimochodem, to "tenisové tričko" není žádné tričko, nýbrž polokošile (nikoli od poloviny, nýbrž od hry pólo)
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
no parada ... takze kdyz jsem onehda v Oklahome strilel z Uzi, tak to vlastne ani nebylo nelegalni (predpokladam, ze u US jsou pravidla k pouziti daleko volnejsi nez u nas ... soude podle toho, kolik je zbrani v domacnostech a jak jsou dostupne).
Tak pólokošile, jo? ... to je super ... Kolik uz jich OCi máš?
Jóóó .... jen tak mimochodem ... muj syn (21 mesicu) uz si hraje na Prestice. K vanocum dostal od Buraga model Free v pojeti UNICEFu (viz: http://www.unicef.cz/index.php?pg=2&id=409&zp=1 ), ke dni deti jsme mu koupili model Disca (btw. setrvacnikove, a opravu 4X4 .. propojene obe "napravy") ... a ted tu jezdi po obyvaku - v jedny ruce Free, v druhy Disco ... proste "LR Parade" ....
Kluci (a Moni ) ... to vite ... vychova hned od utleho detstvi je dulezita
Tak pólokošile, jo? ... to je super ... Kolik uz jich OCi máš?
Jóóó .... jen tak mimochodem ... muj syn (21 mesicu) uz si hraje na Prestice. K vanocum dostal od Buraga model Free v pojeti UNICEFu (viz: http://www.unicef.cz/index.php?pg=2&id=409&zp=1 ), ke dni deti jsme mu koupili model Disca (btw. setrvacnikove, a opravu 4X4 .. propojene obe "napravy") ... a ted tu jezdi po obyvaku - v jedny ruce Free, v druhy Disco ... proste "LR Parade" ....
Kluci (a Moni ) ... to vite ... vychova hned od utleho detstvi je dulezita
- OC
- Kontaktovat uživatele:
V USA mají ještě oproti Evropě relativně rozum, takže tam (=ve většině států, ne nutně všude, např. New York má zákony notoricky idiotské) platí to, co by mělo platit naprosto všude: ať si střílí kdo chce, kde chce, kdy chce a jak chce, pokud tím nikoho neomezí (neřkuli že by ohrozil).
(Ale už také blbnou, kupříkladu taková samozřejmost jako tlumič je jen na povolení a stojí $200 poplatek... jak u blbých na dvorku. Akorát že u nás je prostě přímo zakázaný -- jak u ještě mnohem blbějších )
Polokošil mám asi tak šest, já to moc nenosím, mnohem raději mám normální košile. Polokošile snad ještě tak doma při práci -- ale na to mi těch šest bohatě stačí. Z Přeštic žel nemám dosud žádnou, já jsem služebně hrozně mladý, Range Rovera jsem si v podstatě dal k posledním Vánocům A na ty letošní Přeštice se převelice těším
Výchova je velmi důležitá, o tom není sporu
P.S. Jedině "Moni a kluci" -- dáma má přednost!
(Ale už také blbnou, kupříkladu taková samozřejmost jako tlumič je jen na povolení a stojí $200 poplatek... jak u blbých na dvorku. Akorát že u nás je prostě přímo zakázaný -- jak u ještě mnohem blbějších )
Polokošil mám asi tak šest, já to moc nenosím, mnohem raději mám normální košile. Polokošile snad ještě tak doma při práci -- ale na to mi těch šest bohatě stačí. Z Přeštic žel nemám dosud žádnou, já jsem služebně hrozně mladý, Range Rovera jsem si v podstatě dal k posledním Vánocům A na ty letošní Přeštice se převelice těším
Výchova je velmi důležitá, o tom není sporu
P.S. Jedině "Moni a kluci" -- dáma má přednost!
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
to OC:
ohledne prednosti damy mas recht ....
co se tyce Prestic ... i my se velmi tesime ... mame Free-ho nejak od zari ... takze jsme taky sluzebne mladosi.
btw. jsi veliky vtipalek ... samosebou jsem se neptal na bohatost tveho satniku, ale na ty zeleny exeplare s logem LRCup ...
ohledne prednosti damy mas recht ....
co se tyce Prestic ... i my se velmi tesime ... mame Free-ho nejak od zari ... takze jsme taky sluzebne mladosi.
btw. jsi veliky vtipalek ... samosebou jsem se neptal na bohatost tveho satniku, ale na ty zeleny exeplare s logem LRCup ...