... no ja som dnes take kupil a aj podobne na laborovanie.ondra44 píše:Ještě sem nehledal kde sem to koupil ale to označení nejspíš jak píše DanoDef.
Zverejnim moj 4 roky stary zapraseny projekt
... no ja som dnes take kupil a aj podobne na laborovanie.ondra44 píše:Ještě sem nehledal kde sem to koupil ale to označení nejspíš jak píše DanoDef.
no kedze je to projekt z roku 2012 tak je zaprášený a Ondra ho mozno znova nakopnul.MadTom píše:A je to jako zaprášený nebo zaprasený? Ona ta diakritika má občas něco do sebe.
No prave ten imbus v tom lozisku ma vôlu som to robil iba tak na skusku ked som kupil tie loziska zatial som to nemeral. Aj to lozisko ma kusok väcsi priemer ako otvor v pante. Ak budem mat dnes kusok casu tak to skusim poskladat pripadne zmerat.ondra44 píše:Ten imbus má průměr dříku 6mm nebo je větší?
... no je to mozne, ze sa stiahne. Myslim, ze posielat nemusis nic podla mna mam presne rovnake futra ako na tvojom obrazku.ondra44 píše:Hele mam zato že se to futro o nějakou desetinu stáhne po nalisovaní.Tak třeba to potom nebude mít vůli. Ještě bych mohl nějaký to futro zabalit do obálky a poslat ti to na SK. Ať to maš co zkoušet.
... ja som sa do toho dal a posledny chybajuci komponent ste mi nacenili. Teraz uz iba ten cas aby som dokoncil skusobnu vzorku. Len neviem ako to bude s zivotnostou na druhej strane to bude lahko opravitelne.MOPADŽI píše:Dano, i já se přikláním k tomu aby jsi se do toho dal
... samozrejme sa pocita aj s mazanimMira 101 píše:Chlapi,když už se s tím drbete,UAZ má ten čep dutej a ze spodu maznici,tak když 3 x za rok mažete dekalamitkou kardanový kříže,tak by jste natlačili kousek i do pantu