ochanari, vecne spory - riesenie
Moderátor: Miky_CZ
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
Re: ochanari, vecne spory - riesenie
Díky bohu za zdravý rozum.  

- victom
- tel.: 00421905467739
- auto: Defender puma 110 SW
- Kontaktovat uživatele:
Odporúčam po vjazde na miesta, kde je to diskutabilné, ak nie zakázané, tak zrušiť identifikáciu auta. Minimálne EČ. 
V piatok som bol u policajtov na výsluchu, lebo ma nejaký " iniciatívy ochranár" nafotil. Nikoho nezaujíma či som zablúdil, a už vôbec nie či náhodou nepotrebujem pomôcť. Nie... nafotiť, a poslať policajtom.
Teraz čakám, či sa vyšetrovateľ alebo ďalej sudca rozhodne ma pokutovať do maximálnej možnej miery, a to odňatím slobody až na jeden rok.

Ponaučenie... Zabi bobra, zachraniš strom.

V piatok som bol u policajtov na výsluchu, lebo ma nejaký " iniciatívy ochranár" nafotil. Nikoho nezaujíma či som zablúdil, a už vôbec nie či náhodou nepotrebujem pomôcť. Nie... nafotiť, a poslať policajtom.
Teraz čakám, či sa vyšetrovateľ alebo ďalej sudca rozhodne ma pokutovať do maximálnej možnej miery, a to odňatím slobody až na jeden rok.

a to se ti stalo Zdeňo na Slovensku?

- victom
- Kontaktovat uživatele:
Áno, a ty fízli, akože nemajú čo robiť, tak si ma pekne vylustrovali cez rakúšanov, zistili kde bývam, kde sa zdržiavam a aké telefóne čísla používam.
Ešte že mam takú skvelú manželku, ktorá mi povzbudivo povedala... " Nič si z toho nerob. Aspoň budeš mať čas si upratať myšlienky, a trocha si aj oddychnes".

Ešte že mam takú skvelú manželku, ktorá mi povzbudivo povedala... " Nič si z toho nerob. Aspoň budeš mať čas si upratať myšlienky, a trocha si aj oddychnes".

tak to držím palce

- 
				Herco
- tel.: +421904496524
- auto: Freelander Td4 2003
Tak to máš husté. Držím palce, nech je to len bububu
Odoslané z Redmi Note 4 pomocou Tapatalku

Herco ( Tomy H. )
Free Td4 2003
						Free Td4 2003
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
Victon drzim palce   a kde ta nafotili a boli tam aj gps suradnice? Vsak to nemozu len tak z neakej foto od neakeho trulka brat ako dvokaz!
  a kde ta nafotili a boli tam aj gps suradnice? Vsak to nemozu len tak z neakej foto od neakeho trulka brat ako dvokaz!

a kde ta nafotili a boli tam aj gps suradnice? Vsak to nemozu len tak z neakej foto od neakeho trulka brat ako dvokaz!
  a kde ta nafotili a boli tam aj gps suradnice? Vsak to nemozu len tak z neakej foto od neakeho trulka brat ako dvokaz!- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
A co že si proboha vyvedl Zdeno? Přejel si mravence že ti hrozí až rok?! Držím palce a kdyby měla být pokuta likvidační tak založ účet. Rád ti přispěju

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
						Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- 
				Herco
- tel.: +421904496524
- auto: Freelander Td4 2003
Jo, tak to sa tiež určite pridámfugín píše:A co že si proboha vyvedl Zdeno? Přejel si mravence že ti hrozí až rok?! Držím palce a kdyby měla být pokuta likvidační tak založ účet. Rád ti přispěju
Herco ( Tomy H. )
Free Td4 2003
						Free Td4 2003
- victom
- Kontaktovat uživatele:
Trocha som v noci zablúdil, ...a  Prvý raz v živote sa mi podarilo prehovoriť manželku na prenocovanie v prirode... Zaparkoval som pri dosť veľkom ohnisku, a až ráno  som zistil, že to ohnisko je asi na nejakej turistickej cestičke, ktorá  bola celkom dosť výjazdená  od áut. No proste zazitok celých 9 mesiacov až do teraz. Od teraz to bude len adrenalín.
A pána ORGÁNA som sa pýtal, kde je vôbec problém? Ako niekto môže z fotky určiť miesto?
Odpoveď... Vraj by si vyšetrovateľ nerobil starosti z nepodloženími dôkazmi.
Takže je to minimalne 50:50.
Prihliadnuť na skutočnosť, z som bol vypočúvaný ako svedok, a nie ako obžalovaný tak som v tejto veci zatiaľ optimista.

A pána ORGÁNA som sa pýtal, kde je vôbec problém? Ako niekto môže z fotky určiť miesto?
Odpoveď... Vraj by si vyšetrovateľ nerobil starosti z nepodloženími dôkazmi.
Takže je to minimalne 50:50.
Prihliadnuť na skutočnosť, z som bol vypočúvaný ako svedok, a nie ako obžalovaný tak som v tejto veci zatiaľ optimista.
- 
				MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Doufám, že i jako svěděk jsi tam měl právníka? A že víš o tom, že s policajtama se prostě nebavíme, protože cokoliv jim řekneme, to použijí proti nám, i kdyby to mělo překroutit, nebo s k tomu něco vymyslet. Dokud jsem o 500Kč, tak je to takové úsměvné, jakmile ale začne jít o větší peníze, nebo něco horšího, tak bez advokáta ani ťuk.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Victom, to jako že si budeš v klídku odpočívat v pruhovaným pyžamu s koulí na noze v klepetech a na srázku nebudou klobásky??  

Tak to je teda průser.

Tak to je teda průser.
- victom
- Kontaktovat uživatele:
Zatiaľ to beriem športovo. 
No ale pre každý prípad začnem učiť manželku ako správne upiecť chlebík, a vyúdiť salámu. Snáď jej z tým pilníkom niekto pomôže. 

Právnika som zatiaľ nepoužil, ako správny pankač spolieham že to jednoducho "vy-rap-ujem".
Uvidím, čo bude ďalej. Ale jedno mi je už jasné. Tak ako pán Viktor Čech tu chcel rozdeľovať dobrých a zlých off-roadakov, tak sa mu to aj podarilo. Dobrý už asi nikdy nebudem, a hlavne na ľudí z fotoaparátom.

No ale pre každý prípad začnem učiť manželku ako správne upiecť chlebík, a vyúdiť salámu. Snáď jej z tým pilníkom niekto pomôže.

Právnika som zatiaľ nepoužil, ako správny pankač spolieham že to jednoducho "vy-rap-ujem".
Uvidím, čo bude ďalej. Ale jedno mi je už jasné. Tak ako pán Viktor Čech tu chcel rozdeľovať dobrých a zlých off-roadakov, tak sa mu to aj podarilo. Dobrý už asi nikdy nebudem, a hlavne na ľudí z fotoaparátom.
- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62
victom píše: 13 led 2018 22:09 Zatiaľ to beriem športovo.

Ex- D2 4.0 V8 - LPG
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
						Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
Kurnik Zdeno.. ty máš v poslední době pech! Tak ať dobře dopadneš.victom píše: 13 led 2018 16:42 Odporúčam po vjazde na miesta, kde je to diskutabilné, ak nie zakázané, tak zrušiť identifikáciu auta. Minimálne EČ.
rc modely 1:10- 3x Defender, 1x Samurai, 1x Jeep, ve stavbě RRC 2door
Discovery II - Lojzík pro radost
						Discovery II - Lojzík pro radost
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+SIII
Ahoj Zdeno, moc mne mrzí Tvé trable! Na účet rad přispěji   Ať to vse dobre dopadne!
  Ať to vse dobre dopadne!

Ať to vse dobre dopadne!
  Ať to vse dobre dopadne!Live long and prosper.
						- 
				Mira 101
- tel.: 777667094
- auto: D1 300Tdi
Ahoj,držím palce,přispěji také a pak se zajedem mrknout na toho fotografa......  .
 .

.
 .Re: ochanari, vecne spory - riesenie
V akych koncinach SK to bolo?
Zahorie?

Zahorie?
tak ja som bol minulé leto odfotený ochranárom ktorý vyskočil s canonom spoza bučka so snahou pokutovať ma že som prišiel lesnou cestou - a teraz pozor - NA BICYKLI ! Argument - cesta nebola značená ako cyklotrasa a ja som na nej svojim bicyklom poškodzoval terén. celý tento incident sa odohral cca 20m od odstaveného OCHRANÁRSKEHO OFFROAD DIESELU, ktorý sa tam vytrepal rovnakou lesnou cestou ako my. a ja ekologicky-cítiaci debil som celý čas v ruke zvieral hliníkový úlomok ktorý som chcel zniesť dolu aby v našej krásnej prírode bolo o kus odpadu menej ... povedal som mu svoje a nedal ani hovno ale priatelka zmakla, preukázala sa a zaplatila pokutu 10€ . TAKZE TAKTO TO U NAS CHODI a nabuduce ak uvidim v lese ochranársky šrot tak ho minimálne obídem kľúčom  

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
to je blbost! pokial nie si v narodnom parku, mozes jazdit prakticky kdekolvek (oficialne len po lesnych cestach, ale to nikto nevie co to vlastne je a po "znacenych chodnikoch", podla vykladu aj turisticka znacka). v narodnych parkoch mozes jazdit iba po spevnenych cestach a znacenych cyklo trasach...stormrage píše: 15 úno 2018 17:28 tak ja som bol minulé leto odfotený ochranárom ktorý vyskočil s canonom spoza bučka so snahou pokutovať ma že som prišiel lesnou cestou - a teraz pozor - NA BICYKLI ! Argument - cesta nebola značená ako cyklotrasa a ja som na nej svojim bicyklom poškodzoval terén. celý tento incident sa odohral cca 20m od odstaveného OCHRANÁRSKEHO OFFROAD DIESELU, ktorý sa tam vytrepal rovnakou lesnou cestou ako my. a ja ekologicky-cítiaci debil som celý čas v ruke zvieral hliníkový úlomok ktorý som chcel zniesť dolu aby v našej krásnej prírode bolo o kus odpadu menej ... povedal som mu svoje a nedal ani hovno ale priatelka zmakla, preukázala sa a zaplatila pokutu 10€ . TAKZE TAKTO TO U NAS CHODI a nabuduce ak uvidim v lese ochranársky šrot tak ho minimálne obídem kľúčom
v takomto pripade by som sa hadal do krvi a nechal sa radsej predviest, ako sa nechat legitimovat lesnou strazou;-)