Moderátor: Miky_CZ
Copak vykopat zákop, ale uklidit po sobě suchý záchod a pak si nakrájet večeři, to je teprve ta správná univerzálnost.BigBang píše:prahnu po tom vykopat si vlastní zákop a pak tou lopatkou si nakrájet večeřijako pracovní nástroj pro řezání/sekání OK, ale to co tam předvádí s tou cibulí je moc
Tak to je nástroj pro chlapaNeklan píše:Copak vykopat zákop, ale uklidit po sobě suchý záchod a pak si nakrájet večeři, to je teprve ta správná univerzálnost.BigBang píše:prahnu po tom vykopat si vlastní zákop a pak tou lopatkou si nakrájet večeřijako pracovní nástroj pro řezání/sekání OK, ale to co tam předvádí s tou cibulí je moc
Příjemě se drží a je atraktivní .......BigBang píše:a jak se ten gerber tváří???
Rudo budeš je taky brávat sebou nebo je budeš mít vystavené doma na poličce...RudaK píše:Příjemě se drží a je atraktivní .......BigBang píše:a jak se ten gerber tváří???![]()
Tady recenze prodejce : http://www.eshop-yachtmeni.cz/products/ ... dke-ostri/" onclick="window.open(this.href);return false; , a zavírák : http://www.eshop-yachtmeni.cz/products/ ... -pouzdrem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ocel si nepotrpím a když nic,tak se dobře drží ( to není jen můj pocit ) A řezat svacinu určitě budeJenda píše: neco uz jsem i ozkousel ale ten nuz neni moc povedenej. H.
No sebou,vždyť je to nůž na přežitíPavelU píše: Rudo budeš je taky brávat sebou nebo je budeš mít vystavené doma na poličce...![]()
Tak tohle se mi líbí, ten nápad s kombinací střenky a pouzdra je efektní a při sundaném pouzdru čepele má celkově nůž proporce skandinávského nože, které mám rád. Luxusní EDC nejen do dámské kabelky.halo píše:Asi pred rokom som si chcel spravit noz. Mal som jasnu predstavu a noz sa poradil tak na 90% ale priatelka je s nim spokojna. Par mesiacov prace a vzniklo toto :
carbon/nerez/damask
To není struhadlo na brambory???Safraporte píše:Na hrubší broušení jsem si pořídil tohle
Má to 4 hrubosti - 200/300/400/600 a v Lidlu to teď mají v akci za 179,- kaček![]()
Nicméně, na fajnovější práci stále váhám mezi dvěma výše uvedenými odkazy Lansky nebo DMT.
Je,ale nikomu to neříkej...on to ví jen málo kdosonorek píše:To není struhadlo na brambory???Safraporte píše:Na hrubší broušení jsem si pořídil tohle
Má to 4 hrubosti - 200/300/400/600 a v Lidlu to teď mají v akci za 179,- kaček![]()
Nicméně, na fajnovější práci stále váhám mezi dvěma výše uvedenými odkazy Lansky nebo DMT.