Parada,cau,zdravimKolda.o píše:D2 - presne takDjALF píše:Vcera odpoledne v Olomouci na obchvatu jsme si pekne pokynuly s D2 (D2 jestli jsem dobre videl tak na rychlo)
kdopak to byl?

Moderátor: Miky_CZ
Parada,cau,zdravimKolda.o píše:D2 - presne takDjALF píše:Vcera odpoledne v Olomouci na obchvatu jsme si pekne pokynuly s D2 (D2 jestli jsem dobre videl tak na rychlo)
kdopak to byl?
Jo, tak takhle se projevuje i moje manželka , akorát že ve 110, vyzvedaný na velkejch kolech s navijákem a snorchlem. Hrozně si stěžuje že na ni při vystupování a nastupování každej čumí (zvlášť když je v sukniRover píše: Náměstí Republiky, dáma v kostýmku, jde s dalším kostýmkem z čistírny, na chodníku parkuje Defender 110, poslední model s motorem Ford, dáma odemyká dálkou a na jehlových podpatcích odjíždí..., masakr...![]()
Me uz posledni dobou neprijde zenska v Defu nejak divne... je lepsi to vysadit do "Sedla" driv nez pozdeji :-DKangaroo píše:Jo, tak takhle se projevuje i moje manželka , akorát že ve 110, vyzvedaný na velkejch kolech s navijákem a snorchlem. Hrozně si stěžuje že na ni při vystupování a nastupování každej čumí (zvlášť když je v sukniRover píše: Náměstí Republiky, dáma v kostýmku, jde s dalším kostýmkem z čistírny, na chodníku parkuje Defender 110, poslední model s motorem Ford, dáma odemyká dálkou a na jehlových podpatcích odjíždí..., masakr...![]()
)
...cernej,zahradka,snorchl ?Marťas píše:Myslím, že to byla fakt zelená, teda pokud nejsem barvoslepej, jinak dneska a tedka defík 110 z budejovickou znackou v dejvicich z nalepkou z fora?