Je na tom zvenku hromada kosmetických vad, ale co bylo potřeba z funkčních věcí, to jsem udělal, takže je novej chladič, vodní pumpa... Teď by to chtělo minimálně přetěsnit ten motor aby nechcal olej ven (asi je to kolem chladiče oleje a filtru, ale blbě je na to zrovna zteto strany vidět (před řidičem) ), taky je trhlinka ve vodní hadice jedný, ale udělá to tak pul litru za týden, když je to natlakovaný, tak to jde vidět, když se ohne ta hadice, to jsem taky už neřešil, vlastně jsem si říkal, že ji odstavim, dodělávám další auto, ale od té doby, co ji odstavuju, tak už zase ujela 8000 km

Nemá klimu a maximálka pohodlná je tak 120-130, je to živé v nižších rychlostech, do kila ok, ale 150 s tím jet už je nepříjemný hukot. Přední okna elektrický, šíbr je odpojenej od minulého majitete, litý kola se sjetejma letňákama a sada hodně dobrých zimních na plechách. Auto jezdí svítí brzdí stírá troubí, nic na něm nebouchá, nikam netáhne...
Uvidíme dám tomu tak měsíc na inzerci, pak pujde do depozitu, týden to bude tady a pak to hodim mezi bazošisty...