Moderátor: Miky_CZ
parada! endurko je klasika!
je to fakt masaker a kazdou jazdou si ho viac uzivam
maxxis high roller v 42a verzii alebo 3c. pripadne schwalbe magic marygibson píše: 11 zář 2017 20:33 nevie niekto poradit nejake poriadne plaste na downhill/freeride?
mali by to byt 26kty na demo
dik![]()
Ja už dlhšie používam schwalbe nobby nic alebo racing ralph, síce 29, ale max spokojnosť.
to zrovna nie su zjazdove plaste;-)oto666 píše: 12 zář 2017 19:08 Ja už dlhšie používam schwalbe nobby nic alebo racing ralph, síce 29, ale max spokojnosť.
Nehadam sa, jazdim xc/freeride.
dnes dosli tak som ich hned nahodil!
ja by som ich dal naopak, 42a je maksia zmes a rychlejsie pojde dole. 3c ma v strede tvrdsiu zmes a idu pomalsie dole. ale obe drzia ako lepidla!gibson píše: 02 říj 2017 21:12 dnes dosli tak som ich hned nahodil!
predok 3C a zad 42a
velka vdaka za rady visby a dubar![]()
![]()
dufam ze ich cim skor stihnem vyskusat![]()
presne v tomto som absolutne nemal jasno takze zajtra nastudujem a naprvavim...visby píše: 02 říj 2017 22:34ja by som ich dal naopak, 42a je maksia zmes a rychlejsie pojde dole. 3c ma v strede tvrdsiu zmes a idu pomalsie dole. ale obe drzia ako lepidla!gibson píše: 02 říj 2017 21:12 dnes dosli tak som ich hned nahodil!
predok 3C a zad 42a
velka vdaka za rady visby a dubar![]()
![]()
dufam ze ich cim skor stihnem vyskusat![]()
3C ma boky 40a zmes, vrch stredu by mal byt 42a a pod tym 70a. niekto to ale vozi ako to mas ty, lebo 42a je lacnejsia a 3c ma maksie boky - mala by lepsie drzat. ja som vsak rozdiel v gripe az tak nepoznal, skor sa mi 3c o mnoho lepsie slapalo a 3c mi vydrzalo vzadu dlhsie ako 42a.gibson píše: 02 říj 2017 23:31 presne v tomto som absolutne nemal jasno takze zajtra nastudujem a naprvavim...
aj ked pri 3C pise maxx grip ale su veci ktorym sa fakt nestiham venovat do potrebneho detailu...![]()
![]()
![]()
velka vdaka za rady a vykladvisby píše: 03 říj 2017 09:533C ma boky 40a zmes, vrch stredu by mal byt 42a a pod tym 70a. niekto to ale vozi ako to mas ty, lebo 42a je lacnejsia a 3c ma maksie boky - mala by lepsie drzat. ja som vsak rozdiel v gripe az tak nepoznal, skor sa mi 3c o mnoho lepsie slapalo a 3c mi vydrzalo vzadu dlhsie ako 42a.gibson píše: 02 říj 2017 23:31 presne v tomto som absolutne nemal jasno takze zajtra nastudujem a naprvavim...
aj ked pri 3C pise maxx grip ale su veci ktorym sa fakt nestiham venovat do potrebneho detailu...![]()
![]()
![]()
teraz jazdim uz iba enduro gumy - 3c vpredu a vzadu dual compound a je to ideal. lebo kupovat za rok 2-3 gumy dozadu bolo moc;-)
3c maxxgrip je zjazdova verzia, su aj ine: http://maxxistires.de/technologie/gummimischungen/