Takže to tam asi nieje vhodne

Moderátor: Miky_CZ
G11 a G48 jsou stejny specifikace. Nesmi se michat s G12..stracci píše:Hm do riti...Koncentrovana chladiaca kvapalina typu G11,s nizkym bodom tuhnutia na baze etylenglykolu.
Wobl píše:G11 a G48 jsou stejny specifikace. Nesmi se michat s G12..stracci píše:Hm do riti...Koncentrovana chladiaca kvapalina typu G11,s nizkym bodom tuhnutia na baze etylenglykolu.
kupec18 píše:Já už jsem z těch nemrznouček .............
V moji 300tdi mám červenou G12. A myslim že i předepsanou jinak bych ji tam snad nedal..
Jaký je teda rozdil mezi zelenou G48 a červenou G12. jsem kdysi měl pocit že to je podle materialu litina vs. hlinik, ale na velveně pišou že jsou obě pro hlinik tak ja už nevím.
Každopadně červená interval vyměny 5 let.
Zelena interval vyměny 2-3roky.
Nalí tam co máš a hotovo.
Pravdu má Kupec,u třístovky je to jedno,mám taky G 12,ten motor je vymyšlenej dávno před G 11/12 a jde o litinové a hliníkové hlavy,a o to co bylo v kapalině v roce 1994, v našem století je motor nadšen s obojího,kupec18 píše:Já už jsem z těch nemrznouček .............
V moji 300tdi mám červenou G12. A myslim že i předepsanou jinak bych ji tam snad nedal..
Jaký je teda rozdil mezi zelenou G48 a červenou G12. jsem kdysi měl pocit že to je podle materialu litina vs. hlinik, ale na velveně pišou že jsou obě pro hlinik tak ja už nevím.
Každopadně červená interval vyměny 5 let.
Zelena interval vyměny 2-3roky.
Nalí tam co máš a hotovo.