Zkurveny lendrouvry :-(
Moderátor: Miky_CZ
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
Re: Zkurveny lendrouvry :-(
vcera som sa .... s elektrikou na defe a ked vsetko fungovalo tak som to zlozil a nejdu mi svetla 

Real Land Rover is built, not bought
- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62

Ex- D2 4.0 V8 - LPG
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
- Forsttimber
nestresuj. ja to neberiem ako tragediu ja len ze sa chvalite tak sa aj ja pridam 
co mna hneva ze som jednu zavadu odstranil a druhu vyrobil. klasika land rover

co mna hneva ze som jednu zavadu odstranil a druhu vyrobil. klasika land rover
- Forsttimber
... lesnikelektromechanikForsttimber píše:uz jazdim a dokonca aj svietim![]()
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
No,ono mať starého Landrovera je ako postgraduál. 

V jednoduchosti je krása.
- Forsttimber
ako je mozne ze na rovnake sasi nesedi rovnake riadenie
prehadzoval som riadenie z diska do defa a na disko mi pasuju obidve a do defa mi nepasuje.
otazka je mozne ze do defa musia ist podlozky medzi ram a riadenie aby pasovala ta hokejka co sa srubuje ku pandharske tycke?
a dalsi postreh a la land rover: rovanke riadenia rovnaky rok vyroby a maju ine gufera a dokonca jedno riadenie ma polozku pod
guferom a druhe nema a v manuale su tie gufera uplne ine.
p.s. rozmyslal som na classicom ale asi ma to preslo

prehadzoval som riadenie z diska do defa a na disko mi pasuju obidve a do defa mi nepasuje.
otazka je mozne ze do defa musia ist podlozky medzi ram a riadenie aby pasovala ta hokejka co sa srubuje ku pandharske tycke?
a dalsi postreh a la land rover: rovanke riadenia rovnaky rok vyroby a maju ine gufera a dokonca jedno riadenie ma polozku pod

- jardakar
- auto: Def 300TDi
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitní povrchová úprava 

- Přílohy
-
- 1445878283145.jpg (73.09 KiB) Zobrazeno 8812 x
-
- imageedit_2_3332297392.jpg (58.74 KiB) Zobrazeno 8812 x
-
- imageedit_2_6155801884.jpg (90.43 KiB) Zobrazeno 8812 x
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Ta "hokejka" se nastavuje. Mezi Defem a Discem je rozdíl v páce řízení- ta se musí přelisovat.Forsttimber píše:ako je mozne ze na rovnake sasi nesedi rovnake riadenie![]()
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- Forsttimber
Ale nemyslím hokejku s capom ale tu ktorá sa montuje k panhardke. A tu s capom som nemenil lebo som prehodil tyčky riadenia z defa na disco a naopak
- Mirda_Disco
- tel.: 777325858
- auto: Disco II
Taky se přidám. Ta moje Discovera se začala "plašit" Nejdříve nechtěl centrál otevírat dveře u spolujezdce. Motorek se tvářil, že má málo proudu. čištění, namázání a nakonec výměna motorku nic nepomohlo. Pak se přidalo mávání zadního stěrače při otevření auta centrálem. No a další závada žluté autíčko si začalo svítit jak chtělo. Už to vypadalo, že půjde do aček.
Po delším bádání jsem našel závadu na místě, kde bych jí nečekal. Do pojistkové skříňky někudy nateklo. Tam je nějaký plošný spoj posetý blechama a tam to pěkně "kvetlo" oxidace. Tak vyčistit, proletovat studené spoje a vypadá, že si jí zase nechám. 

Discovery je jak mladá milenka. Taky potřebuje pravidelnou údržbu a hodně peněz!
Discovery ll TD5 Černá Perla.
Discovery ll TD5 Černá Perla.
A tak ta moja zatim posloucha.
Akorat rok jezdim bez stropnice abych overil tesnost oken a vsech stresnich otvoru. A pohoda. Po roce nasadim stropnici a samozrejme mam v aute v levych zatazkach vodopad kolem A sloupku.
Akorat rok jezdim bez stropnice abych overil tesnost oken a vsech stresnich otvoru. A pohoda. Po roce nasadim stropnici a samozrejme mam v aute v levych zatazkach vodopad kolem A sloupku.

- 22lukas277
- tel.: 0915354378
- auto: RRC OM606 SuperTurbo
Tak včera mi kamarát vraví ze mi nesvieti zadné svetlo na freečku. Pozerám zlá žiarovka , šupnem tam novú. Po asi dvoch hodinách naložim auto že idem na vodu vyjde z dvora rozsvietim svetlá a motor mi nejde do otáčok. Samozrejme kontrola poistkovej skrine ... po par hodinách nadávania pozrem do svetla a celý tento krásny problém robila ta žiarovka ... mala veľký odpor a uberalo to tomu krásnemu plynovému pedálu...
P.S. o par mesiacov idem do zahraničia po Staré Disco
P.S. o par mesiacov idem do zahraničia po Staré Disco

- Not-0-rick
- tel.: 734-756-0 dva dva
- auto: 4xD1, 1xSIII
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme vyrazili z Prahy do Košic a u Slavkova se mi začal linout divnej zvuk z pravého předního kola, paráda.
Tak jsem zastavil na pumpě, rozházel to a mezi tím jsem kolemjdoucím vysvětloval, že to není rozbité auto, ale anglické. Když jsem se konečně dostal dovnitř, zjistil jsem, že je povolené ložisko, dotáhl jsem ho a šťasten, že je to opraveno, jsem s mírnou obavou vyrazil zpět do Brna, že si v Hornbachu koupim seigrovku, která se rozsypala.
Cestou mi ale kolo opět začlo chroupat a tak když jsem zastavil na parkovišti u zmíněného hobby marketu a opět to celé rozebral, zjitil jsem, že vnitřní ložisko je úplně rozložené na prvočinitele. To bylo asi tak kolem 1245 SEČ. Začal jsem volat a shánět pomoc a mezi tím uklidňoval přítelkyni, že určitě dneska dojedem.
Zkoušel jsem LR anděly a každý se mi snažil poskytnout alespoň číslo na někoho kdo by mi dovezl novou sadu ložisek - tímto bych chtěl poděkovat všem, s kterýmy jsem mluvil.
Nakonec mi pomohli kluci z Kolína. Kamarád vyrazil z Prahy do Kolína pro ložiska a dovezl mi je až na to parkoviště. Když přijel, bylo asi pět hodin, začal jsem to skládat. Vše se povedlo dát dohromady, až na brzdovou trubku, která vlivem koroze praskla a my mohli vyrazit dál, bylo asi 19hodin a nás čekalo ještě asi 500km jen se třema brzdícíma kolama...
Když jsme dojeli v pořádku až do cíle, do vesnice poblíž Košic, bylo něco po půl druhé v noci a já doufal, že to snad byla jediná komplikace na dovolené....
Ještě jednou obrovský dík všem co se mi snažili pomoct a zvlášť Davidovi s Adamem z Kolína a Martinovi, který byl ochotný udělat si výlet až do Brna.
Tak jsem zastavil na pumpě, rozházel to a mezi tím jsem kolemjdoucím vysvětloval, že to není rozbité auto, ale anglické. Když jsem se konečně dostal dovnitř, zjistil jsem, že je povolené ložisko, dotáhl jsem ho a šťasten, že je to opraveno, jsem s mírnou obavou vyrazil zpět do Brna, že si v Hornbachu koupim seigrovku, která se rozsypala.
Cestou mi ale kolo opět začlo chroupat a tak když jsem zastavil na parkovišti u zmíněného hobby marketu a opět to celé rozebral, zjitil jsem, že vnitřní ložisko je úplně rozložené na prvočinitele. To bylo asi tak kolem 1245 SEČ. Začal jsem volat a shánět pomoc a mezi tím uklidňoval přítelkyni, že určitě dneska dojedem.
Zkoušel jsem LR anděly a každý se mi snažil poskytnout alespoň číslo na někoho kdo by mi dovezl novou sadu ložisek - tímto bych chtěl poděkovat všem, s kterýmy jsem mluvil.
Nakonec mi pomohli kluci z Kolína. Kamarád vyrazil z Prahy do Kolína pro ložiska a dovezl mi je až na to parkoviště. Když přijel, bylo asi pět hodin, začal jsem to skládat. Vše se povedlo dát dohromady, až na brzdovou trubku, která vlivem koroze praskla a my mohli vyrazit dál, bylo asi 19hodin a nás čekalo ještě asi 500km jen se třema brzdícíma kolama...
Když jsme dojeli v pořádku až do cíle, do vesnice poblíž Košic, bylo něco po půl druhé v noci a já doufal, že to snad byla jediná komplikace na dovolené....

Ještě jednou obrovský dík všem co se mi snažili pomoct a zvlášť Davidovi s Adamem z Kolína a Martinovi, který byl ochotný udělat si výlet až do Brna.
Co nespravíš urvi, co neurveš zkurvi...
https://www.instagram.com/martin.becku/
https://g.page/beck-autoservis?share
https://www.instagram.com/martin.becku/
https://g.page/beck-autoservis?share
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
kdyz se dari tak se dari
zelena D1 - kuna se vyradila na elektroinstalaci - nestartuje nejede
stribrna D1 - umrela tatkovi na spojku na chate (bud lozisko nebo paka ale tu jsme menili nebo nevim co, tak chudak stehuje hlinu bez spojky)
P38 - vypada to na blok
zavodak - stale vyhoreny
posledni co jezdi je l322....
ja snad budu muset neco prikoupit
zelena D1 - kuna se vyradila na elektroinstalaci - nestartuje nejede
stribrna D1 - umrela tatkovi na spojku na chate (bud lozisko nebo paka ale tu jsme menili nebo nevim co, tak chudak stehuje hlinu bez spojky)
P38 - vypada to na blok

zavodak - stale vyhoreny
posledni co jezdi je l322....
ja snad budu muset neco prikoupit
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Miki, ty si budeš muset asi koupit auto.
Nebo kolo. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Už to asi chápu. Není potřeba vyléčit auta, je potřeba vyléčit tebe!Miky_CZ píše:...ja snad budu muset neco prikoupit

Na jar som stretol chlapika na umyvačke. Ja som bol v prvom boxe, on vedla. Sem tam nakukol ku mne do boxu. Bolo mi to čudne, no ked vyšiel von so svojim autom, stala tam krasna naleštena D2
Pochvalil moju D1, a trošku sme kecali, a bol nadšeny z toho auta.
Dnes som bol zase umyvat moju D1. Nedaleko je servis, a na parkovisku tam stalo toto torzo. Nebol som si isty, či je to ta krasna D2 ktoru som videl pred pol rokom, preto som sa išiel opytat chlapika v dielni, že čo je to za Land rover. Je to ona
Udajne mu začala kvapkat nafta na alternator a takto to skončilo. Škoda, že som ju neodfotil vtedy ked bola vyleštena. Bol to nadherny kus auta 

Dnes som bol zase umyvat moju D1. Nedaleko je servis, a na parkovisku tam stalo toto torzo. Nebol som si isty, či je to ta krasna D2 ktoru som videl pred pol rokom, preto som sa išiel opytat chlapika v dielni, že čo je to za Land rover. Je to ona

- Přílohy
-
- CAM00393.jpg (114.29 KiB) Zobrazeno 7641 x
-
- CAM00394.jpg (162.97 KiB) Zobrazeno 7641 x
LR DI 300 Tdi
peklo...
Neco na dily bych vzal hned ale ne shorely...

Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
Tak to auto nezahořelo protože by nafta kapala na alternátoru. Nafta jen tak nezahoří potřebuje teplotu a vysoký tlak. Stříkající nafta na horké věci jen kouří.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy