Nový Freelander...nico píše:Už to tu jazdí..._20160426_151720.JPG

Moderátor: Miky_CZ
Nový Freelander...nico píše:Už to tu jazdí..._20160426_151720.JPG
Ahoj,já jsem Tě asi viděl,když jsi odbočil na začátku Dřítče doleva směr golf,tak u prvního RD na pravo stálo bílé Ducato,pokládáme tam s kolegou zámkoffkufugín píše:Dnes na Golf & Spa Resort Dříteč(Kunětická hora) minisraz vozů Range Rover. Bohužel sem nefotil ale na parkovišti čtyřikrát RR. Přiznejte se,kdopak tam jezdí na golf?
Na jednoho majitele sem při parkování mával,ale asi nepochopil
No jestli to bylo kolem 12:45 tak to sedí,škoda,sem mohl přibrzdit na beseduVáclaf píše:Ahoj,já jsem Tě asi viděl,když jsi odbočil na začátku Dřítče doleva směr golf,tak u prvního RD na pravo stálo bílé Ducato,pokládáme tam s kolegou zámkoffkufugín píše:Dnes na Golf & Spa Resort Dříteč(Kunětická hora) minisraz vozů Range Rover. Bohužel sem nefotil ale na parkovišti čtyřikrát RR. Přiznejte se,kdopak tam jezdí na golf?
Na jednoho majitele sem při parkování mával,ale asi nepochopil
Nechci se tě nějak dotknout, ale ono to asi bude tím, že zdravení je spíš doménou starších nebo možná bychom mohli říct těch "správných" Land/Range Roverů a mezi ně se Disco Sport, které máš uvedeno ve své hlavičce, bohužel řadit nedá, jakkoli to možná je dobré auto, ale být dobrým autem, ještě neznamená být dobrým Land Roverem... Sorry, jestli jsem některé z majitelů moderních zástupců značky urazil nebo zklamal, ale tak to se zdravením mezi LR prostě je. Já se s Disco 4 musím také pořádně snažit, aby mně řidiči ostatních LRs odpovídali na pozdrav, ale poslední dobou mám docela úspěch.Medved píše:Zdravím cca už rok a zatím nulová odezva u nás, mimo ČR mám dva pozdravy.